Duga kosa Extensions

Posted by sorav at 00:16

Monday 21 November 2011

U prosjeku ljudske kose rasti po stopi od 1 cm mjesečno. To znači da imaju dugu kaskadnih kosu, koju će morati čekati najmanje 5-6 godina. Zahvaljujući najnovijim advancements u styling kose, duga kosa ekstenzije su lako dostupni. S dugom kosom ekstenzije možete ispuniti svoj san od 22 inča dugo i guste kose u nekoliko sati i da previše u željenu boju kose i tekstura. Osim toga, možete imati bilo koju od sljedećih vrsta kose ekstenzije. ; Kovrčava duge kose ekstenzije; extra duga kosa ekstenzije; Izrazito duge kose ekstenzije; Normal kratke do duge kose ekstenzije. , U stvari, duge kose ekstenzije za pletenicama su vrlo popularni u jugoistočnoj azijskim zemljama kao i žene postoji ljubav imati duge i guste kose. Prije znajući da li dugu kosu proširenje bi izgleda pravo na vas, trebali biste naučiti nešto o ovim komercijalnim kose. Čitajte na znati sve o ekstenzija.
Vrste duge kose ekstenzije: Dvije najpopularnije vrste duge kose ekstenzije su pojedine pramenove i wefts. Osnova razlikovanja je kosa ekstenzija tehnike za prijavu.
Pojedinačne linije: Prva metoda umjetnoj kosi integracije je pojedinac cjedilu integracije, što uključuje primjenu 30-50 niti komercijalnih kose na jedan mali dio od svoje vlastite kose. To je učinio po prvi premaz kosu s kemijske tvari, a zatim lijepljenje komercijalne kosu bilo koji od ovih metoda - tkanja, lijepljenja, topline kojim se spajaju, koristeći voskovima ili polimera ili pritezanje with metalnim šipkama. Such kose ekstenzije obično traju samo nekoliko mjeseci i moraju biti uklonjena i integrirani opet. Proces uklanjanja je vrlo bitan i mora se obaviti stručnjak i kao šanse su maksimalne štete.
Wefts: wefts su opisani kao zavjese od kose koji su priključeni kosa na vrh glave, a ostavio labave u kaskadu dolje. Da bi se integrirati potka u kosi, prvi put se izrezati na različite vertikalne sekcije. To olakšava zadatak potke primjene. Vaša kosa je podijeljena u dva dijela vodoravnom crtom na vrhu vaše vlasište. Na početku sljedeće dijela leđa, pletenice su i dijelove potke su zasijane zajedno s njima. U dijelu teče na čelo je počešljana natrag tako da kosu pokreće i pokriva pletenice. Takve pletenica frizure popularno poznat kao pjesme. Jednom integrirani, oni ostaju na taj način za nekoliko mjeseci. Kao što je vaše kosa raste oko 1 cm svakih mjesec dana, potku-sekcija će izgubiti svoje pozicije netaknut. Potrebno je premjestiti ih. Za to, morat ćete posjetiti vaše kose stilista for poništiti i redoing potke.
Potka može biti ručno ili strojno izrađene. Bivši dolazi po višoj cijeni od drugog. Ipak, to je poželjno otići na ručno neki kao to može biti na način da se podudara s vašim boju kose, naravno. A potka je uglavnom izrađena od kvalitetnog kose.
Tipovi kose u duge kose ekstenzije: U oba gore navedene tipove kose ekstenzije, kosa se koristi je ili sintetičke kose ili prirodne ljudske kose. Sintetička dlaka je napravljen od ljudskih ili sintetičkih vlakana. Neki primjeri sintetičkih vlakana su Kanekalon i Toyokalon. Sintetičke kose je jeftinije od ljudskog kose i dostupan je u širokom rasponu boja i tekstura. Ljudska kosa je naravno narasla kosa nekim individualnim i zato, se razlikuje kao i po etničkoj pripadnosti. Opća kategorija uključuje, azijske, europske i ruske kosu. Azijski hair tip je gruba i vrlo tamne boje. Moraju se koristiti samo na azijskim kosu. Europska tipu kose je mekana, ravna ili valovita ili. Izgleda dobro i AIS izdržljiv. Ruski tipu kose se smatra najboljim u poslu komercijalnih kosu. To je posao neke obitelji da raste i prodavati kosu. Oni ne liječiti njihove kose s bilo kojim kemijskim ili drugim styling agenata. Stoga, ruski kose je također zove sirovi ili djevica kosu i tako je više prikladan za bojanje i perming svrhe. Međutim, cijena je malo previše. Najbolja opcija će se ići za europske tipu kose kao što je dobro u kvaliteti i lako na džep. Štoviše, sušilo za uvezene u SAD moraju biti obrađene i kuhane u susret SAD-uvoz standarde za komercijalne kose. Tako, bez dlake (čak i ruski kosa) ostaje djevica u SAD-u.
Duga kosa ekstenzije njegu kose; najvažnija stvar koju nikada ne smijemo zaboraviti da često pranje svoj skalp, posebice između pletenice ili pjesama, kako bi se izbjegli bilo kakve bakterijske ili gljivične rast. Držite ovom području čist. ; Operite dugu kosu proširenje nježno poslije se probudite, plivati ​​ili shampooing. Provjerite jeste li uklonili sve poteškoća kao što svibanj rezultat u kosi prijelom. , Uvijek koristite kvalitetnih proizvoda za njegu kose. Operite i stanje duge kose proširenje najmanje jednom u 2-3 dana korištenja mild šamponi i uređaja. ; Vaše prirodne kose mogu izvući vlagu iz vaše vlasište ali kosa ekstenzije neće. Dakle, to je vaša odgovornost nafte i redovito ih moisturize. , Duge i kvalitete kose ekstenzije su zapravo nema manje od magije koja može učiniti kako bi svoju kosu u roku od nekoliko sati. Pokušajte ova pribor kose i otkriti nov vas.

0 comments: