Kako oprati vaše kose

Posted by sorav at 09:50

Tuesday 8 November 2011

Naše kose dobiva prljav, zbog prašine i prljavštine u okolišu. Kosa također postaje masna zbog prirodnih ulja sekreta u kožu. Morate operite kosu redovito da i dalje ostane čista i zdrava. Stroj za pranje kose ispravan način čini manje skloni frizzing i sušenje. Operite kosu How to ispravno također određuje da li vaša kosa ostaje ravna ili masnu i meka i valovita. Znate li kako da opere kosu na ispravan način? Čitajte na znati više o tome kako operite kosu ispravno.
Kako oprati kosu?; Prije nego što počnemo how za pranje kose, morat ćete šampon, regenerator i naravno vode. Držite ručnik pri ruci za suhu kosu nakon što ste učinili s stroj za pranje kose.
Wet kosu s vodom velikodušno, tako da šampon može napraviti dovoljno sapunica. Probajte i koristite toplu vodu kada pranje kose.
Sad se neki iznos šampon koji je o veličini četvrtine u svoj dlan. Možete koristiti više šampona ovisno o tipu kose imate. Početi raditi šampon iz korijena, čineći svoj put do kraja. Nježno masirajte vlasište koristeći jastučići dohvat ruke. This opuštajući način će vam pomoći oprati višak uljima i drugim proizvodima za njegu kose koji se koriste u kosu.
Nakon što ste shampooed kosu temeljito, korištenje tople vode isprati šampon. Provjerite jeste li uklonili sve šampon iz kose, inače to može ostaviti vaše kose stan i ljepljiva.
Nakon ispiranja iz šampon umasirajte regenerator za kosu. Imajte na umu da uređaj ne bi trebao biti primijenjen na korijenje. Trebali bi početi primjenjivati ​​uređaj o inča dolje dlake. Možete primijeniti malo više uređaja nego šampon. Ne brinite ako se ne formira pjenu koliko šampon. Ostavite uređaj u kosu za oko dvije do pet minuta.
Isperite regenerator iz kose i dobiti svih sapun iz vaše kose. Češalj your prstima u dolje gibanje Nakon ispiranja kose off uređaj. To će pomoći u uklanjanju tangles i čvorova.
Sada oprati kosu s hladnom vodom. To će pomoći zatvoriti folikula i učiniti vaše kose sjaj poslije sušenja.
Koristite ručnik za suhu kosu jednom prije korištenja sušilo za kosu. Omotati ručnik oko kose i DAB-a. Ne koristite energične pokrete suhoj kosi. To može uzrokovati tangling i lomljenja kose. Možete pustiti kosu sušiti zrakom ili koristiti fenom stilu njega. Koristite topline zaštitni losion ili sprej kada koristite sušilo za kosu kako bi se spriječilo kovrča. , Kako operite kosu s pečenje soda?; Baking soda je odličan vlasište i kosu čišći. Ako ne želite koristiti štetne kemikalije u kosu za ispiranje, onda možete isprobati koristeći soda za pečenje.
Uzmite 1 / 2 šalicu pečenje soda i dodati do 4 litara cool ili umjereno toplom vodom. Mix soda vodom pomoću drvenom žlicom dok otopljeni. Ili možete uzeti malu zdjelu i dodajte 1 / 2 šalice sode. Ulijte hladnom vodom u zdjelu, izradu paste od sode bikarbone. To bi trebao biti debela kao maslac od kikirikija. Ova kaša može biti jednako kao šampon.
Nakon što ste pripremili your kantu vode s pečenje soda zalijepiti, ili sode bikarbone, mokro kosu toplom čistom vodom. Nakon što je Vaša kosa je mokro usisavanje, operite kosu s pečenje soda vodom. Masirajte vlasište koristeći vodu i sa jastučići dohvat ruke. Operite kosu dok tjeme čisto.
Ako koristite pečenje soda tijesto, a zatim primijeniti zalijepiti na kosu i masirajte ga vršcima prstiju. Masaža za nekoliko minuta.
Isperite kosu s običnom vodom da biste uklonili soda za pečenje. Dakle, pranje kose učinit će vaš kose zdraviji i shinier. , Kako operite kosu bez šampona?; Šamponi sadrže kemikalije koje su izuzetno štetni za vaše kose. Možete oprati kosu bez upotrebe Šampon s omekšivač samo.
Vaša kosa može uzeti vremena da se prilagodi na ne-šampon rutinu. Trebate na mokro kosu i umasirajte regenerator na vlasište. Masaža koristeći svoje prste. To će pomoći ukloniti prljavštinu, peruti i višak ulja. Isprati hair temeljito.
Sada nanesite hidratantnu regenerator cijeloj kosu i ostavite na za 2-5 minuta.
Isperite kosu off hidratantni regenerator, a zatim oprati kosu s hladnom vodom da bude sjajan i manje neposlušnu nakon sušenja.
Možete oprati kosu koristite ocat jabučni, sok od limuna ili soda za pečenje. To su prirodno mogućnosti za čisto i zdravu kosu. , Kako operite kosu tkati?; Profesionalno obavlja isprepliće hair pogledajte samo kao prirodne kose. Hair isprepliće treba tretirati samo kao prirodne kose. Trebali bi ih oprati pravilno koristite šampon.
Wet kosu i pazite da ne povući ili tegljač na kosu plete when kvašenje. Izbjegavajte snažan pokreti prstiju koji će uzrokovati tangling.
Uzmi neki šampon i početi raditi od kraja prema skalp. Nježno pokrenuti prste u kosu i izbjeći tangling kose iznad tkanja.
Isperite kosu temeljito pokretanjem prstiju kroz kosu. Ne povući na čvorovi, ako ih ima.
Primijeniti uređaj i rad od vrhove kose prema dlake. Izbjegavajte tangling kose. Isperite kosu nakon izlaska iz uređaja na za 2-5 minuta.
Stisnite kosu nježno i ukloniti višak vode. Koristite ručnik Pat suhu kosu. Poprskajte kosu s detangler i koristeći širok zubatih češalj, uklonite zamršene i čvorova. Pobrinite niste učiniti spavati s mokru kosu. , Kako oprati boja kose?, Vi svibanj kraj gore sa bojom boja kose to nije ono što vas očekuje da bude. Vi svibanj biti misleći kako boja za kosu oprati off. Ova metoda će vam pomoći da isprati boja kose. ; Mokri kosu s toplom vodom i operite kosu šamponom. Ili možete pokušati pranje kose s deterdžent za pranje posuđa. Ovo je stari trik koji će ukloniti boju kose i čisti kosu.
Isprati sapun iz vaše kose i nanesite puno uređaj kako bi se spriječilo prekomjerno sušenje.
Druga metoda koristi peroksid kapu. Od 30 volumena peroksida bi trebao biti korišten. Mix peroksid po dio na šampon koristite. Ostavite ga u kosu za 5-10 minuta. Isperite šampon i pravilno primijeniti uređaj kako bi se spriječilo dlaka iz sušenje.
Možete tražiti stručnu pomoć oprati boja kose svoje kose. , Kako oprati kosa ekstenzije, Postoje dvije vrste kose ekstenzije - sintetičkih i prirodnih ljudskih dlaka. Obje vrste nastavaka treba oprati ali oni imaju različite metode da to učini. Neka nam vidjeti kako to oprati kosa ekstenzije koji su napravljeni od ljudske kose. ; Ljudska kosa može se prati pomoću metoda slična vaše prirodne kose. Koristite hidratantni šampon oprati kosu. Isperite kosu temeljito i primijeniti duboku regenerator.
Prirodne kose ekstenzije moraju biti hydrated i hidratizirana, baš kao i ljudske kose. Možete puhati suho, curl odnosno izravnati prirodne kose ekstenzije nakon pranja. ; Sada imaju pogled na tome da opere kose ekstenzije koje su sintetski. , Nemojte primjenjivati ​​nikakve kemikalije ili topline na sintetičke kose, kako bi se spriječili oštećenje. Koristite no isprati šampon za pranje sintetičke kose ekstenzije. Nanesite no isprati šampon na suhu kosu i masirajte ga na kosu. Ručnik suhe kose.
Trebali biste koristiti ostaviti u uređaj oko 1 iz korijena. To će spriječiti uznemiravanje ljepilo. In slučaju kose tkati, primijeniti uređaj do root.
Možete primijeniti vrlo blagim šamponom na svoj sintetske kose proširenje, a zatim upotrijebite duboku hidratantnu kremu. Zapamtite, ne puhati suhu kosu nakon pranja. : "Ovo su neke načine kako da opere kosu. Trebali bi oprati kosu nekoliko puta tjedno. Morate stanje vaše kose svaki put kada se opere kosu. Uvijek možete zatražiti stručni savjet o savjete o tome kako oprati kose. Uzmi pravilan njezi kose za održavanje zdravog i teče brave.

0 comments: