Drvo Paluba Građevinski: Kako izgraditi Paluba Wood

Posted by sorav at 14:34

Friday 11 November 2011

Drvo palube produžetak kuće, bilo na dvorištu ili ispred dvorišta. Palube može biti odličan mjesto da se opustite, ili čak i zabavljati prijateljima. Gradnja bilo kojim dijelom vašeg doma donosi puno zadovoljstva i radosti, pogotovo kad je dobro koristiti i pohvalio. Okušajte se u drvo palube izgradnje, to je lako i može biti dovršen u roku od nekoliko dana.
Kako to Graditi Paluba od drveta
Drvo Paluba Planovi: The najvažnije što treba učiniti za izgradnju palube, je napraviti plan. Plan bi trebao sadržavati nekoliko stvarima kao što je mjesto, treba, itd. plan svoju lokaciju odlučujući kojoj strani svog doma što bi željeli da bude izgrađen. Imajte na umu da privatnost faktor, ako je to ono što tražite. Razumijevanje ograničenja vaše imovine, i odlučiti o veličini od palube. Postoje neke zakonske zahtjeve koje trebaju biti pogledao u, prije početka gradnje drvo palube.
Drvo Paluba Dizajn: proračun je još jedna važna stvar koja vam pomaže jedan dizajn palube. Veličina, vrsta drva, građevinskih alata i druge promjene, koje će biti potrebna, izgraditi drvo palube, će biti sve ovisi o proračunu. Postoje u osnovi dvije glavne vrste palube dizajna moglo bi se izabrati iz, u prilogu, ili neoženjen palube. Priloženom palube je kao produžetak kuće, koji se mogu izravno pristupiti iz unutrašnjosti kuće, dok, jednom neoženjen paluba mogu graditi bilo gdje u dvorištu.
Alata i materijala: Postoje mnoge vrste drveta kao cedar, ružino drvo, itd. na raspolaganju za izgradnju palube. One mogu odabrati cut-na-veličinu ploče drva ili ih vidio van. Pored toga, jedan drvo će zahtijevati sljedeće stvari:; 100 foot mjerna traka, crtanje papir i olovka, ravnalo, gudače, Hammer, Matice i vijci, betona, Lopata, Drvo Paluba u graditeljstvu: Korištenje lopate, kopaju rupe u teren za betona molova. Držite mjerenje za visinu, kao što ne želite neujednačena palube! Kopaju rupe ravno, dok ne dođete do stabilnog, nesmetano tla. Upišite vašu podršku knjige (drvo koje će držati palube) u tim rupama, i zaliti beton. Neka beton potpuno presuši. Instalirajte grede vijaka ili ih čavlima na svoje mjesto. Nakon što su grede na mjestu, to je vrijeme instalacije greda. Budite oprezni, tijekom određivanja veličine greda, kao premaloj ili nad-joists raspoređeni će donijeti palube urušavanja dolje. Nakon što je vanjski struktura palube je spremna, čavlima palube ploče je jednostavno. Počnite ih stavite sa strane zida, i nastavite ka suprotnoj strani. Dodaj palube pružnice zadnji.
Drvo Paluba Premazi: Premazi se primjenjuju u zaštiti palube i očuvanje drva. Većina drvo palube paneli izrađeni su od tlaka drveta. Drvo palube premazi su voda i trulež odbojni, pa čak i dolaze u različitim bojama. Se može primijeniti ih pomoću četke, valjka ili sprejevi. Dok primjene, ne treba pretjerivati, kao da bi na palubi površine ljepljive i voštanog.
Nakon palubi je spreman, dodajte biljke, ljulja stolica, stolova, ljuljačke ili dodati svoj stil kvocijent. Nakon što ste razumjeli kako izgraditi drvo palube, od vas će shvatiti drvo palube izgradnje je lako i može biti mnogo zabave, ako se obitelj i prijatelji pitch u!

0 comments: