Uzimajući osloboditi od krpelja

Posted by sorav at 12:41

Tuesday 8 November 2011

Dođi proljeće i čest problem da su gotovo sve domove će se susresti, je uzimajući osloboditi od krpelja. Vi ćete razmišljati, analizirati i isprobajte različite metode za uklanjanje krpelja. Jao! Da je bilo tako lako da biste dobili osloboditi od njih. Tih sićušnih stvorenja uglavnom rastu u drvo i vjeruje se da uzrokuje Lyme bolest, Rocky Mountain pjegavi groznicu i razne druge bolesti. Uz brzo povećanje broja stanovnika u drvenim dijelovima SAD-a, krpelji mogu biti opasni, jer širenje bolesti.
Koje su Krpelji; Krpelji su arachnids, poput pauka, grinja i škorpiona, a oni se hrane krvlju drugih domaćina. Oni nisu insekti nego su paraziti koji se hrane krvlju ljudi, domaćih životinja (goveda) divljih životinja i gmazova. To je zabluda da su krpelji insekata, no u stvari su paučnjaci. Općenito kategorizirani, postoje dvije vrste krpelja, tvrdi krpelji i meke krpelja. Obje vrste krpelja su manje razlike u načinu života, strukturi i prehrambenim navikama. U cjelini, krpelji se sastoje od harpun poput strukture (hypostome) koji služi za prodrijeti duboko u tijelo domaćina. Krpelji koji plove su rijetki, uglavnom oni puzati ili skočiti. Krpelji koriste ugljični dioksid, miris, toplina i drugih podražaja za pronalaženje svojih domaćina. Oni mogu ostati zaglavi na list i grana jednog stabla u svom vrtu i dok prolazite kroz i premažite preko listova, oni zapeti za vas. Čak i kada uzmemo naše ljubimce na izlete u nekim drvenim područja, oni se vratiti kući s krpeljima koje mogu završiti infesting kuće. Obično, krpelji se nalaze tri noge iznad tla. Krpelji se nalaze u krpe namještaja, cervices zidova i u trgovini sobe, terase i dvorišta obiteljske kuće. Krpelji su malih dimenzija i mogu biti ½ inča, 3 / 16 inča ili samo veličine bobica, kao što su grožđe! Let's raspraviti što su načini dobivanja osloboditi od krpelja u kući.
Uzimajući osloboditi od krpelja u Početna, potrebno je prepoznati krajevima i mjestima koja su zaražena odnosno pogođeni od strane krpelja. On svibanj biti vaše tijelo, namještaj ili dvorištu.
Self inspekcije; Ukoliko ste posjetio područje ili mjestu, gdje je došlo do zaraze krpelja i sumnjate da ste možda ih nosi, a zatim pregledajte svoje tijelo i odjeću oprezno. Uglavnom, to nije lako prepoznati krpelja, kao i oni su mali i imaju svoje harpunima zaglavi duboko u kožu. Provjerite prije spavanja, ako koljena, leđa i vrat i donji dijelovi noge su krpelji zaglavi na njih. Također, promatrati nabore i slaganje odjeće. Vi jednostavno ne možete reći gdje tih sićušnih stvorenja mogu sakriti, tako da bolje provjerite ih sve odjednom. Ako ste pronašli krpelja na svoje tijelo, a zatim poduzeti konkretne korake kako bi ih ukloniti odmah. Kako se riješiti krpelja iz vašeg tijela? Najsigurnije i najviše željena metoda za uklanjanje krpelja s tijela, se spominje u nastavku. , Get hold od krpelja sa pincete, što bliže koži što je više moguće. Nemojte ih dirati s rukama, kao što dovodi do infekcije. ; Polako povući tijelo od kože, primjenom stalni pritisak. Nemojte lomiti, stisnuti ili zavijutak tijela krpelja. Nježno ga izvaditi. Ukoliko neki dio, kao i usta, i dalje ostaje u tijelu, onda ne brinite. , Ne slučajno baciti krpelj bilo gdje. Držite ga u bocu alkohola, što će ga ubiti ili stavi traka oko njega i spremiti u poseban spremnik. ; Operite dio tijela odakle krpelj bio uklonjen s antiseptik sapuna i primijeniti mast. Konzultirajte svog liječnika ukoliko je potrebno kožu. ; Označite repelenata, postoje mnoge krpelja repelente kao pyrethrins, damminix, diazinonom i ostalih pesticida, koje se koriste za liječenje krpelj zaraza u domovima. Rekavši to, želio bih dodati da se umjesto korištenja pesticida na vlastitim znanjem, ona je bolje konzultirati deratizacije stručnjaka. Kontrolu štetočina stručnjaci usvojiti metode, koje mogu smanjiti rizik od popratnih učinaka kemikalija, da slučajno mogu koristiti na mjestima kao što krivo, kuhinje, spavaće sobe, itd. ugriza krpelja može uzrokovati očnjaka Lyme bolesti u pasa. Možete pročitati više o pasji Lyme bolesti simptomi i shvatiti kako to utječe na vašeg psa.
Uzimajući osloboditi od krpelja u vrtu području može biti malo izazov, kao i krpelji gusto može zadesiti ovom području. Redovno čišćenje i zapošljavanje i borba protiv štetočina metode mogu vam pomoći eliminirati krpelja. Nositi svjetlo i pun rukav odjeće dok radite u svom vrtu područja, tako da može spriječiti širenja krpelja. Uzimajući osloboditi krpelja iz svoje kuće zahtijeva strpljenje and stroge usvajanje higijenskih mjera.

0 comments: