Bazen na palubi Popravak

Posted by sorav at 03:05

Monday 14 November 2011

Bazen paluba je područje koje okružuje strane bazena. Nema točne definicije za palubu bazenu. No, bazen palubi je često izgrađena površina koja okružuje sve strane bazena. Većina vremena, to je površina izgrađene uz pomoć kamena, cigle i crijepa drva. Bazen palubi popravke su potrebni vrlo često, zbog sljedećih razloga. ; Vremenski: Prva i najvažnija razloga za kvalitet bazen palubi pogoršanja, je učinak trošenja. Bazen palubi stalno dođe u dodir s mnogim prirodnim agenti i elemenata, da se vremenu. Trošenja nastaje u osnovi zbog sunca, vjetra i kiše. , Stalna izloženost Voda: stalna izloženost vode rezultate u rastu mahovina na površini bazena. Nadalje, mnogi mikroorganizmi i čestice prljavštine, započeti gomilajućim na površini od palube. ; Mala crna mjesta: Akumulacija mikroorganizama i vode, rezultat u stalnog rasta mikroorganizama na površini od palube. ; Sklizak površina: Konstantna upotreba poda tendira da bi pod vrlo sklizak, što je prilično opasno s obzirom na malu količinu vode koja je uvijek prisutna na palubi. ; Postoji nekoliko različitih tipova bazen palube popravaka, koje mogu biti učinjeno na bazenu palubi. Neke od uobičajene, bazena paluba popravke, koje se mogu provesti uz pomoć jednostavnih alata i materijala, navedeni su u nastavku.
Bazen na palubi Popravak # 1: Poliranje i slikanje; poliranje i slikarstva površine bazena palube, je najbolji mogući lijek za obnovu bazena palube. Poliranje je odličan način vođenja kamena i drva površine zdrav, čist i atraktivan. Ako na površini od palube je na početku bila sastavljena od materijala nalik betonu, zatim često je oslikana s vodonepropusnim bojom.
Bazen Ležaljke popravak # 2: Pool Deck Resurfacing, ako je površina paluba je oštećen iznad određenog nivoa, onda mnogi ljudi razmislite resurfacing palubi uz bazen. Bazen palube resurfacing znači uklanjanje oštećenih površina i zamjene starog s novim. U ovom slučaju, samo površinu bazena palube je zamijenjen, a na palubi je zadržao nesmetano. Ovaj postupak se prilično skupo, no vraća šarm palube. Resurfacing također može biti učinjeno uz pomoć bazen popravke palube betona.
Bazen Paluba # 3 Repair: Paluba Čišćenje i brtvljenje Pukotine; najlakši način bazen palube popravak očistiti sve pukotine i crne mrlje s površine bazena. Tada jedan prefarbati može cijelu površinu ili pečat the pukotine s gips u Parizu. Mnogi proizvođači boja također počeli izradu nekih vrsta prozirne boje, koji se može staviti na bazen palube.
Nekoliko različitih tehnika na bazenu palubi popravak se inovirani i također su se iskoristiti. Najbolja opcija je koristiti materijale, kao što su kamen ili pločice od komada kamena, šljunka, i sl. kako bi se bazen na palubi. Korist koristeći takvih materijala u bazen palubi dizajn planova je da se te površine ne samo jako izdržljiva ali su također vrlo učinkovit u davanje bazen vrlo šarmantan izgled i berba žalbe. Kamene površine također zahtijevaju manje popravke i skrbi. Ove površine su također sposobna preživjeti grubo starenje i koristiti. Kamene površine može se popraviti vrlo lako.

0 comments: