Tijesnim proračun Wedding

Posted by sorav at 23:38

Saturday 12 November 2011

Iako vjenčanja smatraju se najviše posebnim prigodama u životu ili jednom u vijek prilika, mnogi od nas pronaći sebe u takvoj situaciji, gdje se bujno vjenčanja je nije moguće opcije. Takva vjenčanja, široka proračuna vjenčanje, zahtijeva rezanje troškova u velikim razmjerima i stoga će trebati puno planiranja. No, nema potrebe brinuti, kao vjenčani na uskoj proračuna sigurno može biti vaš san vjenčanja. Ako ste o tome da su široka proračuna vjenčanje, tada morate znati kako planirati vjenčanje na uskoj proračuna. Možete pronaći u nastavku, nekoliko savjeta o planiranju vjenčanja na uskoj proračuna, a neke vjenčanje ideje na uskoj proračuna.
Planiranje vjenčanja na široka proračun; Planiranje uskoj proračun wedding će zahtijevati puno posvećivanje detaljima, kao rezanje out na svečanome svadbenom proračun ne bi znači da ćete propustite ili zanemariti određenih važnih pojedinosti. Dok planiranje uskoj proračun vjenčanje, početi s popisa gostiju, zatim pozivnica za vjenčanje, vjenčanje dekoracije, vjenčanja ruho i vjenčanja. Ovdje je nekoliko savjeta koji će vam pomoći odlučiti o svakoj od navedenih točaka, za pravilno planiranje vjenčanja.
Popis svatove; Kada imaju široka proračun vjenčanje, to je bitno smanjiti na glavu računati, kao i ostatak čimbenika ovisit će o broju ljudi koji će prisustvovati vjenčanju. Sada, ja znam ovo zvuči pomalo primitivan, a to je stvarno ne da bitno pozvati dalekih rođaka, davno izgubljene prijatelje i cijelo vaše radno mjesto! Držite se pozivaju samo zatvorite prijateljima i važna rodbina.
Pozivnice za vjenčanje, za vjenčanje na uskoj proračuna, učiniti-to-sami pozivnice za vjenčanje su pravi dobar izbor. Također, ručne izrade pozivnica vjenčanje će biti jedinstven i da će imati svoj osobni dodir. To ne trebaju biti vrlo fancy, to samo treba biti jednostavan i možete koristiti osnovne, jeftin materijali napraviti vlastitu vjenčanje pozivnice. Druga mogućnost je upisati neki pomoć od prijatelja i porodice i dizajn pozivnica na računalu. Možete zatim bilo ukloniti ispise karticu ili poslati pozivnice e-mailom.
Wedding Lokacija, Što se tiče lokacija za vjenčanje smatra, ima dosta opcija koje se ocjenjuju. Ceremonije vjenčanja može biti provedeno u mjesnoj crkvi slijedi prijem u dvorani crkvene zajednice. Uskoj proračun vjenčanja može biti ugovoriti otvorenom ako ste uzimajući oženjen off vjenčanje sezone. Plažu, javni park ili netko dvorištu su svi dobre opcije.
Wedding Dekoracije, kada je riječ o odabiru i opting za uske dekoracije proračun vjenčanja, morat ćete se odlučiti za najjeftiniju dostupne i možete odabrati najbolje ponude. Ovo je jedno područje gdje možete smanjiti troškove neizmjerno. Pokušajte i usporediti neke online web stranice wedding ukras za najbolje ponude ili ako umjetnički su skloni, te bi se mogao baviti nekoliko svojih prijatelja koji će vam pomoći napraviti ukrase. Vi ćete biti u mogućnosti naći mnogo vjenčanja ukras ideje online. Koristiti jednostavan i jeftin materijal koji je također izgleda odlično. Iako odabirom cvijeće, ruže ne moraju biti vaš jedini izbor. Pokušajte sjedinjavanje cvijeće koje su u sezoni za široka proračuna wedding dekoracije.
Vjenčanica; biste pronašli najbolju ponudu za vaše svadbeni haljina i svadbeni nakit, vi svibanj morati učiniti malo detaljnih i komparativna prozor shopping. Pokušajte što više odjeće trgovinama wedding moguće naći savršenu vjenčanicu i nakit koji najbolje odgovara Vašem proračunu, kao i vašu želju. Druga stvar koju mogli pokušati, je pitati oko obitelji ako itko ima vjenčanicu koja nije nošen nakon njihova vjenčanje. To bi moglo uštedjeti mnogo novca. Da biste ga prilagoditi, možete doći do nekih promjena ovdje i tamo, u haljini.
Vjenčanje prijem, hrane i svadbena torta očito će biti vrhunac svakog vjenčanja. A lijepo način smanjiti o troškovima vjenčanja kolač je ispeći jedan na svoju vlastitu. To će potrajati do nekog vremena tvoje, već će biti ugodno i humbling iznenađenje za svoju zaručnikom te. Koliko hrana smatra, možete imati jednostavan večernjeg bifea, preskakanje imenovanom šampanjca tost. Umjesto toga, mogu povećati nazdraviti god da ste je dobio da pije. Preskoči mogućnost vlasništvo open bar i imaju vjenčanje kolač kao pustinje.
Najbolje vrijeme da se uskoj proračun vjenčanje je za vrijeme izvan sezone, recimo negdje između listopada i ožujka. U slučaju da se planira zaposliti vjenčanja, ne zaboravite, osoba koja je vještina je ono što stvarima, a ne brand on predstavlja. Uzmi prijedloge iz prijatelja i obitelji za ovu. Sjeti se da napraviti aranžmane za medenog mjeseca i unaprijed, spremiti na neželjeni troškovi. Zahtjev friend igrati DJ za vjenčanja glazbe i još jedan prijatelj igrati fotografa za fotografiranje vjenčanja, tako da su čak i te dvije stvari uzeti briga za.
Nadam se da gore navedene savjete pomoći će vam da imamo fantastičnu vjenčanje iz snova, bez kompromisa na puno stvari. Uživajte!

0 comments: