Francuski Twist frizura: upute o tome kako napraviti francuski Twist

Posted by sorav at 08:49

Sunday 27 November 2011

Francuski pletiva frizure su slatka i naftnih način da držite svoju kosu. Francuski uviti kosu idu i na formalne i neformalne prilike. To je velika nositi francuski twist frizuru na maturalnu večer, prvi dan ili za intervjue. Francuski twist frizure zahtijevaju duge ili ramena kose. Celebrity glumica kao što su Kirstie Alley, Rachael Weisz, Mena Suvari, Andrea Bowen i Katherine Heigl, sve pokušao francuski uviti kosu. Ako želite dati elegantan izgled na svoju osobnost, a zatim pokušajte francuski frizuru twist.
Kako napraviti francuski Twist?, Prije početka sa svojim francuskim uviti frizure, imajte puno igle i češalj u ruci. Operite i stanje vaše kose prije styling. Ručnik suho kosu. Možete učiniti vaše kose valovita ili ravna, ovisno o željeni izgled na kraju. Sljedeći korak jest razmrsiti kosu sa širokom nazubljenim češljem. Imate za uklanjanje svih cvorova i izglađuju svoje kose koristite češalj.
Sada dio vaše kose s prednje strane, prema izgled koji želite stvoriti. Držite kose u ruke na potiljak u konjski rep. Twist kosu dva do tri puta. Trebali bi osjetiti twist zategnuti na potiljku. Presavijte upletena konjski rep oko trećine od punđa dužine, od vrha prema potiljak vrata. Sada, opet preklopite cijeli upletena jahanje rep dolje, ispod sebe, tako da ona postaje manje od polovice svojih prethodnih dužine. Sada bi ste trebali sklupčati kika ispod lijeve ruke tako da se formira šuplja. Push gornjem desnom dijelu vaše kose u udubljenje. Pomoću igle Bobby, držite twist na mjestu.
Kosa na kraju uvijanja mogu biti tucked unutra u uviti u blizini krunu pomoću igle. Ili ga možete ostaviti kao swooping svitak na vrhu. Možete curl kosa isplažen na stranama za formalne izgled ili ostavi, jer je, kako bi dobili casual izgled. Možete koristiti pribor za kosu kao i ukrasne igle, vještački dijamant ili bilo fancy isječke da ukrasite kosu oko Francuski uviti kosu. Koristite 'maksimalno držati Hairspray' da bi preokret u mjestu.
Varijacije Francuski Twist frizura, Francuski twist što je gore objašnjeno je klasični stil. Možete probati mnogo različitih izmjene poboljšati svoj izgled. Nekoliko varijacija na klasičan izgled su:
Francuski twist s draped šiške
Messy pletiva
Posao ili formalne francuski hair twist
Svadbeni Francuski twist; možete izvršiti mnoge varijacije dok je pokušavao francuski twist frizura. Možete pokušati boja kose ili istaknuti kako bi se poboljšala izgled francuskog twist. To je jednostavan i jednostavna frizura koji može biti dovršen u roku od nekoliko minuta, ako imate praksi. Sve nas žene pokušavaju dobiti neuredan francuski twist verzija u jutro kad ustanete iz kreveta. Možete dobiti izgled tip salon ako pokušate Francuski twist frizuru sa strpljenjem. Francuski twist frizura vam pomoći da izgledate sofisticirano ili vam girl-next-vrata izgled. Što god može svoju mantru, Francuski twist frizuru uvijek će vas stajati out.

0 comments: