Zabava Igre Igrajte u autu

Posted by sorav at 08:16

Saturday 12 November 2011

Kako možeš napraviti dugo, dosadno zabava voziti? Recimo idete na piknik sa svojim prijateljima na mjestu koje zahtijeva malo vožnje. Sad to će biti malo nepošteno, ako jedan od vas zaglavi sa odgovornošću vožnje cijeli put, a ostali uživajte u lijepo nap. Ali to je samo jedan auto voziti. Što možete eventualno učiniti da bi ga ugodnijim?
Pa, postoji nekoliko igara koje možete igrati u automobilu. A ako idete van s hrpom prijatelja, tu je puno više možete učiniti kako bi automobil voziti više zabave nego samo za spavanje. Ja ću klasificirati igre zabavno igrati u automobilu u 3 grupe: igre na ploči, kartice igre i ostale igre. Igranje ove igre zabavno i vidjeti kako auto vožnja postaje toliko puno više zabave!
Zabava Igre Igrajte u autu
Top Igre odbora; Evo nekih top igara na ploči igrati u automobilu. Nadamo se da nisi na cesti koji je previše neravan put!
Šahovski: Igrao svih krajeva svijeta, šah je igra koja je prkosio vremena i naraštaje, te je ostala jedna od najpopularnijih igara mladih i starih. Intrigantna igra rata, ali se može igrati samo dvije osobe u isto vrijeme. Ali hej, to ne znači da to nije zabavno gledanje! Igra brzine šah je uzbudljivo za sve u autu!
Scrabble: Multi-player i jedan od najatraktivnijih zabavnih igara igrati u autu! Smisao scrabble je da velike, visoko bodovanje riječi. Ova igra može igrati kao mnogi ljudi kao što može stati u auto!
Zmije i ljestve: Još jedan besmrtni igra! Zmije i ljestve je igra na ploči koja je opet divno multi-player, tako da nitko ne dobiva izostavljen. Smisao igre je doći do konačne trga na brodu. Naravno, svoje pobjede može biti pomoć ili zapreka na ljestve i zmije respektivno.
Top Card Games; Ovdje su neke vrhunske kartice igre za vas igrati:
Poker: Možda najpopularnija kartaška igra na svijetu! To će biti dobro zagrijavanje za vas i vaše prijatelje, ako su tarifni u Las Vegas također! Tipičan igra obmana i sreće. Možete ga igrati u verziji Texas Hold'em previše! Poker je zabavnije kada je igrao s tri ili više osoba.
Blackjack: Još jedna igra koje će dovesti u Las Vegasu u vaš automobil! Blackjack je jednostavna igra, a ne imati problema kartica leti okolo!
Uno: Nije točno konvencionalne kartice igra, ali je igrao koristeći svoj vlastiti skup kartica. To je popularna među onima koji ga igraju i dobro su upoznati s pravilima. U slučaju da niste među onih dobro upoznati s pravilima, to je stvarno jednostavan za naučiti previše!
Za one koji znaju također možete zabavljati svojim prijateljima s karticom čarobne trikove!
Igre drugih zabavnih igrati u autu, a druge zabavne igre za igrati kada dosadno u autu su:
Glup charades: Još jedna igra koja je prkosio vremena i postao je jedan od najvažnijih popularno igrali igre na svijetu. Dobra stvar o ovoj igri je da to zahtijeva praktički bez aparata, naravno osim igrača. Jedan tim daje ime filma na jednom igrač druge ekipe. Drugi tim je trebao pogoditi ime filma temelji se isključivo na radnje.
Ime-Place-životinja-Thing: Smatra široko kao blesav dječju igru, ali to je stvarno zabavno. Što vam je potrebno ovdje je papir i olovka. Jedan igrač najavljuje slovom i morate napisati ime, mjesto, životinja i stvari koji počinju s tim slovom. 10 bodova za jedinstvenu imena. Ako su imena utakmica s još jednim igračem, onda 5 bodova.
PSP (PlayStation Portable) igre: Za uninventive, postoji mnoštvo igara koje Sony je na raspolaganju sa svojim PSPs koje mnogi igrači mogu se spojiti i igrati.
Tako su ti bile neke igre zabavno igrati u automobilu. Automobil vožnja je iznenada zabavnije sada, zar ne?

0 comments: