Kako očistiti Škriljevac Podovi

Posted by sorav at 16:17

Thursday 17 November 2011

Slate je vrlo čest tip stijene i često se koristi u podova i krovova. Sastavljen od kvarcnog muskovit, škriljac je sitnozrnoga, homogene, metamorfne i foliated stijena. Ona je pronađena u različitim nijansama rasponu od sive do zelene. Zbog svojim karakteristikama bivanja dobar električni izolator i bitak vatrootporne, to je očigledan izbor u zgradarstvu i drugim područjima. Škriljevac pločice opsežno koriste s obzirom na interijera i eksterijera podnice, stairways, oblaganje zidova, walkways i tako dalje. Ploče se koriste za krovove, u obliku krovnih lista, koji se također nazivaju krovne šindre i su instalirani od strane Slater. Škriljevac je oštećena dvije stvari, dekolte i žito, koji pomaže u izradi tankih listova lista.
U slučaju pojedinih domova, oni uglavnom dolaze u oba mjerena pločice ili slučajnih pločice s obzirom na podnice. Prvenstveno boja škriljevca je rezultat u boji sadrži, što se ponekad, određuje način kako da čist škriljevac kata. Naprimjer, postoji obilje klorita u zelenoj škriljevca. Sada, čišćenje škriljevca podova redovito, je neophodno za izbjegavanje potencijalne ogrebotina i izgradnju za prljavštine. Pa ovdje je kako to čist škriljevac etaže.
Čišćenje Škriljevac Podovi
Materijale potrebne, a materijal će vam trebati za čišćenje jednog škriljevca katu su prašinu grimase, lopatica za smeće, mekana metla, kanta, tople vode, deterdženta, mokra otrti, usisivač i četkom najlon ruku.
Postupak; Za početak, otrti your škriljevac kata s non-ulja temelji prašinu brisati. Učinite to prije mopping podove vlažnom. Nemojte pomicati grimase, u leđa i naprijed sweeps, premjestiti prašinu grimase u jednom smjeru. Mekom bristled metlu i prašine pan, raspolaganja prikupljene krhotine i prašinu. Zatim, imaju kantu punu čiste, tople vode i pomiješajte malu količinu praška u njoj. Dip PoP u njoj i onda prije čišćenja poda, istisnuti vodu iz grimase. Zatim pokrenite grimase polako preko područja na vrijeme. Očistite odnosno brisati cijeli kat kao što je to. Spriječiti itko iz koračni na očišćeno područje, do se suši. Konačno, provjerite dosadno trake i filmovi o škriljevca i čist i otrti jednom, ukoliko je potrebno. To je bilo sve o tome kako da čist škriljevac kata
Da budemo precizniji, ako želite očistiti škriljevac crijep, slijedite isti postupak ali zapamtite da jer ove škriljevca pločice su porozne, morate zapečatiti ih. Evo nekih savjeta i mjere opreza o tome kako čist škriljevac etaže.
Pobrinite se da imate dobru kvalitetu prašinu grimase i kao spomenuto kupiti bez-ulja temelji jedan. Predviđanje prometa, to bi moglo biti neophodno da se osuši-grimase podu dnevne. Locirati doormats tactfully izvan područja od škriljevca kata će biti dobra ideja da bi se osiguralo da ljudi oprati noge temeljito prije koračni na podu. Obložiti ste gumeni tepisi, izbjegavajte ih koristi u vezi s škriljevac kata, kao i gumene palice do poda i štete njega. Ako imate vakuum škriljevca kata, koristite ga, ali su mekom četkom prilog, a ne bang, ili kreten usisavač na podu, kao što može uzrokovati ogrebotina i parčad od poda.
Razumijevanje, kako to čist škriljevac kata nije bio jako težak zadatak, ili je to bio? Uglavnom čišćenje nije teška zadaća, ali održavanje poda je ono što treba više pedantnost i stalna briga.
Krajem dana, čisto stvari je ono što važno i zato, očistite škriljevac katu sve prljavštine!

0 comments: