25. godišnjica vjenčanja stranka Ideje

Posted by sorav at 14:49

Friday 18 November 2011

Misao koju je proveo 25 godina svog života s osobom koju sama ljubav daje vam topla i ustvrdila osjećaj. Oboje bi prošla puno iskustava zajedno, a ono što je počelo kao nevina ljubav prije 25 godina, imat će izrastao u zrelog i razumijevanje odnosa. Dakle, vlasništvo stranka je sjajan način slavljenja svih stare uspomene koje vi i vaš suprug dijeliti s međusobno. Ako ste u potrazi za 25. godišnjice braka party ideas, ovdje su neke koje možete izabrati iz for vlastite godišnjice braka.
Ideje za 25. stranku godišnjica vjenčanja
A 25. Svadbi godišnjice može biti formalni afera, ili casual jedan. Bilo da želite imati Grand aferu ili mali okupiti sve ovisi o vašem proračunu i vrsti stranke koji želite imati.
Formalno Obljetnica stranke: Formalni svatove godišnjice bi biti crna kravata party, gdje morate pozvati sve svoje prijatelje, obitelji i kolegama. Ako imate formalni obljetnice stranke, to je potrebno za vas da pošaljete formalni poziv za svoje goste. Možete slati karticama koje su dostupne u tržištu ili prilagoditi ih prema Vašim željama, što može biti malo skuplji. Formalni večeru može se održati kod kuće ili u hotelu. Ukrasite mjesto u srebrne i bijele, uključujući cvijeće, baloni, svijeće, stolnjake, centerpieces, itd. Možete dogovoriti za DJ ili glazbeni bend da zabavljaju Vašim gostima, uz grand buffet kompletan sa hrane i pića.
Casual Obljetnica stranke: Povremene party je malim intimnim aferu sa samo bliski obitelji i prijateljima, te je jedna od više popularnih ideje za 25 godišnjicu stranke. Možete imati užina, ručak, ili roštilj party u vlastitom dvorištu. Kao što bi biti mali afera, sa samo mala skupina ljudi, možete kuhati stranku hrane sami. Sa druge strane, možete dogovoriti za ugostitelj, tako da se možete opustiti i uživati ​​u party sa svojim gostima. Ako ste hosting 25. party godišnjica vjenčanja za vaš roditelje ili bliski prijatelji, bilo bi prekrasna ideja pripremiti dijaprojekciju njihove fotografije ocrtavaju i njihove život zajedno za posljednjih 25 godina. Možete uključuju slike njihova vjenčanja, rođenje njihove djece, itd. Ovaj sigurno bi biti posebna 25. godišnjica vjenčanja dar za par.
Početak oženjen opet: Jedan od stvarno dobar 25 godišnjicu stranke ideje će biti uzimajući u braku opet. Postoje mnogi parovi koji se odluče uzeti svoje vjenčanje zavjete opet. Ovo je stvarno najromantičniji 25. godišnjica vjenčanja stranke ideju, koja je način vaš suprug reći kako je sretan si da se s njim / njom. Ako je moguće, vjencate opet u istom mjesto gdje ćete udala dvadeset-petgodine prije. Uzimajući glazbenik igrati pjesma koja je igrala za vrijeme vaše vjenčanje bi cijela afera nostalgičnu jedan.
Theme Party: Tema party također druga legendaran ideju za 25. godišnjice party. Svoju temu može biti nešto odnose na godinu ili desetljeću koju udala. Spomenite stranka tema u pozivu karticu i zamolite vaše goste haljina u odjeću koje su u modi tijekom tih puta. Yo također može dogovoriti za stranku biti temelju određene stoljeće ili povijesna ere. Ukrasi, hrana, zabava, itd. treba biti replika tih vremena. Ova stranka sigurno bi biti uživali strane svakog i svaki gost.
Odredište stranka Godišnjica: Također možete planirati za destinaciju 25. godišnjice braka stranke, gdje se odlučite na otvorenom mjesto kao plaže, šume, ili posežu za držati tvoj party. To ne treba biti jednom danu afera, a možete pretvoriti u odmor sa svojim suprugom i voljenima. Planiranje 25. party godišnjicu wedding na jahti također može biti prekrasna ideja.
Ovo su neke od više popularnih 25. godišnjica vjenčanja party ideje. Također možete smisliti jedinstvenim party ideje s pomoć svoje kreativne vještina. Međutim, zapamtite da čak i ako vaša stranka nije veliki događaj, što je doista važno je misli i osjećaje s kojima ste organizirali cijelu stranku.

0 comments: