Paprat Plant Care

Posted by sorav at 22:02

Thursday 17 November 2011

The paprat biljka se zna da je prva biljka na Zemlji, a to je vidljivo po fosilnim koja datira od oko 452 milijuna godina. Osim Antarktika regije, paprat biljke se mogu uočiti u gotovo svakom dijelu svijeta, sa oko 12.000 vrsta od kojih u svijetu danas. Ove biljke su umnožavanje metoda koja se odvija kroz spore i ne sjemenke. Paprat biljke u prirodi rasti u sjeni teških i stoga može prilagoditi manje osvijetliti područja unutar kuće. Oni su velika čuva i za vanjsku as kao i zatvoreni u vrtu. Shade vrtovi, rock vrtove, sunca vrtovi, vrtovi bog, jezera i cvijet granice svi su prikladni za uzgoj biljaka these paprati. On je rekao da paprati su dominirali veliki dio raslinja za vrijeme karbona razdoblja, koja je poznata kao u dobi od paprati. Sada dolazimo do dijela koji opisuje o različitim aspektima paprat biljka briga.
Kako Briga za Fern bilja?
Svjetlo je jedno od najvažnijih faktor u paprat biljka briga. Pobrinite se da biljke ne bi izravno izloženi vrućini ili previše svjetla od sunca. Najbolji način pružanja odgovarajuće rasvjete uvjet da se biljka svijetao pod prozor i održavanje izloženosti indirektne rasvjete pomoću zavjese. Još jedna metoda može se, stavljanje biljke u blizini zapadu ili sjeveru prozor kuće, jer to daje savršene slabom osvjetljenju (ali ne ukupno tamno) uvjete zahtijeva biljka.
U paprat biljka skrb, važno je napomenuti da biljka ne voli hladnim vremenskim uvjetima, stanja koja mogu uzrokovati fronds (zelene pramenove) od postrojenja za zamrzavanje. Stoga, brinu da ne držati izvan biljka, posebno u zimskim mjesecima i održavati normalnu temperaturu unutar prostorije. Treperenje paprat biljka imaju tendenciju da se kretati prema svjetlosti, pa skrenuti biljka svaka dva dana. To pomaže da održavanje okruglog oblika.
Pod ili preko zalijevanje biljaka je još jedan ključni aspekt paprati houseplant skrb. Ova biljka gubi više vlage nego druge uobičajene kućne biljke. To je zbog njihove fronds, što ih čini suho brzo. Da biste osigurali pravilan paprat biljka skrb, zalijevanje treba biti učinjeno jako do potting mix postaje posve vlažna. Nakon što je vrh mix postaje suha, voda ponovno. Većina vrsta Stabljika biljke obično venu u odsutnosti dovoljno vlage. Pa to je dobra praksa da se magla biljka s mlakom vodom da se poveća nivo vlage, a time i vlage. Preporučuje se koristiti raspršivač, postrojenja i mister plastičnu sprej, kako bi se održavati finom izmaglicom. Nanesite magla koja je dovoljno za vlazenje fronds, već se također voditi brigu da kapljice vode ne sjede na fronds, kao što im može štetiti.
Kao i sve uobičajene biljke, gnojidba također je dužan pored druge metode za održavanje briga za biljke paprat. Gnojiva ste izabrali za vaše paprat biljka mora biti bogate dušika, za čuvanje tvornicu i njene lišće zelene i u dobroj formi. Za dodavanje više dobre za zdravlje i ljepotu ove biljke, lonac držati čist i ona oprati vodom i mekanom četkom povremeno. Nemojte propustiti ukloniti mrtve fronds and parenja opadanja letaka.
Svjetlo i voda su dva glavna faktora odlučivanja među ostalima, kada želite donijeti paprat biljka kuće. Tražiti više važne informacije o paprat biljka skrb iz biljke prodavatelj. Bilo koja biljka spada u divlje u početku i nisu naviknuti na zatvoreni uvjetima. Tako, ona postaje potrebno znati zahtjevima biljke, te pod uvjetom sa sličnim uvjetima. Stabljika biljke skrb nije neustrašiv zadatak, ako se uzima s odgovornošću, a sa ciljem da vidi biljka žive duže i biti ljepši nego ikad!

0 comments: