Kako promijeniti Prezime Legally

Posted by sorav at 22:47

Sunday 20 November 2011

Promjena imena je osnovni pravni postupak, u kojem osoba je dozvoljeno da promijeni ime dobio po rođenju, o braku ili na usvajanje, te usvojiti novi naziv. Iako objekt za promjenu imena, ni ime ili prezime postoji u svim pravnim sustavima, stvarni postupak mogu se razlikovati ovisno o području nadležnosti. Stoga je važno da znate kako promijeniti vaše prezime legalno na području nadležnosti u kojoj živite.
Ime Promijeni formalnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, u Sjedinjenim Američkim Državama, postupak za promjenu imena regulirana je državni zakoni, ali to ne dopuštaju državne vlasti da zabrani promjena imena na temelju običajnog prava. Pogled na različite sudske presude u Sjedinjenim Američkim Državama, izvješćuje da pojedinac može promijeniti svoje ime na temelju sud odredio promjene imena, kao i običajnog prava promjene imena, tj. u jednostavnim riječima 'u njegovu volju'. U stvari, saveznim sudovima država, da je mijenjanje nečije ime po njegovoj volji, na temelju običajnog prava je ustavno pravo građana Sjedinjenih Američkih Država.
Veći dio država omogućiti pojedinac legalno da promijeni svoje ime upotrebe, umjesto papirologije, ali većina ustanova, uključujući banke i vladinim uredima potrebna da bi iz sud da se utvrdi da pojedinac je promijenio svoje ime legalno. Razlikama među državama o uvjetima za promjenu imena, a sudski nalog dokazuje da se idealni potvrda promjene imena u Sjedinjenim Državama. U nekim državama, pojedinac je dozvoljeno da se vratite na korištenje prezimena, koja je korištena od strane pojedinca prije. U nekim državama bračnih parova mogu usvojiti određenu prezimena (najčešće nazivaju dvosmislen ime) s dva dijela, svaki predstavlja svaka od obitelji.
Kako promijeniti Prezime Legally?; Kako promijeniti svoje prezime pravno, morate dati vlastima razumnu objašnjenje, navodeći motiv mijenja svoje prezime. Vi svibanj morati platiti znatnu iznos kao naknadu, ovisno o svom području nadležnosti. Općenito, pojedinca i ima objaviti pravne obavijesti, najavljuje promjenu imena, u određenom broju novina. Sudac suda ima ovlasti odbiti promjene imena, ako on smatra da ime mijenjati se učinio namjerno for zbunjujuće ili nemoralne svrhe. Dokumentacija potrebna za promjenu prezimena su je vozačku dozvolu, rodni list i vjenčani list. Nakon što zakonski promijeniti svoje prezime, morate se službeno prijaviti svoj novi naziv s dotičnim organima. To vrijedi za promjenom imena na bilo koji postupak, u rasponu od promjena prezimena nakon udaje promjeni prezime nakon rastave. Morate obavijestiti promjenu imena na sve vladine agencije, uključujući socijalnu sigurnost ured, putovnica ured, prijevoz ured i pošta. To se može učiniti popunjavanjem pojedinih obrazaca i pružanje pravne dokaz u obliku sudskog naloga. To nas opet može zahtijevati plaćanje znatan iznos kao naknadu, ovisno o svom području nadležnosti. U idealnom slučaju, trebali biste također obavijestiti institucije kao što su banke, osiguravajuća društva, kreditne kartice tvrtki, poslodavac, susjedstvo zdravstveni centar i sl.
Većina ljudi pronaći procesu mijenjanja imena pravno vrlo lako, ali je obavijestila dio prilično zamorno. Osim državnih tijela, također imate obavijestiti svoje prijatelje i rodbinu. To može biti učinjeno putem e-pošte, telefon ili socijalne umrežavanje web stranice. Ne možete jednostavno proglasiti da 'vam se ne sviđa vaše ime "i to promijeniti u neki drugi naziv. Tu je i pravilan postupak sastavljeno po zakonu zemlje i stoga, znajući kako promijeniti prezime pravno je uvijek bolje, od uzimajući je uhvaćen na krivoj strani zakona.

0 comments: