Moderan interijer Projektiranje Ideje

Posted by sorav at 07:38

Tuesday 29 November 2011

To je bio samo prošli mjesec da je moj prijatelj Marte odlučio je ponovno ukrasiti svoj stan. Ona je htjela paničariti, besplatan, jednostavan i funkcionalan prostor s luksuznim ambijentom kao dobro. Njezina home je tjeskoban s previše namještaja i bez obzira što ona učinio - mjesto uvijek činilo biti u nered. Njezin dizajner interijera predložio da bi ona trebala neka ide za svu svoju viška namještaja i re-modela u kuću da bi prostor seem nekomplicirane. Ono što je nekad pretrpane run-of-the-mlin stan sada je pretvorena u jednostavne i elegantan prostor!
Moderni interijer projektiranje mantra je čuvanje stvari jednostavan i nekompliciran. Previše namještaja i previše ukrašavanja oduzima ljepotu prostora nego ga poboljšavaju. Ako planirate ukrasite svoj dom ove sezone onda trebate znati da modernog interijera projektiranje je najtoplija trend u gradu. Unutarnjih dizajneri pokušavate stvoriti praktične i modernog boravisnog prostora koji odgovaraju zauzet, novo doba stil života! Moderni interijer projektiranje ideje pomoći da dobijete pravo spoj praktičnosti, optimalno korištenje i prostor elan. Ovdje su neke od važnih elemenata modernog interijera projektiranju:
Moderan interijer Projektiranje Ideje
Manje je više: Moderna unutrašnjost projektiranje koncepti temelje se na čistim i čistim linijama. Probajte i držati tvoj namještaj minimum. Naprimjer dok projektiranje Vaše dnevni boravak, pokušajte i držati namještaj ograničena do velikih kauč (po mogućnosti jedan s ravnim linije i geometrijske oblike) i dodatne dva ili tri ekstra stolice. Nemojte paničariti sobu s dodatnim Futons ili klupama. Držite tablici centar može potpuno biti eliminiran u slučaju nema funkcionalnost.
Wireless Svjetska: Elektronski aparati su sastavni dio domova danas. Bilo da je hladnjak, mikrovalova na kuhinji, uglađeni televizore u dnevnoj sobi ili glazbe sustava i prijenosnih računala u kući - postoji veliki broj elektronike koji trebaju imati pravilan prostor u kući. Pokušajte i inkorporirati bežični aparati i imaju besprijekorno skrivena ožičenje cijeloj kući.
Da bude jednostavan: Moderna unutrašnjost projektiranje je sve o održavanju je sve čisto i bistro s ravnim linijama i geometrijskim oblicima. Poravnanja, kao i oblike namještaja - sve je dizajniran oko tog koncepta. Pokušajte i držati sve jednostavnu i funkcionalnu u kući. U slučaju da planirate imati jedan studio apartman, pokušati zadržati jednostavnost i povećati funkcionalnost prostora.
Desno Boje: Pokušajte i stvoriti ambijent koji oozes klasa i stil bez previše napora. Pokušajte da ne koristite previše boja budući da ne želite da se boje nadvlada cijeli ambijent nego obogatiti ambijent na suptilan i elegantan način. Kontrast između svijetle boje zidova i namještaja serene u dubokoj-bojama ili obrnuto može biti velik ideja.
Iskorištenost prostora: Prostor korištenje je uvijek problem prilikom projektiranja prostora. Making optimalno korištenje prostora za pohranu treba broj jedan prioritet dok projektiranje dom. Dok čineći dovoljno sobi za skladištenje pokušati osigurati da postoji puno slobodnog prostora kretati. Moderna oglašavanje sve o izradi soba činiti više prostranu nego što zapravo jesu.
Invest Mudro: Umjesto cluttering kuće s previše ukrasne članaka, uvijek je mudar investirati u manje i bolje interijera projektiranje ideje. Uvijek pokušajte i stvoriti jedan ili maksimalno dvije pozornost boda u jednokrevetnoj sobi i dizajn cijelu sobu oko njega. To pomaže održavati jednostavnosti i poboljšati estetska vrijednost cijelu sobu.

0 comments: