Romantični Obljetnica Ideje

Posted by sorav at 10:06

Sunday 20 November 2011

Obljetnica je vrijeme kada podsjetiti trenutke proveli zajedno u prošlosti. I to je vrijeme za slavlje. Kao što vidite vaše vjenčanje godišnjice približavaju, želite planirati romantični datum za vaš partner. Ako želite čine ga drugačiji i jedinstven, neka nam imaju pogledajte neke romantičnu obljetnicu ideje.
Romantični Obljetnica Ideje; Planirajte bijeg zemlja vikend za vaš girl i napraviti rezervacije i zabavite u zemlji strani zajedno. Laurel gorje of Pennsylvania, ili West Virginia gorje Potomac su među najboljima romantične getaways. ; Ako želite imati pliš romantične datum, isprobajte tradicionalne svjetlost svijeća, 3 naravno gurmanske večere u restoranu skupe s glazbenicima igranje vašeg partnera omiljene pjesme. Čak jednostavna stvar ovako će značiti puno ako ste slavite 20.-25. obljetnicu. ; Iznenađenje party je uvijek veliki hit i stoga, možete planirati party iznenađenje za vašeg partnera godišnjice. Možete pogledati za neke godišnjice braka stranke ideje i imaju lonac sreće ili tematskim stranke zajedno. Možete napraviti stranku ugodnijim s nekim igrama obljetnice stranke. ; O tome kako ima drugi medeni mjesec na godišnjicu. Možete ići na isto mjesto na kojem ste je proveo svoj prvi medeni mjesec ili glavu na drugu medeni odredište. Možete planirate putovanje do odredišta vaš partner uvijek htjeli ići, ili imaju krstarenje turneju. ; Jeftin Romantični Obljetnica Ideje, zašto ne oživi svoje udvaranje dana i imati datum planirane kao što je vaša prva, na sličan način i na istom mjestu? Možete čak joj odvesti do mjesto gdje ste proveli ranim danima i reminisce svoje uspomene zajedno. ; Žene ga pronaći iznimno romantičan Kada dečki učiniti trivijalne stvari za njih. Da biste pokrenuli proslave obljetnice, možete početi raditi male stvari za nju svaki dan. I na veliki dan, probudi se pred njom, služimo doručak u krevetu, dogovoriti za balon kupka za njezinu i provesti dan rade stvari koje ona voli, joj način. , Jedan od jeftine romantične ideje godišnjice je da ukrasiti svoju sobu s latice ruže, svijeće i udoban home-kuhani večera, boca vina i gledanje romantičnih filmova zajedno. ; Preuređivanje Vašu kupaonicu poput spa s svijeće, mirisna ulja, čokolade, jagode i glazbe. Učiniti da izgleda poput prave spa termin za svog partnera. Što mogao biti više romantičnije od masaže za vaš partner? ; Kupite zaista jedinstvena i posebna godišnjica dar za vašeg partnera. Muškarci možda nije svjestan, no žena imaju tendenciju da to ležerno nagovještaj što bi kao što su godišnjice poklon, puno prije dan. Samo registrirati da u vaš um i djevojka stvarno će biti sretan. Možete čak i kupiti nekoliko manjih darove i organizirati lov na blago. Ali također pazite da blago je stvarno iznenađujući dar!
Ako imate djecu, napraviti aranžmane unaprijed za baby-sjedi. Plan za sve unaprijed, kao što definitivno neće žele završiti u zabrljati sa sulking partnerom. Trošenje kvalitetno vrijeme s voljenom osobom je važno. Plan datum ili stranka s tim romantičnim obljetnice ideje, da se izlagati svoju ljubav s partnerom.

0 comments: