Garažna vrata otvarač problema

Posted by sorav at 14:55

Saturday 26 November 2011

Garažna vrata otvarač, kao što ime sugerira, je stroj za otvaranje i zatvaranje vrata. Garažna vrata otvarači su dostupne u električni, kao i daljinskog upravljača verziju. Potonja verzija je jako danas koristimo te je vidio puno razvoja u posljednjih nekoliko godina. Kratak poznavanje mehanizma otvarač garažnih vrata i dijelova koje ga čine, bi dati bolju ideju za garažna vrata otvarač za rješavanje problema.
Mehanizam za otvarač garažnih vrata
Najznačajniji dio otvarač garažnih vrata je moć jedinica koja ima električni motor pridružio ga. Ovaj agregat je fiksirana na stazu i otvaranje i zatvaranje vrata je moguće zbog kolica u prilogu na vrh ruka garažna vrata. This is trolley kontrolira stazom uz pomoć lanac koji uključuje kada se elektromotor se uključi. U slučaju prekida napajanja ili nekog problema, brzo otpuštanje mehanizam fiksiran za kolica rastaviti vrata od otvarač i na taj način mogu otvoriti i zatvoriti vrata ručno. Postoji ograničenje prekidači prisutne na snagu jedinica koja kontrolira otvaranje i zatvaranje vrata. Neispravnosti bilo koje od gore navedenih dijelova uzrokovati probleme otvarač garažnih vrata. Najčešće pred problemima i garažna vrata otvarač savjeta za rješavanje problema su u nastavku.
Rješavanje Garaža Problemi vrata Otvarač
Garažna vrata poništenja nogom po Kat; U takvim slučajevima, ima moć biti neki problem u blizini granice prekidač agregat. To treba biti prilagođen, tako da se garažna vrata zatvara ispravno.
Garažna vrata poništenja Dok Zatvaranje; Ovamo, zatvaranja mehanizam otvarač garažnih vrata je u krivu. Kvar ne dopušta vrata zatvoriti potpunosti. Vi dakle trebate provjeriti za zatvaranje mehanizam i podešavanje snage.
Garažna vrata nije Otvaranje, to može ponekad dogoditi da se garažna vrata nisu pravilno otvaranje čak i nakon operativnog daljinskog upravljača, pa čak i granica prekidači unutar garaža. U takvim slučajevima, provjerite je li električni motor ispravno radi i provjerite pjesme na vrata. Tu bi moglo biti puno prašine nakupila na pjesme koje blokira put na vratima.
Garažna vrata čini buke na otvaranje / ne otvara brzo, ponekad, garažna vrata čini puno buke prilikom otvaranja ili ne otvoriti glatko na operativni sklopke. Ako je to slučaj, onda tvoj garažna vrata pjesme su trčanje vanjska strana od podmazivanja. Stoga je predložio da očistiti i podmazati pjesme u potpunosti, tako da na putu garažna vrata nije blokiran.
Garažna vrata nije otvaranje ili zatvaranje operiran when sa daljinskim upravljačem; Čak i kad upravljati daljinskim upravljačem, vrata ne odgovara. U tom slučaju, morate provjeriti sve, od pjesama do daljinskog upravljača. Ako ste pronašli sve na mjestu i još uvijek se suočavaju s problemom, morate provjeriti na daljinskom upravljaču. Izvršite provjeriti na bateriju i signal. Ako to ne radi, vrijeme je da promijenite daljinskim.
To su neke od najčešće suočavaju s problemima otvarači garažnih vrata. Međutim, tehnološki napredak u garažna vrata otvarači su zapravo napravio otvarač garažnih vrata za rješavanje problema puno lakše. Postoje otvarač pokazatelj sustavi koji prikazuju uzrok i rješenje problema, a vi brzo možete sasjeklo je problem u korijenu. Ali ponekad, problem može biti veći i njegova rješenja, kompliciran. U takvim slučajevima, morate odmah nazvati profesionalno i dobiti tvoj problem riješen.

0 comments: