Stvari Djevojke željeli čuti

Posted by sorav at 18:38

Wednesday 16 November 2011

To je samo riječi, a riječi su sve što imam, da se vaše srce daleko. When Boyzone osvojio srca milijuna djevojaka s pjesmom "Riječi", oni definitivno je znao što žene žele!
Dakle, ono što je savršen recept za zavoljeli odnos? Pa, hrpe ljubav i brigu je očito glavni sastojak nego što žene žele svibanj biti malo drugačiji od načina na koji ljudi percipiraju stvari. Neke djevojke obožavaju kaša gdje je kao neki radije da bude suptilan! Međutim, postoje uobičajene stvari svaka djevojka želi hear.but ovdje je riječ upozorenja! Možete ga pretjerati i ti bi narušili cijeli recept ljubavi! Izmiješati sastojke pažljivo, a vi ste sigurni da osvoji srce i povjerenje. Kod žena, kazavši kako je prava stvar u pravo vrijeme je nužno! Ne možete barka u njezin život i reći joj ona je seksi na prvom sastanku sebi! Men.have strpljenje! Let's pogledajte na stvari djevojke vole čuti!
Stvari Djevojke vole jave:, pohvale, pohvale i hrpe pohvale! Suptilni pohvale u početnim fazama dating će vam pomoći postići pčelica bodova. Cijenim ga za svaku sitnicu ona. (To bi mogla biti kuhana jelo ima koji stvarno ne može okus fantastičan!) joj kompliment za nju dorada i biti originalan kad se to kaže. Ako dijelite bliski odnos s njom, možete čak i neka vaše komplimente biti na senzualan stranu. Što god da je, izraziti ono što osjećam i vidim razliku!
Pa, svaka djevojka bi htjeli čuti 'volim te' šapnuo nježno na uho! Ako joj ljubav, to reći. Ali bi se osiguralo da ne zadržati govoreći tijekom cijelog dana do ona skreće gluha uha. Izaberite situaciju, to bi mogla biti romantična šetnja uz beachside ili večeru uz svijeće.
reci što ona znači za vas. Možda to znaju i tako će ona, no riječi su važne i ništa ne može biti bolja od vokalne o tome! Recimo 'ne završite me' ili 'Misliš na svijetu za mene' i gledati osmijeh svjetlost joj lice. Jednostavna rečenica s puno dubine je nešto bilo djevojka bi svakako željeli čuti.
Ako joj ljubav i žele riskirati onda možete jednostavno reći: 'Ja želim biti tvoj zauvijek i dovijeka "ili" Da li moje biti zauvijek? " je dužan kat njom!
Ako osjetite da je lijepa, samo ići naprijed i to reći! joj complimenting o njezinu fizičku ljepotu također je važno osim hvale njezine unutarnje ljepote. Počnite sa suptilnim diviti komentarima i ako dijele bliski odnos s njom, možete slobodno izraziti ono što želite reći. Ako ona ima veliki dug brave, njima hvale! Ti voliš njene oči, ići naprijed i to reći!
Svaka djevojka bi ljubav se poštovati, a ako ona uvijek ide van putu za svaku malu stvar za vas, onda vam je potreban da joj vas cijenimo ga puno. On svibanj činiti se biti vrlo jednostavna linija, no vjerujte mi, to će ići dug put!
A ako ova djevojka je stvarno tako jako važno, morate jednostavno reći, "Želim provesti ostatak svog života s vama '! Ima bi trebao biti ništa što zaustavljanja onda! Najbolji od sreće!

0 comments: