Uzimajući leđa zajedno nakon jednog Break Up

Posted by sorav at 10:53

Tuesday 29 November 2011

Postoji mnogo razloga zašto odnose break. Ponekad, dvije ljudi koji su uključeni u odnos ne razumiju jedni druge osjećaje i očekivanja, što dovodi do razlike u mišljenju i česte borbe. Pravi problem se pokreće kada jedan partner počne sumnjati u druge ljubavi prema njemu / njoj ili optužuje drugu od koje su imale vanbračni poslove s nekim drugim. Odnos razbiti prozore su uobičajene u braku, kao i nevjenčane parove. Gubitak osjećaja povjerenja može uzrokovati dugogodišnje veze za break, u kojem trenutku. Ali, uzimajući natrag zajedno nakon raspada je moguće za one parove koji se još uvijek vole jedni druge, nakon što je odvojen, zbog neke nesporazume i kreativnih razlika. Ovdje su neke savjete o tome kako da biste dobili leđa zajedno nakon raspada.
Uskladite Past Razlike
Dobivanje natrag zajedno nakon duge pauze gore je moguć samo ako su oba članovi psihički pripremljeni za ponovno okupljanje. Ako još uvijek volim tvoj bivši dečko ili ex djevojka, preuzmite inicijativu i dati mu / joj poziv. Škripac sastanak na mirnom i tihom mjestu. Možete izravno govoriti o ponovnom ujedinjenju tražeći svog bivšeg partnera početi odnos iznova. Možete raspraviti u detalj, točno ono što je pošlo po zlu u posljednje vrijeme i kako možete izbjeći ponavljanje iste greške opet. On svibanj biti moguće da vaš bivši partner odbije tvoj prijedlog u tom trenutku, jer ostatak ljutnje. Ali, da ne bi trebali dati se odmah i dati mu / joj malo vremena da se oko tog pitanja. U odnos, trebali zadržati vaše riječi i osvojiti natrag povjerenje vašeg partnera. Mimo događaj na taj način, šanse za oživljavanje odnosa su visoke.
Poklon vaš partner nešto posebno
Ok, sada your pokušaja u uvjeravanju partnera napreduju glatko. dati mu / joj lijep dar, uzimajući u obzir razmatranja i voli i dislikes vašeg partnera. Prekrasna poklon, s obzirom s osjećajima ljubavlju i skrbi, sigurno će donijeti svoj odnos natrag na stazu brzo. Dar ne može biti previše skupo ali treba biti takva da će uzeti vaš partner potpuno iznenađenje. Dobivanje natrag zajedno nakon raspada će postati vrlo lako na uzimanje ove jednostavne napore.
Planirajte odmor
Plan odmor na mjesto koje ste oboje kao i zabavite se. Provedite kvalitetno vrijeme sa svakim drugim, daleko od buke i zagađenja stresa gradskog života. Pokušaj da zaboravite svih nesuglasica i obećanje vašeg partnera sigurnog života zajedno, tijekom svog života. Proslavite događaji poput vas ili vaših partnera rođendan, svoje godišnjice braka, itd. koju nisu slavili zajedno, kao što ne žive zajedno ili nisu bile u kontaktu sa svaki ostali.
Plan za budućnost
Početi živjeti zajedno i međusobno komuniciraju, kao odnos ne može raditi ako postoji je nedostatak dijaloga između dva partnera. Kupi neke stvari koje su bitne za vas oboje, pridonoseći podjednako za stvari. Ovo će vas dovesti zajedno ponovno. Plan za budućnosti, dajući jednaku važnost jedni druge stavove i razmišljanja. Pobrinite se da podržavaju jedni druge u vrijeme potrebe i ne boriti ponovo je na trivijalnim pitanjima.
Uzimajući leđa zajedno nakon raspada postat će jednostavniji uz suradnju i iskrene napore oba partnera. Poštovati jedni druge, tako da je vaš odnos uvijek će cvasti kao cvijet.

0 comments: