Kratke frizure za žene

Posted by sorav at 11:23

Saturday 12 November 2011

Iako Rapunzel's dugo tresses vezavši joj šarmantni princ, danas je teško upravljati tresses poput nje. Kratka frizura je stekao popularnost i rađanjem klasični bob u 20s. Stekla je čar when Diana, Princess of Wales, sported kratkom dlakom ili u novije vrijeme, Victoria Beckham je vidio nosio joj kosu kratko. Ranije, kratke frizure bile namijenjene za samopouzdanje i prometnu poslovne žene, ali danas svatko može nositi za bold i sportski izgled. Neka nam se pogled na neke kratke frizure trendi za žene.
Klasična Bob; On svibanj biti kliše, no klasični bob je najbolja kratka kosa stil za žene. Se možete odlučiti za obrnut Bob sa rubovima styled ostati bliže vratu. The pob rez, s asimetričnim sukna, također je 'in'. To je bio prvi sported Victoria Beckham i dalje je jedan od najvažnijih postavljana-za frizure u salonima.
Pixie, To je frizura s kose vrlo kratke, koje se nalazi u neposrednoj blizini strane i stražnjem dijelu glave, ali malo dulje na vrhu. Čak možete imati varijacije u ovom frizurom vlasništvo resama ili šiške različitih duljina. Da biste stvorili seksi izgled, ispraviti kose na vrhu vaše glave i neka im pada labav preko jednog oka.
Kratka Shags: 'Ako želite imati svjež i uneredili izgled, kratka ruta je samo za vas. Ona ima više slojeva neujednačena, s rubovima rez s britvom. To nije preporučeni frizuru za kovrčavu kosu vrste kao oni dobiti neposlušnu i ne podliježe. Žene s dugom kosom također može sport čuperak frizuru.
Kovrčava Bob; Kovrčava kratka kosa stilovi za žene uključuju kovrčavu ili valovitu Bob s kosom izrezati do brade i na razini uha. Možete ih styled u valovima ili ih ostavite u prirodnoj kovrče. Čak možete imati završava prevrnut. Da bi se više sportski, ima ih rezati vrlo kratak, odmah iznad vaše uho i vidjeti razliku u vašoj izgleda i osobnosti.
Sedu kratkom kosom, sedu hair straightener odnosno stan željezo, su žene najboljih prijatelja u styling kose. Možete imati savršenu frizuru sedu, ako ste spremni potrošiti nešto više vremena za styling kose svakog jutra. Prije nego što jedan sedu kratka frizura, morate imati savršen kratkom kosom koja je pogodna za vaš lica i osobnosti.
Pixie frizure su također odlično za kovrčavu kosu. Ali, morat ćete ovise o najboljem kosu održavati ovu frizuru. Stil Gamine kosa je također jedna od najnovijih kratka kosa stilova za žene. Kratki African-American frizurama žena nedavno su made by popularne zvijezde poput Rihanne. Obrezanu odnosno pixie frizurom su najbolja kratka kosa stilova za crne žene. Ukoliko želite sasvim nešto ludo i pustolovan, možete se odlučiti za promašaj hawk (fohawk) uniseks frizure!
Najveća prednost imaju kratke frizure je da su lako za upravljanje i briga za. Ako razmišljate uzimajući jedan ošišam, su to učinili po pouzdanih frizerski salon. Također možete privremeno pričvrstiti ekstenzija, ako želite produljiti kosu. Kratka frizura za žene pomažu im dati samopouzdanja, super pametan pogled. Također je ugodno imati kratkom kosom u ljetnim mjesecima. Uz malo varijacija u svom kratkom kosom, možete promijeniti svoj izgled od seksi sladak.

0 comments: