Kako napraviti Man Fall in Love With You

Posted by sorav at 09:21

Saturday 19 November 2011

Ljubav je 4 slova riječi,, što za nekog razloga nikada nisam bio sklon prema. , Onda odjednom, ja ne znam zašto, čak i spominjanje njegovog imena dobio mene sramežljivi. , Je li to ljubav? , Mislim tako. ; Ne samo misle, a ja znam tako. , Ali onda, iznenada,, nisam ga pronaći u blizini. , A, po prvi put,, moje srce osjeća strah, a sada, je otišao,, svjetlo u mom srcu preslabo,, da je jednom sjajno zasja,, Hoće li, pitam, ikad vratiti? ; Napuniti radost, da ja sada nedostatak? , Odgovor na to pitanje, ne znam,, Hoću li ikada voljeti nekoga isto, ne znam. ; Jer, to ja samo znam za siguran,, Je li to ljubav dolazi s boli, i ja ne znam, ako sam ikada može voljeti opet!
Ovaj pjesma napisao je skrhana srca djevojci kad shvatila da čovjek ona volio, nije ljubavi nju natrag! Što lakrdija i ja u potpunosti mogu razumjeti muka djevojka iz ovog pjesmu. Ipak, postoje načini na koji se ne trebate završiti pisanje pjesama poput ove. Tu su sada (zna sa ženama), nekoliko načina da se čovjek zaljubiti se u vas!
Kako napraviti čovjek zaljubiti se u vas? Odgovor # 1 - Eye Candy
To je vrlo važno za sve žene znaju da, iako ljudi nisu plitke super, oni će privući ljepše djevojke, djevojke koje su željeli vidjeti i biti viđen sa. Stoga, ako želimo svoje čovjek pasti za vas, trebate rock zemlju koju je on stoji na. Za to morate biti atraktivan za njega. To ne znači da ćete nositi otkrivanja, provokativne ili seksi odjeću. To jednostavno znači da ste pronašli savršenu ravnotežu između onoga što vas čini izgledaju super prekrasna i njegova ideja atraktivan.
Kako napraviti čovjek zaljubiti se u vas? Odgovor # 2 - Škripac Broken
Često postoje određene nedostatke u nas, koji može djelovati kao ukupni posao Prekidači za muškarce. Često onda ne, mi nismo svjesni tih nedostataka. Tako, napraviti malo istraživanje i razvoj i saznajte što su ovi bave prekidači u vašem slučaju. Tako, to bi moglo značiti dobivanje neke hormonalne acne tretman, ide u acne za lijekove ožiljak kuće ili znajući kako to izgorjeti želuca masnoće. To je dva puta učinak, od vas će biti poboljšanje vaše osobnosti, općenito, kao i što se više atraktivan za čovjeka volite.
Kako napraviti čovjek zaljubiti se u vas? Odgovor # 3 - Get Small govori
Često, žene nisu sposobni za ćaskanje (čast da vas, ako ste!). Kao takav, oni gube mogućnosti da govori o čovjeku kao što su oni. Zapamtite, ako ne mogu razgovarati s vama, da ne mogu pasti u ljubavi s vama. Stoga, okupljaju vještine za small talk, proći mu liniju povremeno. To će mu svjestan svog postojanja, kao i da ga malo ugodno s vama. Dapače, ako vaša komunikacija s njim počne preko small talk, šanse da mumljajući kada zapravo razgovor s njim, su relativno manje.
Kako napraviti čovjek zaljubiti se u vas? Odgovor # 4 - Sigurnost
Da bi čovjek zaljubiti se u vas, morate osigurati da se osjeća sigurnim oko vas. Nesigurnost i zastrašivanje može biti štetan za željenu ljubavni život. Dakle, otkrivaju da ga (u potpunoj tajnosti) nekoliko pogrešaka ili glupan up koji ste napravili. Ovaj način, naći će se koji se odnose na bolje. Odmah, da ćete primijetiti razgovora postaje malo intimnije. Ipak, suzdržati od čineći ga osjećati kao da ste nakaza. Dakle, otkrivaju vrlo malo po malo. Previše pogrešaka može napraviti svoju ljubav kombi ići u obrnutom smjeru.
Kako napraviti Čovjek Fall In Love With You? Odgovor # 5. - Side bitno
Sve žene imaju više od jedne faceta. Nisam vam govorim da se pretvarati, imajte na umu. Ja vas tražim pokazati povoljnije strane na njega. Poput ako je na slatka, a zatim prikazati Vaš sladak i topao strane na njega. Ili, ako je on u koketni, a zatim pokušajte nekoliko pokupite linije za djevojčice na njega, jednom u neko vrijeme. To je, će napraviti ga vidiš u drugačijem svjetlu. This trzaj u promjeni percepcije, može napraviti ga privlači vas. Kad je privlači vas, a postoje načini reći dečko te voli, možete ga zaljubiti u sebe. Međutim, ja želim ponoviti, ne pretvarati se da nešto niste, jednostavno neka ga vidjeti ono najbolje što možete!
Kako napraviti čovjek zaljubiti se u vas? Odgovor # 6 - u potrebi, doista
Budite tamo za njega kad je on doista potreban netko, emocionalno. To će krivotvoriti emocionalna veza između vas dvoje. Uvijek zapamtite, muškarci mogu biti privučeni žena isključivo u fizičkom aspektu, no oni će samo zaljubiti u ženu s kojom su emocionalna veza. Dapače, ako on počinje dobivanje koristi za svoje emocionalne podrške, on neće moći zamisliti život bez tebe, čineći ga shvatite da su savršeni za njega. Nadalje, to će učiniti ga pasti u ljubavi s vama. Dakle, ako je samo ima propustili promociju, ili samo izgubio baseball igra, se tamo da ga tješe ga i oraspoložiti.
Sve u svemu, bez obzira znači da koristite napraviti čovjek zaljubiti se u vas, sjetite se da će ga pretenzija doći do vas, za sada, ne zauvijek. Dakle, biti iskren s njim. Više tako, sjetite se da muškarci vole žene koje su ženstvene, a ne slabi. Pobrinite se da ne prelaze ovu tanka linija. Pronađite savjete za beznadežno single žene, ako je to ono što trebate. Nadalje, ne drže se na čovjeku, da će biti odbijeni od vas, pobrinite se da su okolo, ali ravnodušan! To je gdje sam odjaviti. Sve najbolje za svoj sretan kraj!

0 comments: