Beauty salon dizajn: Interijer Dizajn Ideje za Vašu Kozmetički salon

Posted by sorav at 05:09

Monday 28 November 2011

Ako planirate pokrenuti vlastiti kozmetički salon, a zatim unutrašnjost projektiranje je bitan dio procesa planiranja. Your salon ljepote trebao biti elegantan i šik ne sumnjam, ali trebali bi optimalno korištenje raspoloživih mjesta. Ovdje su neke inovativne i praktične unutrašnjosti projektiranje ideje za kozmetički salon:
Interijer Dizajn Ideje za Vašu Kozmetički salon
Uređenja prostora: možete ili možete imati odvojene dijelove u salon za uljepšavanje ili ga planiraju kao efikasnosti stan, pri čemu ne postoji razdvajanje različitih područja. Međutim, barem kredu iz različitih područja, na plan. Na primjer treba postojati poseban prostor za njegu kose, posebnu jedna za uklanjanje dlaka i odvojeni jedan za lječilišta, masaže i facials.
Koristiti prostor mudro: kozmetički salon mora imati pravo spoj stila i upotrebljivosti. Pobrinite se da iskoristiti cijeli prostor do najveće moguće, ali pazite da ne bi vaš salon zakrčiti! Pobrinite se da ima dovoljno ventilacije i adekvatne rasvjete tako da cijeli salon izgleda svježe i iskričavu sve vrijeme. To je vrlo važno iskoristiti cijeli prostor mudro.
Pick out pravo boja: Iako planiranje interijera, provjerite da li odabrati odgovarajuće sheme boja. Pick out boje koje nisu previše podebljano ili previše glup. Odaberite ugodne boje koje navika nadvladati cijeli interijeri ali bi radije to nadopuniti suptilno. Pick boje out koji bi poboljšali učinak rasvjete. Probajte i uključuju dvije ili maksimalno tri boje kako stvoriti zidovi koji nisu previše zbunjujući. Probajte i odgovarati koordinirati boje zidova, kao i namještaj.
Držite adekvatan prostor skladištenja: A kozmetički salon bi trebati dovoljne zalihe svu ljepotu proizvode kao razne opreme koje su potrebne u svim ljepotu tretmani. Pobrinite se da Vaš salon ima dovoljno prostora za pohranu kako bi se smjestiti sve te stvari. Kozmetički salon koji je svih svojih proizvoda i opreme leži tu i tamo daje se veoma loš dojam.
Klijent-prijateljski namještaja: Udobnost je broj jedna stvar koju treba uzeti u obzir pri kupnji namještaja salon ljepote - bilo da se radi na čekanju lounge stolice, stolice koristi za šišanje ili masaža tablice. Pobrinite se da vaš klijent će biti udoban sa svim namještajem koji imate u salonu. Pročitajte neke oprema kozmetički salon i namještaja kupnji savjete.
Stvaranje savršen ambijent: Kada ljudi hodaju u salon, oni bi trebali biti uvjerava da će napustiti ovo mjesto u potrazi fantastične! To je ambijentu ljepote salon koji ima uvjeriti kupac koji mjesto oozes stil i ljepotu. Provjerite jeste li knjiga kava stol i modnim časopisima širom. Pokušajte i prikaz slike najotmjenijega i popularne klijentima da ste imali. Pobrinite se da postoji kontinuirana klima uređaj i mjesto uvijek čisto!
Nadam se da ovaj članak vam je pomogao, a planiranje o vašem dizajnu kozmetički salon. Također pročitajte više savjete za pokretanje kozmetički salon.

0 comments: