Kako smanjiti svoju kosu

Posted by sorav at 11:10

Monday 14 November 2011

Šišanje je nešto što može oblikovati Vašu osobnost u cjelini novi način. Dok većina nas osloniti na naših pouzdanih ljepote salonima i frizere eksperimentirati s različitim haircuts, nekoliko nas svibanj također željeli učiniti eksperimentiranje sami. Rezanje vlastite kose može biti vrlo jednostavno, pod uvjetom da imate potrebne vjeru na svoju kosu rezanje vještine i potrebu naučiti kako smanjiti svoju kosu. Internet svibanj zahtijeva neki iznos prakse za vas Excel i postati pro na ovo, ali vjerujte mi, nije tako teško. Nakon nekoliko jednostavnih uputa i koraka, lako možete naučiti kako smanjiti svoju kosu. Nakon učenje osnovnih šišanje, možete ići na eksperimentirati s kako smanjiti svoju kosu u slojevima, kako cut svoju kosu kratke i raznih drugih šišanje stilova. Također možete naučiti kako tanke kose kod kuće kada ste naučili rezati svoju kosu.
Kako Cut svoju kosu
Supplies Potrebna
Sharp skup škare; Shears (opcionalno); Široki zubatih češlja; okruglom četkom; Fine zubatih češlja; Blow sušilica; sprej bocu; metoda; Operite i stanje vaše kose kao i obično, ali ga ne potpuno osuši. Malo ručnik sušenje će učiniti. U slučaju, ne želite oprati, sprej kosu s vodom koristeći sprej bocu. Dio vaše kose po svoj obični rastanak i češalj kosu sa širokim zubat češalj, dok je bez čvorova. Odlučite duljinu kose koji želite izrezati, vjerojatno jedan inč ili palac i pol za početak. Izvući mali dio vaše kose pomoću gustog češlja i držite ga se, to odvaja od ostatka kose. Mark točke gdje želite smanjiti vaše kose smještajući ga između vašeg kažiprst i srednji prst. Koristeći škare ili škare, rezati tek je oko pola inča na vrijeme, provjerite da li su to rezanje prava. Trebat će vam da držite glavu ravno bez naginjanja. Nakon svake rez, ispitati duljinu i ravnost reza kose. Ponoviti ovaj postupak za obe strane glave, kao i leđa. Pokušati završiti s jedne strane prvi, nego naizmjenično. Pobrinite se sve dlake na istoj dužini na kraju ga. Puhati suho i postavite kosu uz pomoć okruglom četkom.
Kako rezati svoju kosu slojevito
Roba potrebna za sloj smanjiti svoju kosu, bit će isti kao i navedeni u tome kako smanjiti svoju kosu. Za metodu, početi s stroj za pranje i kondicioniranje kose čistim. Češalj kosu pere širok zubat češalj, ravna leđa. Prikupiti gornjem dijelu kosu i dovesti ih pred lice, odmah iznad nos. Sada, imajući most nosa kao za mjerenje dužine, izrezati kosa ravno preko. Sada će imati ravnu liniju s jednog oka na drugu, koja će poslužiti kao mjerenja za ostatak rez. Sada držite dio kose koji ste upravo rez, ravna i odrežite neravne savjeta koji imaju tendenciju da se remeti ravnost reza. Sada češalj vaša kosa ravna, stavljajući šiške samo izrezati na bilo strane vaše glave. Sada pomoću šiške kao mjerenje vodič, započeti sekcioni kosu i rezanje ostatak vaše kose u zgazi slojeva. Slojevi treba slijediti jednako, jedna ispod druge. Također, ne zaboravite da skidanje kosu ravno gore i izrezati na neravnim savjete. Puhati suho i stil pomoću okrugle četke.
Kako smanjiti vlastitu kosu Clippersa
Clippers se obično koriste skratiti muškarce kose i rezanje svoj kosu šišala je stvarno vrlo jednostavno. Sve što vam treba je dobar električni kliper dobiti zadivljujući frizuru. Za početak, šampon i stanje vaše kose i nemojte ga na suhom. Pričvrstite vodiči na Clippersa, skrenite jedrenjaka na i pokrenite ga kroz cijeli glavu u različitim smjerovima, što više prolazi. Nakon nekoliko optrčavanja, češalj kroz kosu ukloniti šišanje. Jedanput ispunjavanja sa svim kose, okrenuti aparat isključite i uklonite vodiče. Okrenite preko i trim zaliske, na dužinu želiš.
Dakle, sada kada znate kako rezati svoju kosu, tu su i razne šišanje stilova i ideja koje možete eksperimentirati. Nemojte oklijevati u učenju da ošišam u različitim frizura, kratka frizura i uživajte flaunting.

0 comments: