Ukrasni žičane ograde

Posted by sorav at 20:46

Tuesday 1 November 2011

A ograde vrt žica treba takav da štiti vaše kuću iz encroachers i istovremeno čini njihovim glavama okrenuti. Postoje različite vrste ukrasnih žice fencings dostupan danas, neki fence dizajna su više izdržljiv, dok neki su više privlačan. Trik je da izaberete onaj koji zadovoljava obje potrebe adekvatno. Jedan također trebaju osigurati da ograde žičane mreže odgovara boju i teksturu vrata.
Tipičan dekorativni žičane ograde uključuje okvira, mreže, vrata i pribor. Težina i zaštitnih premaza svakog od tih komponenti je različita za različite žičane ograde i može također promijeniti iz jedan proizvođač na drugu. Međutim, najčešće se koristi žica vrt ograde ima prevlaka cinka i poliestera. Ljudi nekog vremena radije kupuju lagani dekorativne žičane ograde zbog nižih troškova. No, oni ne shvataju da takve ograde od žice se mogu lako savijen ili iskrivljene preko-znatiželjne životinje, jaki vjetrovi i bezbrižan prolaznike.
Odabir Ukrasna žičane ograde; Kao što je spomenuto, jedan žičane ograde može se podijeliti u četiri dijela: stvarni žičane mreže, okvir, vrata i elementi koji se koriste za povezivanje različitih dijelova zajedno.
Odabir žičane mreže temelji se na procjenu sljedeća tri faktora: broj gauge, udaljenost između dvije okomite žice i zaštitni sloj koristi. Mjeraču broj specificira količinu čelika prisutan u žice. Manja vrijednost kolosijek brojeva je bolje jer oni ukazuju na veću količinu čelika u žice. Obično žicama uz gauge brojevi 4 i 6 koriste za ukrasne žičane ograde. Razmak između dvije vertikalne žice mrežaste također treba biti što je manje moguće. Manja udaljenost pokazuje više steel koristi. Udaljenosti od 4 inča smatra pogodan za žičane mreže. Cink je zajednički zaštitni premaz koristi se za žičana mreža. If cinka obložene žice je rez, cinka oksidacije stvara sloj koji sprečava izloženih dijelova žice od oštećenja zbog crvenog hrđu. Dodatni sloj poliestera dodatno štiti od korozije žica i ide uz dobro sa zelenilom u vrtu.
Odabir pravo vrste postova za izgradnju okvira na žice ograde vrta je sljedeći važan zadatak. U tom slučaju, odlučujući faktori su mjerač broja, promjer stupova i tračnica koristi. Za žicu vrt ograde u stambenim područjima, brojevi mjerač može u rasponu 16-20, dok je promjer treba biti 2 cm. Što se tiče tračnice riječ, obično roll-formirane tračnice s gauge broj 16 se koriste za žičane mreže ograde. Drugi often previdi dijelovi ograde žicom vrta su elementi koji se koriste kao nuts, bolts, zagrade i druge mehaničke komponente koje se koriste u vrata. These oprema bi također trebali biti pocinčani s cinkom i poliestera. The vertikalna osovina se koriste u vrata spojnica mora biti okruglog oblika kako bi se spriječilo vrata od progib.
Osim ograde steel vrtu, druge najviše popularno koristiti ukrasne žice vrt fencings su željezo i aluminij vrt fencings. Iron vrt ograde pojavljuje kao kovanog željeza ograde, ali je zapravo sastavljena od čelika. To je obično dostupna u obliku 3 četvornih metara ploče s kopljem mjesto na jednom kraju. Aluminijska ograda, na drugoj strani, sastoji se od montažne ploče koje su kasnije priključeni na postove aluminij ograde. Cast pickets i horizontalne letve koriste se za izgradnju ograde aluminij vrt.
Instaliranje pravo raznih ukrasnih žičane ograde u svom dvorištu, mogu dati svoju kuću potpuno različitih identiteta i može uskoro postati faktor razlikovanja, koji čini vaš dom isticati se od ostalih kuća u Vašem mjestu.

0 comments: