Kako izravnati kosu

Posted by sorav at 20:26

Wednesday 9 November 2011

Preduvjet bilo ravnanje postupak je da se opere i stanje vaše kose. Ako koristite bilo koju metodu koja uključuje topline, važno je da koristite proizvode toplinu toplinske zaštite za držati tvoj kosa zdrava. Dok s obzirom na različite hair ravnanje tehnikama, odlučujući faktor će biti razdoblje za koje želite da ostane ravno. Sljedeće su mnoge različite opcije o tome kako ispraviti vaše kose.
How izravnati kosu s Ravnanje Iron; Ravnanje pegle stan ili Okovi su najpopularniji izbor za privremeni ispravljanje. Oni su jeftin, i proizvoditi poker ravno svilenkastom dlakom. Preporučujem ionske keramičkih stan Okovi, koje su mnogo dječji za kosu nego metal pegle. Ravnanje s ravnim Okovi obično traje dan ili dva ili za neke ljude, dok ne opere kosu. Evo kako to radi: Prva stvar za učiniti je dopustiti pegle zagrijavati do željene topline. U međuvremenu, možete primijeniti topline štiti proizvod na svoju kosu, a ako vaša kosa je od sorte tvrdoglav, a zatim krema straightener. Četka za kosu i dio svoje kose, uzimajući na vrhu kose (otprilike sve kose iznad razine hrama) i piling na vrhu vaše glave. Uzmi mali dio vaše kose i stavite ga između poluga od željeza. Pokušajte krenuti od blizu korijena, već držati na sigurnoj udaljenosti od skalp. Sada suzbiti s pegle na dijelu kose, i polako dovesti do vrhova vlasi. Ponovite ovu tehniku ​​sa svim gornjem dijelu, nakon što ste završili donjem dijelu.
How izravnati kosu s fenom, a većina žena puhati suho svoje kose na razmjerno redovitim bazama, tako da sam siguran da su upoznati s načinom kako to učiniti. Ovo je dobar izbor, ukoliko želite izravnati kosu bez straightener. Međutim, to je vjerojatno da će raditi samo ako imate valovitu ili lagano kovrčava kosa. Najviše ljudi kažu da stan ili veslo četke (one s gumenim jastuk široku ravnu bazu i žica ili najlon čekinja) najbolje rade dok puhati sušenja. Pokreni četkom od korijena do vrha, a fokusirajući se mlaznice za kosu na kosu, udaljen od skalp. Ako vam je ostatak vaše kose uzimajući suho dok ispraviti određene sekcije, trebate ga rewet prije uporabe udarac-kosu na nju. Kovrče za uske, možete koristiti proizvod koji kontrolira kovrča i kovrče.
Kako Poravnaj turneju Hair ispravno (trajnog); Ako vam se sviđa ravno kosa izgleda, te su umorni od oblikujete kosu dvaput ili triput na tjedan dana, trebali biste razmotriti ravnanje kose permanentan, koristeći proizvod dom obnavljanje. Budući da su mnoge različite vrste proizvoda dostupan, trajanje za koje oni držati tvoj kosa ravno također razlikuju, ali to će biti znatno duži od privremenog ravnanje. Iako neki proizvodi su blage i radit će na izravnati kovrče opušteno, Stringer su one potrebne za čvrsto uvijene kosu. Jedini izazov dio aplikacije, i možda trebate pomoć prijatelja da biste dobili sve vaše kose obložena.
How to izravnati kosu prirodno; Ako želite izravnati kosu na jednostavan način, ovaj home pravni lijek se preporučuje od strane nekih. Svježi kokos ekstrakt je rekao da radi kao kose straightener. Ona mogu biti prikupljene brušenjem svježe kokosovo u miješalica, i oni zatezanje da prikuplja mlijeko. Iscijedite jedan vapna u ekstraktu, promiješajte i stavite u hladnjak na neko vrijeme. Kada vidite kremasta pjena plutajući na njega, primjenjuju se na kosu i vlasište. Zamotajte kosu s mokrim ručnik toplom oko pola sata i. Zatim isprati kosu šampon. Iako je ovo izmišljotina je rekao da kontrola kovrče, to je svakako veliki prirodni uređaj.
Navedene opise o tome izravnati kosu su troškovno učinkovite opcije u odnosu na dobivanje kosu izravnala na salonu. Djelotvornost ovih ispravljanje metoda ovisit će o tekstura vaše kose, stoga je najbolje da pokušate svaki out, prije naseljavanju na ono što najbolje radi za vas.

0 comments: