Kako to Perm Hair

Posted by sorav at 07:04

Wednesday 30 November 2011

Samo nekoliko dana vratio sam sreo jednog od mojih prijatelja, a ona je izgleda fantastično s njom nedavno permed kose. Pitao sam joj da to kako i kada je ona to učiniti. Ona nije onaj koji bi potrošiti puno novca na perming, pa pretpostavila sam da je to učinila kod kuće. Doista ona je to učinio kod kuće! Pogledao sam do nje i apsolutno je bio zapanjen. Ona hladnokrvno mi je rekao, što čini ruglo od moje čuđenje koliko to trajnu hair sebe. A ona ode u trajnu objašnjavajući veselje. And the skriveni motiv perming Kosa joj je bila rekla da mi ju je na kraju. I to je, naravno, njen dečko se koristi da ide ludo s njom permed kose!
Stoga, ako također želite da impresionira čovjek svoje snove ili dobiti makeover učinjeno uz zanosan duge frizure, ovdje je kako to perm kosu na kući.
How to Perm Hair sebe?
Sigurna sam da te imati fer ideju stvari trebamo za perming kosu, iako, omogućuje imaju revizije tih stvari. Ti bi trebao kuće trajnu rješenje / proizvod kit, sušilo za savijačice ili šipke, sušilo za češalj, kosa četka, kosu, srednje ili velike sušilo za isječke tijela i rta. Sada omogućuje početak. , Pranje kose ispravno s šampon je A prije moraš trajnu kosu. Zatim suhu kosu temeljito i primijeniti unaprijed trajnu rješenje za kosu i dobro isprati. ; Nosite zaštitne rukavice prije početka procesa. ; Važna stvar je da netko koji će vam pomoći kao što je teška zadaća da to učiniti sve sami. , A sada uz pomoć češlja, zasebne male dijelove kose oko pola inča dio, a zatim koristiti kopče za kosu tako da će dionica ostati odvojene. Uzmi pomoć svojih prijatelja, ili tko, na isječak kose na stražnjoj strani. , Next, kotrljati odvojeni dijelovi kose, savijačice use kose ili šipke. Mjesto kosu sekcija u kraju radovi (dostupno s kose perming kit) i uvaljati svaki dio. Just osigurati da kosa je vlažna i glatka prije nego što roll. Izbjegavajte trajna rješenja i zadržati kose mokre samo s vodom u ovoj fazi. ; Stavite na tijelu rtu i kapanja straže da se izbjegne bilo koji kontakt dijelove tijela sa perm rješenja. , Liberalno, primjenjuju rješenje Perm svakoj od valjanog sekcije. Nemojte ostavljati rješenje za buduće korištenje. To nije značilo za to. ; Slijedite ove gore dopuštajući da kosa postaviti kao zadaću u perming kit.To će se razlikovati ovisno o duljini i vrsti kose. Normalna kosa će postaviti u oko 30 minuta. ; Možete držati tabulatori na perming napredak mimo obličje at nekoliko sections svaka 7 ili 10 minuta i vidjeti ako je curling. , Opet, isperite kosu ispravno za skoro 3 minute. Sve to dok neka kose savijačice i šipke biti u njihovom mjestu. Tada osušite kosu koristite ručnik. ; Sada uklanjanje dlaka savijačice i šipke i isprati s toplom vodom neutralizator potpuno. ; Sada možete stil kosu, nakon udarca it sušenja. ; Ako niste zadovoljni sa svojim kovrčama, dobro, učiniti suprotno i trajnu kosu ravno! Ovdje ide!
Kako to Perm Hair ravno?
Počnite s dijeljenjem kosu u četiri dijela pomoću češlja rep rat je istaknuo kraja. , Početi s presjek kose oko 1 inča širok, s leđa glavu. A zatim držite ostatak vaše kose zabit ga zapinjanja s isječcima. , Opet, kako je spomenuto ranije, nositi zaštitne rukavice, a zatim primijeniti rješenje za trajnu kosu liberalno počevši od korijena. , A zatim provjerite je li Perm je glatka sve na putu prema dolje kosa odjeljak do kraja. ; Nastaviti primjenu Perm rješenje za sve dijelove dok ste gotovi sa svima njima. , A sada neka trajna boravka za iznos od vremena po uputama u kompletu. ; Isperite toplom vodom i operite perm iz kose. Upotrijebite neutraliziranja šampon, koje bi trebale biti dostupne u vašem Perm kit. To je važno jer to sprečava štetne kemikalije iz oštećenja vaše kose, što rezultira gubitak kose. , Wow, ovo je bio velik, no neki od vas možda pitati, što ako imamo dugu kosu? Pronto! Ovdje te ići.
How to Perm dugu kosu?
Vi znate što će vam odgovarati najbolje, tako da prvi uzeti zaliha kosu stanju i odlučite želite li široka curl dobiti alkalna trajnu odnosno izgubili, meke curl dobivenih kiselom Perm. , A zatim kupiti dobar u-doma hair perming kit, idealno s salonu ili jedna apoteka. Ako imate zdravu kosu i što su to učinili prije, tek onda ići za at-home perming setove. Inače, paziti za licencirane frizer. ; Idi temeljita uputama u kompletu pažljivo i temeljito ih razumjeti. Ako mislite da će dobiti zaglavi se ili se zaglavi se u svakom trenutku imati nekoga tko će vam pomoći kod kuće. ; Stavite sigurnosnu opremu - rta i rukavice, kako bi se izbjegao kontakt sa perming rješenje. , Oprati kosu i lagano puhati da se osuši. Tada with perming šipke, zamotati gore kosu, curling oko šipke. , A sada primijeniti trajna rješenja počevši od na vlasište i ostavite da svaki žal biti massaged ga. ; Neka predviđenog vremena proći prije vađenja šipke i pranje daleko trajnu rješenje u potpunosti. Nanesite neutralizator i puhati suhu kosu. Napokon not stil vaše kose u roku od 24 sata. Neka prođe dan prije nego mislite o oblikujete kosu. ; Eto, to je sve o tome kako perm kosu i dajući sebe novi izgled. Možete također isprobati neke frizure trajnu spirale, obložiti želite probati nešto novo uz perming vaše kose. Ali sjetite se upuštati u pravilnom njegu kose dok ti sve to.
Mahati svoj novi izgled i bedazzle svatko sa svojim kovrčama! I posebno ljubav svog života! Sve najbolje!

0 comments: