Savjeti za kovrčavu kosu

Posted by sorav at 08:55

Sunday 27 November 2011

Prirodni kovrča kose ima svoju privlačnost. Pojačava šarm ženske osobnosti. Međutim, ne postoji negira činjenicu da oni s vitičasta kose često lice puno izazova u upravljanju tim kovrče. Uglavnom, problem se javlja jer je tekstura kovrčava kosa je suha i često sklon kovrča vrlo jednostavno. Drugi izazov s kovrčava kosa je frizura stilova. To je zato što najviše koristite za kosu kao što su kemikalije ili vruće dizajn glačala on kovrčave kose može učiniti krhki. Sljedeći savjeti za kovrčavu kosu može vam pružiti pravo rješenje za sve ove probleme.
How da se brinu za kovrčavu kosu
Evo nekoliko savjeta koji kovrčava kosa može pomoći vam dati odgovarajuće njezi kose i kontrolu glavnih problema vezanih za kovrčavu kosu:
Šamponiranje Kosa: Redovita šamponiranje of kovrčavu kosu je vrlo važno. To je zato što kada prljavština je dozvoljeno da ostanu na kovrčavu kosu, to može pogoršati problem suhoće čak i dalje. Mnoge žene ne vole da šampon kovrčavu kosu because it gruba i suha nakon svakog pranja. Da bi se ovaj, posebno koristiti blage šampone napravio za kovrčavu kosu. Takvi šamponi su bogate hidratantne sadržaja, te su korisne u smanjivanju hrapavosti kovrčavu kosu. Međutim, svakodnevno šamponiranje nije dobra za kovrčavu kosu jer uklanja prirodnu vlažnost kose i čini kose neizvodljiv.
Kondicioniranje kose: šamponiranje bi trebala uslijediti duboka uređaj s uređajem za kosu koja ima visok sadržaj krema. Ne možete kovrčavu kosu šamponom dnevno ali hair uređaja može se koristiti svaki dan. Uređaji imaju hidratantna učinak koji pomaže omekšati kosu u velikoj mjeri.
Češljanje Kosa: Ne koristite češalj on kovrčavu kosu tek nakon tuširanja. Pričekajte dok kosa postaje suha i malo zatim ga češalj. To bi trebalo biti učinjeno jer češljanje mokre kose može uzrokovati prijelom. Tijekom pranja, kovrčava kosa, tendira da biste dobili loše upletena jedni s drugima. Uvijek koristite širok-češalj zub, kao što to može napraviti zadatak untangling mnogo lakše. Nikada nemojte koristiti kist kose na kovrčavu kosu.
Sušenje kose: Najbolji način za suhu kovrčavu kosu ima klima-sušenje, jer na taj način može spriječiti frizzing kose. Ako ste u žurbi, onda možete pokriti kosu s ručnikom i pustiti ga izbrisat se višak vode. Međutim, ne trljati mokru kosu s ručnikom. Blow sušenje kovrčava kosa treba biti učinjeno uz pravilnu njegu. Dobili osloboditi od najviše vode ručnikom sušenja prije nego što koristite kosu. Postavite sušilica na najnižoj topline i pokažite mlaznice za kosu u smjeru prema dolje i puhati suhu kosu.
Kovrčava kosa Style Savjeti
Obično, kratka frizura ne izgledaju dobro o ženama s kovrčavom kosom. Ako imate kovrčavu kosu, to je poželjno da se dobije frizuru u kojoj dužini kose ostaje ispod ramena ili u najmanju ruku do razine ramena. Duge frizure pomoći srušiti volumen kovrče s lica područja. Kovrčava kosa izgleda odlična sa slojevitim rezova. Slojevi pomoći dati lijep oblik kovrčavu kosu i učinit će vam izgledati atraktivnije. Sušilo za bojanje ideja da istaknuti kovrče blizini vaše lice će vam pomoći da istakne vašeg lica značajke vrlo dobro.
Postoje mnoge hairstyles da izgleda dobro na kovrčavu kosu. Kada nemate mnogo vremena na ruku stilu vaše kose, možete jednostavno staviti glavu i neka kovrče protok, naravno, i to će izgledati lijepo. Još jedna jednostavna ideja za frizure kovrčave kose je vezati polovina dio kose i držati preostalih dlaka razriješen. Uvojaka na otvorenom dijelu s obje strane lica mogu izraditi te izgledaju predivno. Ako ste skloni pecivom, a zatim povucite cijelu kosu na leđa i čine labav kolač iz njega i siguran sa gumenom trakom. To će dati posve ženstveni izgled na gotovo sve žene.
Just slijedi savjeta za kovrčavu kosu nije dovoljno dati zdrav izgled vaše kovrčavu kosu. Uz pravo proizvoda za njegu kose, dijeta bogata proteinima, vitaminima i mineralima su jednako bitan za poboljšanje zdravlja vaše kovrčavu kosu.

0 comments: