Halloween stranke: Ideje za mlade

Posted by sorav at 18:50

Tuesday 8 November 2011

Noć vještica party je jedan od najuzbudljivijih stranaka za tinejdžere. Ono što je zastrašujuće kostime, Spooky dekoracije i ukusna hrana su tri osnovna elementa koji čine veliki Halloween party! U slučaju da planirate Halloween party za vaš tinejdžer, se ovdje su neke zanimljive ideje za tinejdžere dodati neke začin i inovacije u noć vještica stranaka.
Halloween Party Ideje za Teenagers
Tinejdžeri se ne sviđa ono što su trčanje-of mlinice i clichéd. Stoga jednostavna stvar za učiniti je da se kombiniraju tradicionalnu Halloween aktivnosti u jedinstven i inovativan način koji će privući mlade. Ovdje su neke od stvari koje treba imati na umu prilikom planiranja noć vještica party za tinejdžere:
Pokušajte i uključiti Halloween temu u svim dijelu priprema. Get Halloween tematskim tanjuri, čaše, vilice i žlice. Paluba se stranke mjesto s noć vještica party dekoracije s odgovarajućim materijalima. Uključiti sablastan rasvjeta i druge zastrašujuće ukras ideje za ukrasiti vaš noć vještica mjestu stranke. Nabavite neke spooky noć vještica glazbe za dodavanje dodir na Noć vještica temu! I zadnji ali ne najmanje, ne idi preko vrha, dok odabirom party temu za noć vještica. Ovdje su tri Halloween party ideje, koje možete koristiti za vaš tinejdžer's Halloween party.
Halloween stranka Idea 1 # Spooky Halloween Party Natjecanja
Stranka s puno zanimljivih natjecanja može biti jako zabavno. Možete organizirati rezbarenje bundeve natjecanje, kostimografkinja natjecanje, pa čak i lice slikarstvo natjecanja za tinejdžere. Tinejdžeri će ljubav ideja, a kako bi što bolje možete uključiti neke Halloween tematske darove i poklone za goste. Što se tiče hrane, možete imati kolačiće Posvetiti tema i tretira uz čips, umacima i pizze.
Halloween Party Idea 2 # Black-out blockbuster Night
Što bolji način da se slaviti Halloween nego stvaranje blacked-out venue i gledati serije najstrašnija filmove? The Exorcist, The svijetli, priviđenje, i bilo koji drugi film po vašem izboru - samo bi nekoliko pizza i držati kokice i pića spreman. To je jedan od najboljih ideja Halloween party ikad! Pobrinite se da ne postoji svjetlo na zabavi mjesto - potpuno zamračiti je upravo savršen za ovaj Halloween party!
Halloween Party Idea 3 # Kostim Party with a twist
Pa kostim stranka je možda najviše clichéd ideju za noć vještica party. Međutim, možete dodati nove uviti na ovo tražeći goste kako bi stvorili Halloween nošnja na stranka mjesto. Osigurati smiješno pribor i odjeću i gledati tinejdžeri uživaju stvarajući zabava kostime za sebe! Što se tiče hrane, kako bi hrana po Vašem izboru i dodati Halloween uviti ga dajući sablastan imena na hranu za primjer krv i crijeva pizza, zelena salata monstrum ili vrag je tamna čokolada pjenu!
U slučaju da tražite više informacija, pogledajte na našu široku paletu članaka o Halloween.

0 comments: