Hair Kako to Čepljenje Lom

Posted by sorav at 10:32

Thursday 10 November 2011

To se može stvarno frustrirajuće vidjeti slomljena hair niti na vašem češalj i shvatite da vaša kosa postupno gubi volumen i bivši žalbu. Do sada morate imati staviti sve napore kako bi dobili lijepe i zdrave kose, a na svoj vanjsko razočarenje, ni jedan od njih je bio uspješan u sprečavanju hair lom. Tako, to je pravo vrijeme da saznate korijen uzroka za kosu lom, tako da mogu odabrati prave proizvode kose da razriješi ovaj problem.
Što uzrokuje Hair lom?, Sušilo lom prvi znak da su folikule kose postaje slabiji, što zauzvrat može biti uzrokovan brojnim čimbenicima. Ponekad, sušilo za lom mogu biti rezultat procesa starenja, dok je u nekim slučajevima, može biti uzrokovan od strane nekih kožnih bolesti poput skleroderme. Više uobičajeno, to je uzrokovana Splitu završava, overstyling, česte puhati sušenja i deterdzentom, kemijski tretmani uključujući perms hair and relaxers, pretjeranog izlaganja topline s stan Okovi ili kose izravnavanje, nošenjem pretijesne ponytails i druge frizure, grubo češljanje i četkanje, četkanje kose kad je mokra i pretjerana izloženost suncu.
Pomoću boja kose je još jedan veliki uzrok suhe i krhke kose, što je više skloni lom. Stoga, uvijek treba biti oprezan pri odabiru jedne boje za kosu. Boje za kosu, koje su bez amonijaka i pojačan s prirodnim bjelančevine i vitamine će biti manje oštra na svoju kosu. No, malo suhoće ne može izbjeći, bez obzira koliko dobar kvalitet boja kose je. Ponekad, sušilo za lom mogu biti uzrokovane hormonska neravnoteža i niska razina hormona testosterona. To je poznata činjenica da prehrana igra važnu ulogu u rast kose i siromašnih dijeta ne sadrži dovoljno vitamina, minerala i proteina može napraviti pramenove kose slab.
Kako to Čepljenje Hair Lom?; Kao suha kosa je više vjerojatno da će lako pucaju, moisturization je prvi korak bi se spriječilo kose lom. To je osobito vrijedi ako ste razmišljam o tome da se zaustavi Afroamerikanac hair lom. Ovaj tip kose je suha i kovrčava, što ga čini više skloni lom. Moisturization will bi kosa glatka i meka by punjenja izgubila vlagu. U ovom kontekstu, vruće ulje liječenje treba posebno spomenuti, kao što se može dati ne samo prijeko potrebne ulja i vlage na kosi nitima, ali također može dostaviti ih s važnim vitaminima kao vitamin E za rast dlake. Prirodna ulja kao što su kokos, maslinovo i bademovo ulje najbolje za davanje kosu vruće ulje liječenje. Vi samo morati toplo bilo koji od ovih prirodnih ulja i zatim nježno masirajte vlasište s njom. Ostavite za neko vrijeme, a zatim ga operite s blagim šamponom.
Osim prirodnih ulja, trebate primijeniti dobar omekšivač, pogotovo nakon shampooing vaše kose. Uvijek koristiti hidratantnu uređaj koji može prodrijeti kose osovine da bi ih jači. Uz uređaj, redovno čišćenje važno da se zaustavi hair lom. Ali nemojte koristiti jake šampone, jer oni mogu izazvati pretjeranu suhoću vlasišta i kose. Osobe s suhu kosu također treba izbjegavati dnevno shampooing. Biljni šamponi s prirodnim sastojcima su najbolji za suhu i kovrčavu kosu. Dalje, morate biti vrlo oprezni dok rukovanje kosu. Ne četkati kosu oštro, uvijek izvucite tangles pomoću širokog nazubljenim češljem. While češljanje kosu, početi od kraja za uklanjanje čvorova i tangles, a zatim postupno raditi svoj put gore. Redovno podrezivanje dlake je vrlo važno zaštititi kosu od pucanja. Kad ne trim kosu za jako dugo vremena, krajevi kose folikula imaju tendenciju da postanu tanje, što na kraju rezultat u Splitu završava.
Zdrava prehrana bi ići dug put kako bi vaša kosa jaka i sjajan. Utvrđeno je da su vitamini i minerali mogu igrati ključnu ulogu u zaustavljanju hair lom. Vitamin E i vitamin C, kao i cink i silicij, neke su od bitne vitamine i minerale koji svoju prehranu treba uključiti ako želite imati snažan i lijepe kose, bez lom i Splitu završava. Osim vitamina i minerala, vaša dijeta također treba uključivati ​​proteina i kalcija bogate namirnice poput jaja, mlijeka, zelenog povrća i voća.
Možete zaštititi kosu iz suhoće i rezultirajući lom koristeći pravo vrstu proizvoda za njegu kose, ograničavanju uporabe jaka kemijska sredstva, odabir frizure koje se ne stavi puno stresa na vaše kose, i jesti zdrave prehrane. Ovih nekoliko jednostavnih savjeta o tome kako prestati hair lom ne samo pomoći će vam da se pozabave ovim problemom, ali ako je učinjeno reglarly i ispravno, ostavit će Vas s svijetli, sjajna kosa koja se zavist svih.

0 comments: