Zamijenite garažna vrata Springs

Posted by sorav at 22:15

Saturday 5 November 2011

Zamjena vrata izvora je malo riskantan, jer je napetost prisutna u tim izvorima. Postoje dvije vrste izvora koriste za garažna vrata instalaciju. Ovi izvori se koriste u oba, ručno kao i elektronski operiran vrata. Izvori također proizvesti istu napetost u drugom prilogu komponente vrata. Čak i mala ogrebotina može oštetiti ili nick trajno tih izvora. Stoga, garažna vrata opruge i ostali hardver priključen na opruge treba postupati pažljivo i za, sigurnost osobe i očuvanje proljeća.
Savjeti za garažna vrata Zamijenite Springs
U osnovi postoje dvije vrste garažnih vrata opruga: torzijske opruge i proširenje izvora. Obično torzijske opruge koriste se za sekcijska roll-away vrata, dok, produženje opruge koriste se za ljuljanje-up vrata.
Garažna vrata torzijske opruge: torzionih opruga rade na principu 'uvijanje'. Ovi izvori su smješteni iznad centra vrata na metalnim vratilo, koji je paralelan s rubova vrata. Postoje jaki kabeli priključeni na donjem dijelu vrata, uz pomoć kojih, garažna vrata otvara i zatvara. Kada torzijske opruge twist, ovi kabeli pomoći garažna vrata lift. Vrata zatvara, kada torzijske opruge proširiti. Zamjena torzijske opruge garažna vrata mora biti učinjeno pažljivo. Torzijske osovine koja prolazi kroz tih izvora, sprječava moguće nezgode zbog proljeće neuspjeh.
Garažna vrata Proširenje Springs: Proširenje opruga rade na principu rastezanja. Oni se nalaze na vrhu rubu vrata, na svakoj strani vrata staze. Oni su također naziva kao strani-mounted opruge zbog svoje pozicije. Oni su duge i teške opruge, pričvršćena na svakoj strani vrata. Učinkovitost tih izvora smanjuje, jer je sila i korištenje. Ti su izvori bi trebao biti instaliran s jakim suzdržanost kabel kroz centar, koji sprječava moguće nezgode u slučaju proljeće ne uspije.
Garažna vrata i poda mora se izravnati ispravno. Bez ove izravnavanje, garažna vrata ne zatvaraj ravnomjerno. Vrijeme i korištenje smanjiti učinkovitost tih izvora. Oba izvora se koriste u funkciji garažna vrata zajedno. Stoga, čak i ako je jedan od izvora prekida, morate zamijeniti oba od njih. Ako zamijenite bilo koji od njih s novim jedan, to će rezultirati u neuravnotežena vrata mehanizam za otvaranje.
U garaži vrata popravke, većina nesreća dogodi tijekom zamjene izvora. Ipak, neke nesreće se dogoditi zbog krivo podesiti garažna vrata izvora. Dakle, podešavanje garažna vrata izvora prikladno je jednako važno. Povećali ili smanjili napetost u proljeće također može biti faktor koji utječe na nepravilan otvaranje i zatvaranje mehanizam na vratima. Opuštena i izvori uzrok neuravnotežena vrata. Produljenje opruge lakše i sigurnije zamijeniti, u usporedbi s torzijskim oprugama.
Skupite sve dijelove opreme i alata, ti svibanj potreba za popravak, unapred. Provjerite vaše garažna vrata opruge i ostalih dijelova vrata se redovito. Učinite to naviku provjeriti cijeli sustav garažna vrata, jednom u mjesecu. Uvijek pogledajte korisnički priručnik prvi, prije nego što bilo popravaka ili zamjena. Slijedite upute i sve mjere opreza navedene u korisničkom priručniku. These vrata teške garaži opruge su pod stalnim visokim napetost, što povećava razinu opasnosti tijekom popravka. Get to učinio od strane profesionalaca, ako nemaju mnogo znanja o proljeća zamjena. Bilo nesretnu nesreću može predstavljati ozbiljan rizik za svoje fizičko blagostanje. Prema tome, prilagoditi ili zamijeniti garažna vrata opruge s krajnjeg opreza.

0 comments: