Obljetnica Party uređenja

Posted by sorav at 00:41

Saturday 26 November 2011

Imajući party iznenađenje obljetnica za svoju voljenu će pokazati koliko mu ljubavi / nju. Također će ojačati veze između vas oboje. Za stranka biti uspješna, pravilno planiranje je potrebno. 50. obljetnica party planiranja je vrlo važno, jer ovaj događaj, poznat kao zlatni jubilej, slavi se po nekoliko sretan parove. Neka nam se pogled na različite aspekte stranke godišnjica vjenčanja planiranja.
Obljetnica stranke Ideje, prvo odlučiti da li stranku koja će se obitelj get-zajedno ili formalne afera. Mjesto ili lokaciju stranke ovisit će o tome. Za formalan događaj, trebat će vam rezervirati privatni funkciju sobi ili banket sala u hotelu ili restoranu. Položaj i ovisi o broju ljudi očekuje na zabavi. Možete čak i planirati temu temelji strana kao što plažu temu, tradicionalni party, obiteljski roštilj ili Fiesta. Obljetnica strane također mogu biti tematske u skladu s posebnim boja simbolizira određenu godišnjicu. Npr. papirus žuti na prvi, tirkizna u peti, srebro za 25. i Zlato za 50. godišnjice braka.
Održavanje element iznenađenja je ključni aspekt kada su mislili na planiranje vjenčanja godišnjica party za vaš suprug. Romantična svijeća-lit večere nije nešto što vaš suprug će se naći više iznenađuje. Što mislite o jedriti na krstarenje, jedan mjesečina ples s večerom, stvarajući svoj prvi datum, ballroom ples, itd. Zašto ne oživjeti uspomene tako da drugi medeni mjesec?
Pozivnice; Prije slanja pozivnice, morate biti sigurni radi li se o obiteljskom okupljanju ili formalnom. Za formalnu stranku, poziv s formalnim tekst je potrebno. Te isto tako trebate slanje party pozivnica nekoliko tjedana prije partije. Za casual party, poziv poziv također prihvatljiv. U slučaju otvorenog kuće stranaka, gosti mogu doći i otići kad god to požele. Nemojte zaboravimo spomenuti odijevanja slučaj teme temelji stranaka. Obljetnica Party dekoracije su također važan aspekt stranke.
Obljetnica Torta i hrane, Stranka nikada nije potpun bez kolač. Odlučite što želite napisati na tortu, naručiti poseban Cake (s niskim šećerom ako je potrebno) ili ispeći domaće kolače sebe. Prilikom planiranja za člana obitelji godišnjice braka 50. strane, možete uključiti ostale članove porodice i napraviti obljetnice tortu zajedno. Kada se planira za godišnjicu stranke, te, naravno, donijeti odluku o par omiljenih jela za izbornika. Ako stranka je kod kuće, isprobajte recepte potpis para i oni će biti sretni iznenađeni.
Obljetnica stranačkih aktivnosti, glazba pruža najbolju zabavu, a ako je stranka u zemlji, hi-fi sustav je dovoljno za zabavu. Ali ne zaboravite da se pjesme i trake spreman, tako da ne otpada svoje vrijeme mijenja zapisa. Možete čak i planirati igre party obljetnica poput potraga za blagom ili kompatibilnost provjere. If planira 50. party godišnjice braka, kredu iz jednostavnih igara koje se mogu uključiti starije parove.
Obljetnica Pokloni stranka; Iako je iznenađenje party će se više ili manje kao poklon obljetnice, gifting tvoj dragi odgovarajući poklon će biti baš kao glazura na tortu. Morate potražiti neke izuzetne i nezaboravne prisutan. U slučaju vaše suprug je shopaholic, zašto ne uzeti ga / ju na kupovinu pijanka? Dajte ih personalizirane i jedinstvene darove godišnjice braka poput satova i nakita, kako bi svoju voljenu. Možete dar nešto od zlata u čast 50. obljetnice.
Obljetnica parties oživjeti lijepe trenutke dijele par. Ako ste u godišnjicu party planiranje, ne zaboravite na osobe voli, plan do najsitnijeg detalja i imaju ljulja party!

0 comments: