DIY kosilicu Popravak - Kako Popravak kosilice

Posted by sorav at 03:28

Tuesday 8 November 2011

Kosilice je održavanje vrta, motorizirani vrtni alat koji koristi vrti lopatice u prilogu kotača, smanjiti travnjak ravnomjerno. Postoje mnoge različite vrste travnjak mowers, svaki s jedinstvenim karakteristikama i naprednih mehanika. Kosilice se sastoji od raznih krajeva, svako važno u cijeli rad košnja travnjaka. Iako, bilo servisni centar će popraviti kakve štete ili kvar vaših kosilice, jedan uvijek možete pokušati ruku na DIY popravak kosilice.
Kako popravak različitim dijelovima kosilice
Broken Vuci Rope: Ovo je vrlo čest problem s većini travnjak mowers, hard ili grču povući, ili stari starter konop mogao dovesti do njegova snapping. Za popravak ovaj problem, start by unbolting i uzimanje motor poklopac off. Jednom Dosegli ste koloturnik, uklonite sićušne vijke oko nje u cilju ukloniti njegova kapa. Premotajte koloturnik protiv proljeća i držite ga tamo. Nakon što je učinio, vezati čvor i pečat s plamenom, samo ako konop ima plastični premaz. Ponovo se popeti povucite ručku na kabel stvoriti neke napetosti.
Starter Spojka: starter kvačilo će napraviti stvarno peckav buke, prije početka. Uklonite vrhu kapicu motora, po unbolting utikači. Najčešći Razlog za starter kvačila da ne funkcioniraju uglavnom je zaglavi zapinjača. A zaponac je hinged uhvatiti koja je uklopiti u usjek od ratchet premjestiti kotač naprijed ili spriječiti kretanje unatrag. Otpustite centar vijak i prilagoditi zapinjač natrag u svoje mjesto. Postavite motor kapu, na leđa.
Oštećeni ili Priključen Air Filter: Oštećeni ili priključen zraka filter neće dopustiti glatke početi gore ili prikazivati ​​kosilice. Ukoliko se klima filter oštećen, treba ga zamijeniti s motorom filter zraka odgovarajućih specifikacija. For priključen zrak filteri, jedan može koristiti sapun vodu, se ona ocistila. Iscijediti od pjene i stavite malo motornog ulja na njega. Iscijediti pjene natrag i ponovno sastaviti.
Osovina Nije Spinning: A vratila poput okreće štap koji odašilje moć ili zahtjev za kosilice. Pogon je trg između osovine motora i diferencijalnu kosilice. Imaju dva velika, trg blokovi, koji se održavaju osim strane proljeće. Potpuno čišćenje svih mast, ili male trave od tamo. To će omogućiti blokovi stisnuti zajedno i slip vratila iz vožnje sklop od između motora i diferencijala.
Clogged ili Broken Belta Drive: clogged ili slomljena pogonski remen neće dopustiti Kosilicu za pomicanje naprijed ili nazad. To je normalno za pojas pogon da se čep s pokošene trave. To zahtijeva nema popravak, samo temeljitog čišćenja. Slomljena remenski pogon s druge strane, će morati biti zamijenjena.
Travnjaci kosac Engine Popravak: motor je kao srce bilo stroja. Ona treba biti redovito održavani i servisirani u funkciji glatko. Svjećicu je općenito jedan razloga motor svibanj umrijeti dolje. Terminal pokriva treba postaviti čvrsto iznad svjećice. Čišćenje i podmazivanje ih normalno radi trik. Ako jedna vidi bijeli dim billowing out, očistiti filter zraka. Ako se motor ima zatvorena zbog pregrijavanja, provjerite klipnjača i zamašnjakom kako bi bili sigurni da dobro su osigurani na mjestu. Carbon buildup također može uzrokovati pregrijavanje; međutim, ovaj problem može riješiti s dobrim čišćenje.
Jahanje Travnjaci kosac Popravak: Ako jahanje Kosilicu ima počevši nevolje, provjerite za baterije. Kada kosilice ne mrdnuti iz svoje mjesto, provjerite kaljenog vratila čelika, jer bi mogao biti zakrčen. Čelične osovine držati sve četiri gume na. Propuštanja u spremnik plina mogu biti vrlo neugodan. Ako ste razvili hrđe i rupa, oni bi trebao biti zamijenjen.
Nepropisan i siromašnih Kosilicu održavanje je jedan od glavnih uzrocima problema u njemu. Većina problema se može lako popraviti DIY kosilice popravak tehnike, međutim, ako je problem je uporan, to je najbolje da ga provjerava od strane kvalificirane mehaničar. Sada kada ste shvatili koliko popraviti kosilice, ne dopustite da travnjaka ostati Uncut!

0 comments: