Kako Francuski pletenica svoju kosu

Posted by sorav at 06:55

Sunday 20 November 2011

Francuski pletenica je frizuru pogodno za formalno, kao i casual prigode. Ako znate kako pletenicu kose, lako možete naučiti kako francuske pletenice kose. Francuski pletenica je osobito popularan kod žena jer ne samo da daje uredan, uredan i pristojan izgled kose, ali također im pomaže da izgledaju stilski bez troškova. Možete koristiti pletenica frizura za normalan ured dana, za badminton utakmicu u večernjim satima, pa čak i nositi s lošim hair dan. Francuski pletenice kose je umjetnosti, a stručnjaci ove vještine znam kako povoljan je za njih. Smatrate li francuski pletenice fascinantan i privlačan kao i? Da li vi želite naučiti kako se francuski pletenica you kosu? Početak učenja kako to francuske pletenica svoju kosu i danas sama. Korak po korak, kako Francuzi pletenica upute su navedene u nastavku.
1. korak: Operite kosu kvalitetan šampon, a zatim ga stanje s uređajem pogodan za kosu. Dopustite kosu da se osuši. Vi svibanj čak odsvirati ga na suhom, ako Vam je potrebno je kao takva. Izrada pletenicama, posebno francuski pletenice, zahtijevaju suhu kosu kao mokru kosu ne može biti da je rukovanje.
Korak2: Češalj kosu dobro. Razmrsiti sve the zamršene. Provjerite je li vaša kosa je apsolutno besplatno zaplet jer bi moglo ometati proces francuske pletenice. Možete primijeniti kosu gel ili pjenu za bolje rezultate.
Korak3: Uzmi oko jedne četvrtine vaše kose na vrhu glave. Podijelite ga na tri dijela. Držite lijevo odjeljak u lijevom dlanu između palca i kažiprsta. Isto tako, držite desnom dijelu u desni dlan na isti način. Držite srednji dio odvojen od ostatka kose uz pomoć bilo prstom.
Step4: Cross lijevo odjeljak iznad srednji i odmah držite potonji sa prstima.Sada prelazimo desnom dijelu iznad odjeljak sada prisutan u središtu.
Step5: U normalnim uputama hair pletenice, na ovaj korak vas su trebali prijeći trenutni lijevo odjeljak tijekom tekuće srednjem dijelu. No, u francuskom pletenica, morate uzeti novi lijevo odjeljak iz kose prisutan na lijevoj strani glave. Fold ovom novom lijevom dijelu preko srednji dio i ponoviti ovo s desnom dijelu.
Step6: Nastavite na ovaj način, uzimajući nove lijevo i desno sekcije i uključujući ih u pletenicu. Učinite to dok ne dođete do potiljak vašeg vrata.
Step7: Na potiljku regiji, što je dobio određene opcije. Možete pletenica kosu normalno i pečat pletenice, uz pomoć jednog kika nositelj ili gumicu. Druga mogućnost je da se možete nabrati krajevima se pod pletenicama na potiljku i učvrstite ga ukosnice. To je pogodan za formalnu izgled. Izbor je sasvim tvoj. Ovaj korak završi francuski pletenicu, a ishod je savršeno duge frizuru.
Svibanj vas pronaći ovaj poseban hair tehnika pleter malo teško u početku. Jednom kada znate kako napraviti francuski pletenica, te će biti u mogućnosti to čak i na plaži vjetrovito strani i da previše bez ogledalo. Zapravo, ogledalo teško je potrebna za francuski pletenice kose. To je sve stvar locirati vaše kose prstima. Pratite sve tome kako francuska pletenica uputama i dati svoju kosu spektakularan i sjajan stil.

0 comments: