Postavljanje mokre kose U Rollers

Posted by sorav at 21:30

Monday 21 November 2011

Kovrče are hrskave i zabavan za postavljanje, oni izgledaju prilično, i oni vas središte atrakcija. Postavljanje wet dlaka u valjci daje vam više kovrče nego bilo koji drugi hair pribor. Kovrce će trajati duže i vas će također biti u stanju kontrolirati ih bolje.
Tipovi kose Valjci
Hair valjci su dostupne u oba grijana i ne-grijanih oblicima. Neki od njih su:; Magnetska Valjci: Ove valjci daju volumen i glatko kovrče na svoju kosu. Koriste magnetske valjci na mokru kosu za dugotrajnu kovrče. , Foam Valjci: Oni su tako mekani da može spavati na njima. Foam valjaka najbolji se koriste na suhu i krhku kosu. ; Bender valjci: Ako želite puno uvojaka u kosi, a zatim ići za Savijačica valjaka. To su dugi, Bendable pjene sa žicom u središtu. Oni su također naziva spiralna valjaka. ; Čičak Valjci: Kao što sam naziv prenosi, te valjci su izrađeni od velcro. Mreže u Velcro valjci pomaže držati kosu u mjestu, i ne zahtijeva nikakve dodatne isječke ili igle. ; Plastični Mesh Rollers: To također rade predivno na mokru kosu. S plastičnim mreže valjci, kosa suši brže, a to pomaže stvoriti soft kovrče. ; Snap-on Valjci Valjci i četkica: Ovo se obično ne preporučuju jer mogu oštetiti kosu, ali to ne držite za kosu na sigurno mjesto. ; S obzirom ispod je korak po korak informacija o tome kako postaviti mokre kose u valjaka.
Korak 1: Mokro kosu i češalj. Zagladimo iz poteškoća, jer je lakše raditi na zaplet-free kose. A također pomaže vam da biste dobili dobre rezultate.
Korak 2: Korištenje proizvod frizerskom poput pjenu, gel ili sprej za kovrče držati na mjestu. Budite oprezni da ne koristite previše jer ćete završiti s kovrčama koje su previše ukočeni u stilu ispravno, ili ljepljive, messy kose. Možete koristiti tvar na cijelu glavu ili na svakog pojedinca curl ili možete napraviti iu slučaju da kosu ne drži kovrče dobro.
Korak 3: Napravite četiri dijela za kosu - na vrhu, obje strane ušiju, i natrag. Sada čvrsto pin up svih ovih sekcija protiv glavu.
Korak 4: raskovati gornjem dijelu kose, ali budite oprezni da ne petljati s drugim zabodena gore sekcija.
Korak 5: Uzmi mali dio ovog dijela kose. Pažljivo, držite valjak na kraju određeni dio i uvaljati ga as čvrsto moguće prema korijenima. Nastaviti s drugim dijelovima dlake. Ako mislite da je vaša kosa sušenja, možete sprej neke vode iz sprej boce.
Korak 6: Nakon što ste učinili s drugim dijelovima kosu, sprej za kosu proizvod koji je posebno namijenjena mokru kosu, kako bi se obliku kovrče.
Korak 7: Prije uklanjanja valjci, provjerite je li vam je kosa suha, ili koristiti fenom ako ste u žurbi. Rad s najmanje moguće brzine. Koristite difuzor, tako da ne puhati vaše kose iz valjaka.
Step 8: Već na leđa, ukloniti valjci u suprotnom smjeru pažljivo i sprej svaki curl sa lak za kosu da ga drže na mjestu.
Korak 9: Sada stil kosu i dobiti spremna za one lijepe kovrče. Lagano trčanje prstima kroz kosu nategnuti kovrče ili četkom one kovrče za valoviti izgled.
Ovo su neki od koraka za postavljanje wet kosu u valjaka. Oni su vremena, ali to je manje vjerojatno da je vaša kosa će dobiti oštećena tih valjaka.

0 comments: