Kako Break se lijepo

Posted by sorav at 07:59

Wednesday 23 November 2011

Juliette and Romulus (da, nazivi zadržati identitet privatnih) bili su u vrlo intiman odnos za dugo razdoblje od četiri godine. Oni su znali jedni druge još od djetinjstva i bili su srednju školu sweethearts. Zato, kada je vrijeme da se na faksu, odlučili su da imaju isti izbor. Oni su ispunili aplikacije i dobio u istom faksu. Juliette je izabrao psihologiju, a Romulus, odabrane medije. Ubrzo nakon što su se priključili koledž, počeo razlike površina. Oni su završili s vrlo malo vremena jedno za drugo i počeli pronalaženje interes za druge ljude. Nakon oko 6 mjeseci stjenovita vremena u koledžu, Juliette je odlučio do kraja bijedu i pozvati ga zatvara. Pozvala Romul na kavu jedne večeri i završila odnos. Njih dvoje su još uvijek najbolje prijateljice i uživati ​​trošenje kvalitetno vrijeme sa svakim drugim, povremeno.
Pa, što je točno učinio Juliette napraviti, provesti takav glatka odnos break up? Pa, mislim da je samo znao kako razbiti lijepo. Dopusti mi da dijele neke svoje znanje s vama (samo ti, jer si čitatelj dragi dragi!).
To je redovito pitao pitanje, muškarci i žene, kako razbiti lijepo. To je zbog toga, većina ljudi vole da imaju neke veze sa osobom ili biti prijatelji nakon pauze gore. Slažem se s takvim ljudima. Samo zato odnos nije raditi, ne znači da osoba ne postoji, pravo? Tako, kako bi vam znati kako prekinuti s nekim lijepo? Pa, što vam je potrebno za pretraživanje u svom srcu (ili um) za ono što uistinu osjećam za te pojedince, bez obzira na vaš odnos pitanja. Često, kada je djevojka pokušava otkriti kako razbiti lijepo sa muškarcem, ona završava razmišljanja emocionalno. Loša ideja! Budite vrlo praktična, dok s obzirom kako razbiti gore, to će biti lakše na vas, kao i na njega, na taj način.
Ako ste imali dugoročnih odnosa, morate ovise o razumijevanju da ćete imati zajedničke, znati kako razbiti lijepo, u pravom smislu riječi. Da ga shvatite da odnos ne radi, i to povlačenjem dodatno, samo će dovesti do propasti, za oba od vas. Tako, govori jezik koji on razumije. Ako on nije vrlo emotivan čovjek, onda ne bi emocionalne dok raskida s njim. Ako on je vrlo intimna i romantična osoba, onda prenijeti to mu nakon, vjerojatno, najbolji ljubav čineći sjednici moguće. Ako ćete imati dobivši bave, dakle, povratak u ring, i to učiniti kao nježno moguće. Dno crta je tu kako bi bili sigurni da ne mislite da mislite da je netko loš. Ovo bi moglo imati negativne posljedice na njegovu osobnost, kao i vezu koju pokušavate krivotvoriti.
Ako niste bili u vrlo dugu vezu, onda je vrlo vjerojatno da ćete oboje nisu zapravo stečen znati jedni druge. Stoga, bilo bi najbolje da se što je ravno naprijed što je više moguće, a završava odnos. Međutim, nemojte se tupi. Budite nježni while prenošenje poruke, ali se jasno. Pobrinite se da ne daju se krivi dojam. I molimo vas pobrinite se da ne koristite riječi na pauzi, to nije posao za Rachel i Ross (iz PRIJATELJI TV serija), to neće raditi za Vas! Još jedna stvar koju morate pobrinite se da ne učinite, je da pobjegne. Bilo bi apsolutno smiješno i kukavički nestati za određeni span vremena. Da, to bi definitivno završiti vezu, ali to bi na kraju povjerenje koje osoba ima za Vas kao dobro. Sada, vi ne bi željeli da, zar ne? Tako da, kada se pitate kako razbiti lijepo, što vam je potrebno da se koncentriraju na samo jednu riječ lijepo, to će vam pomoći da iz sasvim mjeri čak i dok kreću nakon raspada.
Tu će biti mnogo resursa dostupnih na Internetu vam pomoći s odgovorite na pitanje kako razbiti lijepo, ali je jedini odgovor koji će vam pomoći, doista, je onaj koji ćete naći u svom srcu. Ego, stav i razum, često se besciljno u odnosu aspektima, ovisi o vašem instinkata i svoj unutarnji glas. Vjerujte mi, to će vam pomoći.
Ovo je gdje sam znak off! Pazite, za sebe i svog partnera!

0 comments: