Dijamantni prsten Postavke: Ponovo Postavke dijamantni prstenovi za

Posted by sorav at 21:09

Wednesday 9 November 2011

Dijamanti se kaže da su žene najbolji prijatelj. Oni su simboli vječne ljubavi i predanosti i darovitih i prezentirani u različitim oblicima nakita, kao što je dijamant necklaces, dijamant naušnica, pendents, narukvice i prstenje. Govoreći o dijamantima može trajati - do cijeli dan i svibanj biti još više. Dakle, bez gubit više vremena, neka je usmjeriti naš put prema dijamantni prstenovi i njihove remounting.
Diamond Ring Postavke i dizajni
Dijamantni prsten predstavlja konačan dar ako planirate da se prikažu na svoj ljubljeni. Različiti dijamant posjekotina i oblika je tajna iza njihove popularnosti, kao i cijenu. Diamond reže čine ga gledati više privlačan i pristupačan. Neki od Diamond rezanje stilovi su Asscher cut, cut briljantan, princezu rezati, korak izrezati, ruže rezati i sl. Svaka od tih rezova imaju jedinstvenu ljepotu i posebnost vlastite.
Tu je još jedan što poboljšava izgled dijamant i da je dijamant postavljanje. Dijamanti su postavljeni u tvrdi metal, da mi svi znamo, ali način na koji je postavljen može napraviti mnogo razlika svojih obožavatelja, koji je tebi i meni. Odabir ispravne dijamant postavku podjednako važno kao odabiru dijamant sama. Diamond je postavka sviđa tvoj stil izjavu, ona predstavlja vaše (svoje korisničko-a) okus i osobnost. Postavka ne radi ništa osim poboljšava ljepotu vašeg dijamant.
Ponovo Postavka za Diamond Prstenovi
Ako imate dijamant ring već mnogo izbora u ruci. Remounting postojećih dijamantni prsten je odličan način da se pridržavaju dijamant, za duži vremenski period i da je u novom stilu. Remounting dijamant prsten se može učiniti iz više razloga. Dakle, kada je pravo vrijeme za remont postojećih dijamantni prsten?
Stilizovati: Kada želite da biste dobili novi dizajn za svoju staru Diamond vjenčani ili angažman prsten, očuvanjem dijamant i mijenja svoj stil montaže. ; Očuvanje: U vrijeme kada su antički ili berba dijamantni prsten koji želite očistiti i pomoći da se vrati svojoj staroj šarm, onda remounting je dobar izbor. ; Spajanje: Ako želite spojiti svoje stare prsten nasljeđe dijamant s novim jedan, onda bi za spajanje prstenova remounting je svibanj dolaze u ruci. ; Popravak: Popravak je najočitiji razlog za remounting dijamant prsten. Post angažman, vjenčanje i obećanje prstenje gube šarm tijekom godina. Remounting these dijamantni prstenovi ih pomladiti i osigurati njihov dug život. ; Ponovo Postavljanje dijamantni prsten dizajni
Kada odlučite da je pravo vrijeme za svoj dijamantni prsten biti remounted, prvi stvar koju biste trebali učiniti je savršen dizajn za remounting. Dijamant prsten postavka je također spominju kao montaža dijamant. Montaža pridaje dijamant za metal na prsten bend. Postoje različiti dijamantni prsten dizajna i gotovo svi od njih mogu se koristiti u remounting dijamantni prsten. Nakon su uramiti postavke za dijamantni prstenovi:
Nevidljivi Podešavanje: U ovom modernom tipu dijamantni prsten postavku, dijamant održava gore u metalnom šalicu koji je priložen u ring bend, bez išta držeći ili pokrivanje lice dijamant. , Zubac postavljanje: Ovo je klasičan prsten postavku, u kojoj je metalni prongs držati dijamant iz baze. Popravak je potrebno uglavnom u slučaju ove vrste postavljanje kao prongs istrošiti tijekom godina. ; Kanala Postavljanje: Ako netko ima postaviti više dijamanata u isti prsten, primjerice, kombinirajući nasljedstvo dijamant s novim dijamant ili kombiniranjem your angažman diamond s vašim itd. wedding diamond možete učiniti sve, koristeći ove postavke. Kanal postavka daje dijamanata jedinstveni ometali pogled. ; Bezel Postavljanje: Oštrica postavljanje čini dijamant izgledaju veliki, kao u ovom okruženju metala je omotan oko dijamant. Ova postavka čini metal držati dijamant snažno. , Postoji mnogo više moderan dijamantni prsten postavke na raspolaganju, kao što su rumenilo postavka i postavljanje klastera, da možete izabrati iz. Možete čak personalizirati prsten dijamant i poboljšati izgled vaše dijamant prsten svoj inovativni dijamantni prsten dizajna.
Dijamant prsten je cijenjen u bilo koje vrijeme, ali je predstavio voljeni samo na vrlo poseban prigodu. This neprocjenjiv dar postaje još neprocjenjive vrijednosti ukoliko je predviđen uz pravilnu TLC. Nadam se da vam se svidjela moja prijedloge za uramiti postavka dijamantni prstenovi.

0 comments: