Načini prekinuti s svoju djevojku

Posted by sorav at 12:16

Wednesday 9 November 2011

Ljubav započinje osmijehom, raste s poljupcem, a završava sa suza. - Anonimno
Ljubav ima svoje nijanse radosti i tuge. Pa, problem nastaje kada je u mogućnosti rukovati međusobno nedostataka u vezi. Zaljubljivanje ne stvarno uzeti vrijeme, ali održavanje veza traje puno truda. U novije vrijeme, odnos break up su postali glavni problem za zabrinutost. Pa, ljubav nas može učiniti učiniti stvari strangest i nažalost, ljubav također može izblijediti s vremenom. Pa što se događa kada znate break up je vidljivo? Ako priznati istinu i ozlijediti svog partnera? Muškarci, kao i žene jednako su osjetljive o ovom pitanju. Često sam naići na muškim prijateljima tko stvarno ne znam kako da obrađuju tako osjetljivo pitanje. Dakle, omogućuje pogled na načine prekinuti s djevojkom.
Načini prekinuti s svoju djevojku:; komuniciraju. Ovo je najbolja opcija. Ako mislite da ste doista voljeli djevojku iz dna svoga srca onda, morate biti malo osjetljiv na njezine osjećaje. Uostalom, razbiti prozore nije lako i da će to utjecati na vas oboje. No, ako učinjeno u vrlo osjetljiv način, to bi barem smanjiti utjecaj situacije.
Postoje određene točke koje je potrebno da biste dobili preko kada se razbiti. joj reći da je apsolutno više i tu je definitivno ne postoji način leđa za vas. Morate joj reći upravo ono što je pošlo po zlu i izbjeći bitak previše judgmental o njezinoj naravi. Uostalom, kada si napravio odluku, ne trebate ići i kopati u prošlost i podsjetiti sve borbe i nesuglasice.
Ukoliko ste u međugradske veze i ne želite otkriti svoju odluku preko telefona, vjerojatno možete pisati E-mail koji objašnjava točno kako se osjećate i zašto odnos ne radi out. To je bolje izbjeći sve detalje, jer samo će povrijediti dalje.
SMS je prilično grubi način da ide oko takvog odnosa pitanjima. No, u slučaju da mislite da vam je djevojka možda neće moći da se to dobro, a vi stvarno ne želite da joj lice po svaku cijenu, onda će SMS biti jedini način da se razbiti. Čak i tada, to bi moglo smatrati vrlo neosjetljive na Vašoj strani.
Izbjegavajte situacije kriv igre. To je posljednja stvar koja treba biti učinjeno u razbiti. Vjerojatno možete izabrati na mirnoj lokaciji, kao što je ne-tako-posjećuju restoran. Davanje vijest osobno smatra da je respektabilan način razbijanja.
Razgovarajte o pitanjima koje uznemiren. Ako smatrate možete riješiti problem s vašom djevojkom, možete barem pokušati za iste. Možda vas oboje može riješiti problem, a to ne može dovesti do bilo kojeg prekida gore!
Ako ste pronašli pravu ljubav, sjetite se samo trebate napraviti najbolje od vaših razlike. To je ono što ljubav sve o tome. Najbolji od sreće!

0 comments: