Poliranje aluminijski naplatci - Kako Poljski aluminijski naplatci

Posted by sorav at 04:04

Wednesday 30 November 2011

Aluminijska poljski mogu transformirati koristi kotač aluminijski u novi komad. Na poljskom aluminijski naplatci, nećete trebati stručnu pomoć kao što je nije težak posao, ali može biti malo vremena trajati, ovisno o iznosu prljavštine akumulirane. Poliranom aluminiju izgleda super i ostavlja metalni s jedinstvenim sjaj. Poliranje automobila u redovitim razmacima je bitno kako bi se spriječilo bojenje i oksidacije. Evo kako ispolirati aluminijske naplatke.
Aluminijska poljskom
U slučaju da koristite tekućine ili zalijepite poljski, uvjerite se da ne sadrži kiselina, bezvodni amonijak ili kemikalije jer mogu oštetiti vaše kotačima. Te kemikalije mogu zamagliti metala, što često dovodi do preranog starenja metala. Takvo poliranje blijede lako i ne štite od oksidacije.
Poliranje aluminijski naplatci
Prvo, izvadite kotača od vašeg automobila. To je neophodno, tako da se može pristupiti i poliranje svaki dio kotača. Nakon toga, morate ukloniti komponente poput ventila obuhvaća i centar kape od kotača, kako bi se postigla čišći gotovog proizvoda. Prije nego što počnete poliranje aluminijski naplatci, oprati ih temeljito isprati vodom. Možete uzeti pomoć od crijeva za uklanjanje nečistoća iz kotača. Mnogi koristiti regularna automobil sapun za čišćenje kotača, jer ne ostavlja ogrebotine. Nakon što je to učinjeno, sprej "Easy-Off 'pećnice čistač na kotačima. Nemojte isprati se kotači s vodom. Dopusti usisavač za natapanje oko 20 minuta. To će pomoći da vožnja od tvrdokorne mrlje. Sad se teflon-safe jelo četke i pročišćavati kotači pravilno, a zatim isperite. Ako je još uvijek neki prljavštine ostavio na kotačima, primjenjuju druga kaput od "Lako-Off". Za tvrdokornu područja u kojima masti i katrana dobiti prikupljaju, možete koristiti mast remover i voska. Uzmi mekom krpe, primjenjuju voska, a zatim protrljati krpom snažno na kotaču. Sad pranje kotača za čišćenje tvrdoglavi područjima.
Jednom na kotačima postati suha, koristite 400 brusnim papirom granulacije pijeska se kotači. Brusni treba koristiti samo ako udubljenja su istaknute na metalni. Brušenje se obično koristi za uklanjanje piting na kotačima, a ovaj način će pojesti veliku količinu vremena. U slučaju da udubljenja pokrivaju velike dijelove kotača, morat ćete koristiti bušilica koja dolazi s zaobljenim brusnim malo. Po završetku brusne procesa, isperite točkovi opet s vodom. Odmah osušite pomoću krpe čist.
Rub 'Aluminij Bright' na kotačima. Možete koristiti ovaj proizvod na hardvera dućan ili bilo koje druge utičnicu. Koristite ga po nalogu proizvođača. Sada čiste kotače s mekom krpom. Primjena automobil polish na svoje kotače. Primjena 2 sloja poljski je savjetovao jer povećava izdržljivost kotača i također ostavlja dugotrajnog sjaja. Izbjegavajte dodirivanje kotači s prstima kao što može uzrokovati promjene boje. Proizvod pod nazivom 'Majke Powerball' ili bilo koje druge tkanina aplikatorom, može se koristiti za poliranje kotača. Ova metoda poliranja aluminijski naplatci u potpunosti uklanja oksidacijom u kratko vrijeme. Savjetujemo vam da koristite lateks rukavica dok se prijavljuje na poljskom kako bi izbjegli kontakt s kožom.
Ovo su neke od tehnika se koristi za poliranje i aluminijski naplatci su vrlo korisne u postizanju ogrebotina besplatni sjaj.

0 comments: