Calla Ljiljani: Uređenje svadbeni buket with Calla Lily

Posted by sorav at 00:59

Monday 21 November 2011

Imate calla ljiljanima u vašem vrtu? Ako ne, onda pokušati dobiti ovaj cvijet i biljke u vašem vrtu. Osim oživljavanje naše duše, pronalazi primjenu u cvjetnim ukrasom u povoljan prigode kao što su brakovi. Ovo je egzotična cvijet i dostupan u raznolik zadivljujuće boje poput ružičaste, crvena, žuta, ljubičasto i bijele. To je elegantan apel za beholders i cvjeta i pri jakoj sunčevoj svjetlosti u zimskim mjesecima i djelomične hladovinu u ljetnim. Općenito, cvjeta tijekom kasno proljeće sezone. Cooler temperatura pomoći ovaj cvijet, kao i biljka na zadnji duže.
Svadbeni Bouquet: Calla Lily
Često smo primijetiti da ljiljan cvijet calla uglavnom koristi u dekoraciju svadbeni buketi. Zbog njihove zadivljujuće ljepote i veličanstvenost, ovaj cvijet je prva izbor mladenki. Buket bijelih cvjetova calla ljiljan povezana s bijelom čipkom daje tradicionalni izgled se cijela hrpa. Oni koji žele svijetle cvjetnu dekoraciju možete se odlučiti za mini Callas koji su dostupni u niz privlačnih boja poput crvene, ružičaste, tamno žuta, ljubičasta sparno itd. Možete koristiti ove cvjetove zajedno sa svojim dugim stabljikama u svadbeni buket, da bi buket ljepši. Na svadbeni buket napravio sa calla ljiljanom cvijećem daje mladenka milostiv izgled. Možete odlučiti za svijetlih boja cvijeća Calla ljiljan da elegantnom i privlačnih izgleda na mladenki. Za svadbeni buket uvijek odabrati svijetle boje ljiljana calla. To će poboljšati cijeli izgled i dojam svečanosti.
Uzgoj Calla Ljiljani
Ove prekrasne ljiljane calla grow zatvorenom kao iu vanjskom (područjima) mjestima kao vrtovi. To bi trebalo biti posađeno tijekom kasne zime. Ovaj cvijet se može transplantirati nakon zimske sezone. Trebate biljka duboko te cvijeće u tlo sa snimanja pokazuje prema gore za njihov pravilan rast. Žarulju od tih cvjetova zahtijevaju loose i dobro drenirano tlo. Za bolji rast, te cvijeće treba punom suncu, cool atmosfera i pravilno zalijevanje (dovoljno vode u pravilnim razmacima). To bi trebalo biti posađeno u hladu (sjenovitih područja) u vrućem vremenu. Bolje je da se biljka ovo cvijeće u vlažnom tlu.
Tako nakon znajući vrijednost ove prekrasne calla ljiljan cvijeće i njihov rast, ne bi li biljka te cvijeće u svom vrtu? Ako da, onda ne kašnjenje. Napravite plan da se biljka these u vašem vrtu cvijet oživjeti svoju dušu sa svojim goleme ljepote i šarm. Pročitajte informacije o različitim vrstama egzotičnog cvijeće.

0 comments: