Skin care: Njega tijela losion i moisturizers

Posted by sorav at 18:53

Tuesday 22 November 2011

Ljudske kože je najveći orgulje od Pokrovni sustav i njegova primarna funkcija je da čuvaju temeljne mišiće, kosti, ligamenti, kao i unutarnje organe. Međutim, u doba važnosti zdrave kože se ignorira. Ovdje se nalazi sve što trebate znati o njegu kože, njegu tijela losione i moisturizers. Pročitajte o tome kako dobiti zdravu užaren kože i izbjeći štetne nuspojave sve kreme i moisturizers dostupni na tržištu.
Skin care: Što je potrebno da biste dobili Zdrave kožu?
Koža je jedan odraz vaše cjelokupno zdravlje. Da bi se čuvati vašu kožu zdravom i glowing vrlo je važno poduzeti sve potrebne mjere za održavanje zdravog tijela. Redovite vježbe definitivno osigurati zdravu kožu jer vježbanje pomaže vašem tijelu da biste dobili osloboditi od viška masnoće. Povećanje protoka krvi, kao i povećanje kisika pod uvjetom da je tijelo. Uz vježbanje, uravnotežena ishrana je također potrebno za zdravu kožu. U slučaju da se jednostavno ne mogu završiti svoj dan bez brze hrane, onda trebate znati o opasnim učincima brze hrane. Uz vježbanje i dijeta, to je vaša cjelokupna stil života koji će odrediti zdravlje vaše kože. Na primjer nepravilnog i neadekvatnog patterns spavanje može učiniti vašu kožu bez sjaja. Dobar noćni's sleep je preduvjet za zdravu kožu.
Dugotrajno izlaganje suncu ili ekstremno hladno vrijeme također može naškoditi koži. Štetne ovisnosti poput droge, pušenja i alkohola također može opljačkati vašu kožu svojih zdravi sjaj. Uz sve gore navedene faktore vrlo je važno uzeti dobru brigu o vašoj koži s redovitim njegu kože rutinu. Holistički njegu kože rutinu uključuje piling, čišćenje, ovlaživanje i toniranje kože. Njegu kože je tako presudno u cilju da bi se koža čisti, zdravi i vitki. Uvijek imajte na umu da za njegu kože rutinu razlikuju se prema tipu vaše kože. Postoje različite njegu kože rutine za suhu kožu, masnu kožu ili mješovitu kožu. Dakle, prije nego što prešli na odlučiti na hidratantnu, možda želite analizirati vašu kožu tipa. Odredite vašeg lica rutinu kože temelji se na vašem tipu kože.
Skin Care: Stvari koje treba imati na umu dok Odabir ovlaživač
Postoje razne kožu kreme na tržištu koje obećavaju vam užaren zdravu kožu. Međutim, nisu svi od tih krema će pružiti Vam rezultate koje su obećanje. Evo nekoliko stvari koje treba imati na umu prilikom odabira krema ili krema za sebe:; Analizirati vaš tip kože i odaberite hidratantnu, koji je najprikladniji za vaš tip kože. ; Postoje protiv starenja-moisturizers, moisturizers za acne pogođenim kože, kao i prilagođene tako da odgovaraju moisturizers masnu, suhu i kombinacija kože - odabrati pravo jedan koji zadovoljava vaše potrebe. ; Izbjegavajte korištenje previše vlaži proizvoda, pronaći dobar proizvod koji najbolje odgovara vašem tipu kože i držati ga umjesto eksperimentiranje nakon što je svakih nekoliko tjedana ili mjeseci. , Ako imate masnu kožu i pokušati pokupiti moisturizer s gel-base ili vode-base. S druge strane, oil-based ovlaživač mogu raditi dobro za suhu kožu. ; Dok kupujete moisturizer pokupiti moisturizer s jednostavnim i manje formulacija sastojaka. Izbjegavati branje gore krema s previše kemijskim spojevima. , Nemojte koristiti losione za tijelo za vašu kožu lica. Pokušajte i dobiti blažu hidratantna krema za lice od losion za tijelo ne nužno možda odgovaraju zahtjevima vaše kože lica. , U slučaju da ste spremni napustiti sve the moisturizers u tržištu postoji nekoliko prirodnih i učinkovit moisturizers koje može poboljšati vašu kožu kvalitetu roku od nekoliko tjedana. Hranjivim uljima kao što su bademovo ulje ili maslinovo ulje može biti sjajan način da se napuniti vašu kožu - samo masaža cijelog tijela s tim uljima prije nego što se okupati. Dopustite tijelu da apsorbiraju ulje za minimalno 20 minuta, a onda se kupku koristi blagi pročišćavati ili sapun. Imat ćete prekrasan užaren kože, koji ne će imati potrebu da se mrlja o svim dodatnim moisturizers ili kreme. U slučaju da koristite bilo koji od moisturizers s tržišta - pokušati primijeniti ovlaživač pravo nakon kupka kada tijelo će apsorbirati sve vlagu.

0 comments: