Bojanje kose Savjeti i Tehnike

Posted by sorav at 23:20

Wednesday 16 November 2011

Postoje mnoge vrste bojanje kose proizvoda dostupnih na tržištu. Ovi proizvodi čine zadatak bojanje kose kod kuće lako za vas. Boja kose imaju dvije različite kategorije. Jedan je prirodnu boju kose: kanu, što uzrokuje veoma malo oštećenja na kosu, ali nastoji napraviti suhu kosu. Drugi je boja kemijske hair naći u sortama kao stalni, privremeni, polutrajna, demi-stalni, polu, privremeni, itd.
Polu-trajna boja kose liječiti vaše kose u većini nježan način, jer oni ne imati bilo koji amonijaka ili peroksida. Boja ostaje na kosi od četiri do šest tjedana. Dakle, to je više popularan u odnosu na sve druge vrste boja kose. Odabir pravog boja je najvažnija dio bojanje kose. Iako to je stvar osobnih preferencija, to je bojanje kose savjet da biste trebali izabrati boju kose koja najbolje odgovara vašoj koži ton i boju očiju. Nakon što ste odabrali boja kose, odabrati boje za kosu savjete i tehnike koje će obogatiti vaš bojanje kose ideje.
Bojanje kose Tehnike
Šamponiranje kose treba napraviti dva dana prije bojanje kose. To će pomoći boje obveznica dobro s kose. Šampon pretvara vaše vlasište osjetljivo i zaštitit će vaše vlasište od iritacije kože tijekom procesa bojanja. Nakon šamponiranje ne zaboravite stanje vaše kose i sa dubokim uređaj. To će učiniti vaše kose izgledaju zdrav nakon bojanje kose i također dodati sjaj ih.
Prije venturing da preuzme zadatak bojanje kose kod kuće, pažljivo pročitajte upute koje se nalaze u proizvođača. Slijedite upute o ukupno vrijeme je boja trebala bi ostati na kosu studiozno. Strand test boja kose je potrebno. Uzmi mali dio kose, boja primijeniti na njega i ostaviti oko pola sata da nađe svoje bojanje utjecaj na kosu. Patch test je također potreban na vašoj koži da provjerite ako ste alergični na određeni proizvod ili ne. Nemojte zaboraviti da nose rukavice kada se primjenjuju boju. Boja kose sadrže kemikalije i mogu dati peckanje kada dođe u dodir s kožom.
Dok primjene kosu boje, vaša kosa treba biti suha because mokru kosu ne može držati boju. Ako planirate boje sve svoje kose, početi primjenjivati ​​boju kose iz kose. To bi mogla biti područje blizu vrata ili krunu. Kosa boja je dominantna u Te dijelove pa je koncentracija je boja trebala bi biti više u tim područjima. Krajevi kose niti su porozne, pa je boja na ovim prostorima nestaje vrlo brzo. Držite boju na kosu dok kako je navedeno u uputama. Zatim, češalj kosu jednom od korijena do krajeva uz pomoć širokog nazubljenim češljem. Sada, temeljito isperite vodom dok ne boje dolazi s vodom. Ako ne oprati kosu pravilno, Vaše jastuci i odjeća će dobiti pustoši kasnije. Nemojte zaboraviti da stanje vaše kose jednom što ste učinili s ispiranje.
Početna bojanje kose Savjeti
Neke vitalne savjeti za dom bojanje kose su koje trebate slijediti dane su niže:, pričekajte najmanje 24 sata prije nego što šampon obojenu kosu. ; Iverak neki vazelina na koži onim područjima gdje mrlja je vjerojatno da će se pojaviti, kao što su vrat i kose prije nego što počnete bojanje kose kako bi se spriječilo mrlje. ; Ako je koža dobiva stained, samo primijeniti limunovog soka i strogim da biste dobili osloboditi od mrlje s kože. , Kada su ispiranje obojenu kosu prvi put, učinite to s mlakom vodom. , Odabrati pravo šampon koji osiguravaju da zadrži boju i sjaj netaknut. , Čak i ako je boja kose ne daju učinak kao i očekivani, ne pokušavajte ponovno boja za sljedeća dva tjedna. ; Možete koristiti ovu metodu za isticanje kosu previše. Nakon primjene boja kose, pobrinite se da završiti istaknuta niti obojenu kosu s folijom. Ako slijedite ove bojanje kose savjete i tehnike kod kuće, uvjeren sam da ćete dobiti učinak na kosu onako kako ste očekivali. Trudne žene trebaju obratiti liječniku prije bojanje kose, iako nema takve evidentno da ukazuju na to da boja kose je štetan za nerođeno dijete.

0 comments: