Platinum plavu kosu

Posted by sorav at 16:48

Friday 4 November 2011

Došlo je vrijeme kada platina plava kosa je bijes, pionir by 1950-ih seks ikone, Marilyn Monroe. Njezina platina plava kosa stvarno dobio publike zviždanja poput vukova! Nažalost, za platine plavu kosu, njegova popularnost umočen kako je vrijeme prolazilo i odjednom se našla neželjene i 'staromodni'. Ali konačno, platina plavu grivu je napravila comeback kao i većina besmrtan stil izjave učiniti. Njegova uzrok je zagovarao uglavnom od strane nekih od najljepših žena današnjice kao što su Scarlett Johansson i Maria Sharapova, platina plava kosa se vraća s praskom. Njegova je dobio sve naše žene trčanje na parlors s nedvosmislen zahtjev da im bojanje kose može učiniti u toj sjeni plavokosa!
Kako postati Platinum Blonde kose bomba?; Iako je malo lukav, sušilo za izbjeljivanje može obaviti kod kuće previše. Ali pobrinite se da imate neke opće iskustvo s kose označavanje, prije nego što pokušate izbjeljivanje. Uostalom, izbjeljivanje boja cijeli griva, a vi ne želite bilo kakve propuste ima ružan! Ali ako nemate iskustva s naglaskom svoju kosu ili tako nešto, ovdje su koraci da se platina plava kosa.
Provjerite da li ste u dobro prozračenom mjestu, jer boja ima vrlo jak miris i nije baš lako dobiti osloboditi od. Provjerite jeste li otvoriti sve prozore i navijači su na! I stavi na neke naočale jer ako boja ulazi u oči, oni će gorjeti poput pakla. Tako da koristite nešto pokriti oči. Ne zaboravite sigurnost dolazi prvi. ; Mix izbjeljivanje u prahu i crème developer u propisanom omjeru. Omjer se može razlikovati temelji se na bojanje snagu svake marke. ; Odvojite vaše kose u 4 sekcije da bi bjelilo primjene proces jednostavna. Početi primjenjivati ​​smjesu na kosu. Provjerite jeste li ne početi na korijene. Počnite s kraja i polako dalje korijena. Je izazov za primjenu svemu ravnomjerno inače ćete završiti s više nijansi platine. , Nakon što ste učinili s primjenom bjelilo, stavi jasna plastičnu vrećicu na vrhu vaše kose. Provjerite je li sve vaša kosa je tucked iznutra. Neka bjelilo boravak za upto 60 minuta. ; Isprati kosu s Ph neutralizirajući šampon i nanesite regenerator. Da se podsjetimo, izbijeljene kose je održavanje opasnosti i zahtijeva najbolji njegu kose i proteina potaknuti proizvoda. , Provjerite je li hladu kosu kao željeni. I voila! Sada imate platina plava kosa ste htjeli! ; Platinum Blonde frizura, frizura stvarno ovisi o tome što mislite da možete odnijeti. Iskreno ja volim žene s dugom kosom, ali neka je priznati da, duge kose, pogotovo ako bijeljeni su noćna mora održavati. Ali netko sa platina plava kosa može dobiti šik emo izgled s kratkim i oštrim šiške. To stvarno ovisi o tome što osjećate vam odgovara najbolje. Frizure najbolji su učinili s profesionalni frizeri. Oni će samo biti u mogućnosti da Vam pomoći s pletora frizure koje odgovaraju platina plava kosa i osobito vas, i pomoći će vam odabrati najbolje od njih svih. Za teške platine plavuša frizura posebno, najbolje je da odete u specijalista. Možete probati mnoge frizure iz jednostavnog duge kose koja Maria Sharapova ima. Kratka frizura s vrlo istaknutim reže je također dobar izbor. Ili možete probati starinski bob i napraviti osobni stil izjavu svoje vlastite!
Pa ovo je sve o platine plavuša frizura. Platinum plavu kosu je vrlo izgled koji će biti u neko vrijeme. Tako možete isprobati ovaj frizuru some vrijeme uskoro!

0 comments: