Povijest Blue Jeans

Posted by sorav at 19:18

Friday 18 November 2011

Skinny traperice niskog struka i traperice, indigo plava ili plameni red.jeans uvijek su bili dio naše odjeće! Pronalaženje savršen traperice ponekad može biti obeshrabljujući zadatak! Ali onda, sav trud se ponekad isplati nakon što učiniti zemlju ruke na savršen par plave traperice! Jeste li se ikada pitali kada je prvi put klasični plavi džins ikada nosio? Dakle, uzeti putovanje natrag u vrijeme da znaju i neke zanimljive detalje vezane uz povijest plave traperice i kako je postala dio mode.
Povijest Blue Jeans:, traperice su izuzetno popularni posebno s tinejdžerima. Branded traperice su konačan stil izjavu za mnoge pojedince. Ali, da li ste mislili o vremenu kada brandova poput Lee-a ili Levi's nisu bili jako vruće nekretnine? Kako su ljudi nose traperice tada? Pa, ovdje je priča o iznenađujuće svoj omiljeni par plave traperice.
Povijest plavi džins hlače otkriva da je tkanina, traper, u početku je bio crafted u gradu u blizini Torina se zove Chieri. To je rekao da je došao sirovina podrijetlom iz Nimes, jedan grad u Francuskoj. These traperice posebno su stvorene za nautičare zbog svoje višenamjenske funkcionalnosti! (I da mislim to su veliki stil izjavu sada!) These mornari osjećali traperice su svestrani komad odjevnog predmeta. Oni se mogu nositi i kada je mokro i to čak može biti prevrnuo s lakoćom. To je posebno korisno kada su mornari bili su zauzeti sa svojim svakodnevnim sitni i potrebne odjeće koji su ugodno s velikom izdržljivosti.
Naš omiljeni par plave traperice u početku nosile su radnici posebno tijekom Drugog svjetskog rata. Možda je čvrst i trajan pogled popularizirao slijedeću plavu jeans među svim tvorničkih radnika. Čudna stvar koja može biti primjećen dogodio u ranom razdoblju od 1950-ih godina when plave traperice su nosili tinejdžeri smatra se da je oblik prosvjeda. Osim toga, odrasli koji sported isto bilo zabranjeno čak i od ulaska u kino. To je samo tijekom 1960-when traperice su prihvaćeni kao modni trend u Sjedinjenim Američkim Državama.
Različiti različitih izgleda redovne plave traperice su uvedene sredinom 1950-ih. To je bio Donald Freeland koji je dao traper cijeli novi izgled i doveo u prvi plan. Uskoro, tkanina i plave traperice posebno, počeo dobivanjem pozornost. Donald Freeman uskoro popularizirao traperice, ludost za koju poput šumskog požara proširila posebno među Amerikancima. Izvorno, traperice uvijek su nosili labav. U početku, traperice su nosili muškarci imali zatvarač na prednjoj strani, gdje je kao i za žene, to je bio na strani. Do kasnih 60-tih, patent zatvarač konačno je žicom na prednjoj strani za žene, kao dobro. To je Jacob Davis, krojač koji uvijek kupili tkaninu od Levi Strauss i tvrtke koji su imali brainwave korištenja bakrenih zakovica za plave traperice. Levi Strauss je bio trgovac koji je prodao traperice pod imenom Levija-a. Taj naziv se također smatra sinonim za izum plave traperice.
Danas postoje mnogi novi dizajn i inovacije koje se stvaraju modni dizajneri kako bi zadovoljio sve veće zahtjeve od trapera ljubavnici! Jedan par osnovnih plave traperice međutim, je jedan takav odijelu koji nikada neće otići iz mode! Dakle, da li vi imati jedan u vašem ormaru sada? Ako ne, da je vrijeme da hit u trgovinama i don savršen par plave traperice!

0 comments: