Kako ubiti Buhe u Tepih

Posted by sorav at 19:40

Friday 18 November 2011

Buhe su kukci koji ne posjeduju krila. Ovih insekata imaju sposobnost da suza kožu i apsorbiraju u krvi. Flea tipovi uključuju ljudski buha, orijentalne štakor buha, pas i mačka buha buha. Buhe su općenito veličine ne više od 3,3 mm i su tamno obojene bića. They može sisati krv uz pomoć svojih usta koji podsjeća na cijevi. Više skloni buha napadi su topla čistokrvan kralježnjaka koje uključuju životinje poput mačaka, pasa, zečeva i štakora. Ljudska bića također sastavni dio ove liste. Sline buha je uzrok osip na koži u mnogim ljudima. Buhe također mogu prenijeti bolesti kao što je Kuga. Buhe obično traže zaklon na odjeću ljudskih bića ili na tepisima. Tepisi su mjesta gdje se buhe naći lako umnožiti, stoga tepiha treba čistiti na redovnoj osnovi. Kako bi izbjegli štetne posljedice buha napada i da ih ograničava razmnožavanje, morate znati kako to ubiti buha na tepihu.
Postupak dobili osloboditi od Buhe u tepiha
Uzimajući osloboditi od buha ne ogroman zadatak. Za tu svrhu samo je potrebna usisivač, jedna metla i neki prah borni. , Prvi je korak vakuum čist svaki carpeted dio vaše kuće. Nakon ovog postupka pažljivo i polako će osigurati apsorpciju maksimalni broj buha u vakuumskoj vreći, inače ti bi da to učinite još jednom. , Sljedeći korak je da se iz vakuum vreća od čišći i samo ga odlagati izvan kuću. To bi trebalo biti učinjeno odmah po usisavanje buhe ne ubiti njima. The buhe can flee iz vrećicu na otvaranje. , Nadalje, uzeti borne praha i tuš na sve tepihe u kući. Borić u prahu uzrokuje dehidraciju na buhe, što na kraju postaje kobno za njih. ; Sada, uzmi metlu i širiti borne praha na cijeli tepih i držati ga u trajanju od oko 24-25 sati. ; Ponovno vakuum svih tepiha u kući. Re-vacuuming proces pomogla bi dobili osloboditi svih preostalih dehidrirana buhe i njihova jaja. Preporučljivo je da raspolaže s vakuum vreća jednom, kao nekoliko buhe još uvijek može biti živ. , Točaka koje treba zapamtiti dok je ubijanje Buhe
Borić prah ne utječe mnogo zdravih ljudi, ali bi moglo uzrokovati probleme osobama koje pate od respiratornih poremećaja kao što astme. Stoga je predložio da ti ljudi bi trebali izaći iz sobe dok je postupak širenja borne praha je on.
Ako slijedite iznad postupak o tome da će ubiti buhe u tepihu, ti će se osloboditi od buha. No, jednom kada borne praha gubi svoj učinak, buhe mogu se ponovo pojaviti. Možete ograničiti razmnožavanje buha u vašem kući poduzimanje preventivnih mjera, kao što čišćenje tepiha, pranje svih posteljine, drveni namještaj, kućne ljubimce igračke sapun vodom i održavanje ukupnu čistoću. Uzimajući prava mjera predostrožnosti će vam pomoći u postizanju buha kontrolu i također da biste dobili osloboditi od tih sićušnih životinja zauvijek.

0 comments: