Domaće Halloween Dekoracija Ideje

Posted by sorav at 03:44

Thursday 10 November 2011

Halloween dekor ne moraju uvijek biti skupo i kupiti od trgovine. Postoje brojni domaći Halloween dekoracije ideje koje se ne mogu samo uštedjeti nešto novca, ali i osigurati da vaše Halloween dcor je uistinu jedinstven i jedan od te vrste! Ovdje su neke inovativne domaće noć vještica ideje koje će transformirati vaš dom u dvorac uklet pogodan za Noć vještica slavlja. Spooky huh?
Domaće Halloween dekoracija Idea 1 # Domaći Halloween Vrpce
Halloween vrpce se mogu koristiti za ukrašavanje kuće zidova. Your Halloween vrpce ne moraju biti predvidljiva i dosadna. Izrezati zanimljiva noć vještica simboli poput bundeva, kosturi, snimke i druge spooky figure koji dolaze u vaš um. Možete čak imati lažni paučine i pauka visi iz Halloween dekor vrpcom. Osim toga, možete dodati neke zastrašujuće sjaj-in-the-tamno maske na vrpcu. Širok asortiman zastrašujuće brojke tako može napraviti savršen noć vještica idea ukras.
Domaće Halloween dekoracija Idea 2 # Halloween Pumpkins
Halloween bundeve sjajan su način za stvaranje domaćeg Halloween dekoracije. Carving jednom Halloween bundeve i stavljanje neonska svjetla u njoj stvaraju vrlo spooky efekt i čini za savršeni domaće Halloween dekor ikada! U slučaju da su u potrazi za više inovativne ideje, možete pročitati o tome kako ukrasiti bundeve bez rezbarenje.
Domaće Halloween dekoracija Idea 3 # Scary Znakovi
Možete stvoriti strahovit duh poput likova i stavite ih u kutove kako bi se stvorili jeziv izgled za Halloween. Jedan od najjednostavnije i najstrašnija ideja je da se tijesto crna naljepnica na bijeli list i stvoriti oči i nos duha. Sada samo staviti ovaj list na prozor stvoriti privid duh peeping kroz prozor! Osim toga, također možete stvoriti strahovit trolovi i čudovišta koristeći jastucima i zastrašujuće maske. Jednostavno staviti maske na jastuke, te ih ogrnuti u listovima ili široku odjeću za stvaranje čudovišta!
Domaće Halloween dekoracija Idea 4 # Spooky Rasvjeta
Jedan od najjednostavnijih domaće Halloween ukras ideja je da se stvori sablasni rasvjetu. To je lakše nego što mislite. Jednostavno završiti svoje svjetla u boji radu. Poželjno koristiti boju poput crvene, zelene ili plave stvoriti strahovit učinak. Pokrivanje svjetla u boji radu je jeftin, i neće oštetiti svoje svjetla. No, ako ste voljni žrtvovati jedan par svjetala ili dva, ti ca ih sprej boje s crvenim da izgleda kao krv mrlje! Grozan zar ne?
Domaće Halloween dekoracija Idea 5 # Spooky Voodoo Doll
U slučaju da imate staru lutku leži u vašem potkrovlju, ovo je vrijeme da ga koristiti i stvoriti spookiest vudu lutku za Halloween. Sve što trebate učiniti je ogrnuti lutku u crno tkanine. Dramatizirati učinak možete jednostavno izvući bod oznakama i ožiljaka na njezinu licu koristeći stalno crni marker. Dodaj komadići papira i slamki suhe trave u njezinoj kosi dati lutku jedan nazubljen izgled. Možete čak koristiti crveni marker boja joj usne jarko crvene, koji će napraviti lutku spookier. Možete objesiti ovu lutku na ulazu vrata za savršen Halloween dobrodošli!

0 comments: