Low Light House Bilje

Posted by sorav at 09:24

Sunday 13 November 2011

Imate izvrstan posao, otmjen kuća u mjestu zvižduk s balkonima i predivnim pogledom. Jedini problem je da kuća nije izložena velika količina sunčeve svjetlosti. A ti se rastužila činjenica da objekti i prostor za čuvanje biljaka u kući manje, nemate zeleni prijatelji oko vas! Ali hej, ne morate biti razočarani. Ovdje je lista dobrih kuće postrojenja za low light. Vjerujte, ne bi se žaliti, jer oni su ne uzimajući dovoljno solarne energije, otuda i ime slabim svjetlosnim kuća biljke!
Najbolji Kuća Bilje za low light
Lucky Bamboo: Ovo je miljenik Feng shui praktikanata. Lucky bambus, njegov je vrlo uobičajeno ime. Zapravo, to je vrsta zove Dracena sanderiana. To je vječni preživjeli. Tih biljaka s teškim stabljika i oni preživjeti u vaze od samo vode ili u tlu. To je kompatibilan s premalo svjetla, a ne jaka, izravnoj sunčevoj svjetlosti. Ako se dobiva izravne sunčeve svjetlosti, ona izgoreni svoje lišće. Stoga trebate adekvatne brige za sretan bambusa. I ako je obdaren netko za vas, onda ne postoji ništa poput njega. Međutim, njegova lišća su malo otrovan, tako da ne držati ga na mjesto gdje će biti lako dostupna djece i kućnih ljubimaca.
Spider Biljke: Jedan od najpopularnijih svih vješanje ili gubili kuću biljke, pauk biljke, su veliki izbor kada je u pitanju kuća biljaka koje zahtijevaju slabom osvjetljenju. To su vrlo jaki biljaka, koji će držati njihov forte u manje od savršene uvjete. Ali ako su uvjeti savršeni, onda te biljke su apsolutno nevjerojatno. Kad je riječ o svjetlosti, te biljke su potpuno nezahtjevna. Iako oni vole jako svjetlo, oni rastu u polu sjenovitim djelomičnoj izravnom ned uvjetima. Mitski izbor doista, među low light kuća biljaka.
Paprati: ne možete propustiti paprati, može li? Neki od paprati stane u kategoriji slabim svjetlosnim kuće biljaka, a neke od njih ne. Bostonu paprati, Ptičje gnijezdo Ferns su paprati koje rastu i čak u low light uvjetima. Boston paprati su najčešće vrste paprati, a Ptičje gnijezdo paprati are s prekrasnim uspravno, žlicu u obliku i jabuka boje fronds, diže iz centralne rozete. Postoji nekoliko drugih vrsta paprati kao staghorn, australskog stabla paprati i djevojačko hair paprati. Ali, oni imaju tendenciju ka više svijetle suncu. Paprat su vrlo lako dostupne kao, pa ako ne možete zamisliti nešto drugo ili ne other houseplant bude dostupan, idi za to!
Zmija postrojenja i svekrva's jezik: Pa, ime potonjeg je smiješno, ali onda, tko je izvorno dao to ime toj određenoj houseplant je možda stvarno maltretirani od strane svoje majke-in-zakon? Ipak na Šalu na stranu, zmija postrojenja i rođak (vrsta) su u osnovi arhitektonski biljaka i imaju tvrd uspravno lišće, oko 4 metra. To je 'Super biljke' svih kuća biljaka i ništa ne može dokazati štetno za njegov rast, osim višak vode ili nema vode na sve. Niska suncu, jakoj sunčevoj svjetlosti, nije važno na ovu tvrd biljka. To je najmanje gnjavaža biljka.
Zlatni Pothos Vine: Većina od nas su čuli o novcu postrojenje ili Jade Plant. Zlatni Pothos Vine je jednostavno najpoznatije Kućne biljke i danas. Ona pada u kategoriju ili viseće biljke, prateći biljka ili penjač. Raste najbolji indirektno svjetlo, a svjetlo mora biti svijetle dovoljno. Opet, ove biljke su također vrlo tvrd i ne odustati nesavršen uvjetima. Azijska verzija ovog loze Golden Pothos je novac Plant. Novac se također naziva biljka srebro vinovu lozu, a dolazi iz tog roda, već različite vrste.
Postoji nekoliko drugih sviđa Dracaena, Aechmea Bromeliads i tako dalje, koji su Kućne biljke koje zahtijevaju slabom osvjetljenju. Bez obzira na slabom svjetlu kuće biljke koje odaberete, pobrinite se da vaše kuće je pun zelenila i puno svježeg zraka!
Go Green sa kućom biljke!

0 comments: