Posebne stvari učiniti za svog dečka

Posted by sorav at 16:51

Thursday 17 November 2011

Zauzeto radi tjedna teško vam dati vremena da se razbiti i cijeniti voljenima u vašem životu. Jednom u neko vrijeme svatko želi biti pampered i slavi, bez bilo kakvu posebnu prigodu. Ako volite dečko i žele uzeti vrijeme i trud nek dozna što znači vas, evo nekoliko posebne stvari učiniti za dečko. Koristite tih ideja i dodati svoje elemente kako bi provjerili da mislite savršen poslastica za tvoj tip!
Lijepa jutarnja Iznenađenje
Plan ovo na jednoj vikenda, kada oboje imate dovoljno vremena provesti zajedno. Možda ćete morati napraviti nekoliko pripravaka prije kao dobro. Ništa kaže ja te volim kao posluživanje doručka u krevetu! Plan prekrasan doručak za vaš dečko - ako vas mrze kuhanje, ne zaboravite da to ne mora biti ništa previše komplicirano. Nabavite vafli chocolate chip, tost ih, dodati neke šlag vrh nju kriške svježe jagode i višnje. Napravite šalicu vruća čokolada i dodajte nekoliko svog dečka omiljeni kolačiće. Uzmi doručak strane kreveta i dodati na nekoliko drugih stvari sentimentalan kao hrpa svježe cvijeće! Sada ga je probuditi s najslađi Dobro jutro poljubac! Nakon doručka možete sklupčati se na kauču s puzzle jutro križaljka! Provedite ujutro govori i radi bilo koje druge stvari koje vas oboje ljubav dok ti dečki osjećate gladni dovoljno za ručak!
Večera uz svijeće s Twist
Pa, hrana čini sve iznenaditi posebnim zar ne? Grab bocu od najboljih vina i roll up your rukavima kuhati raskošan obrok kod kuće! Provjerite jeste li kuhati sve što je on apsolutno ide gaga više! Nakon što je hrana i sve ostale aranžmane za večera uz svijeće na mjestu, pola bitke je pobijedila. Za dodavanje twist na starinski večera uz svijeće, morate stvoriti jedan poklon iznenađenja za svoje dečka. Skupite sve vaše omiljene fotografije (digitalni) i sve video isječke napraviti video od svih najdraža uspomena. Provjerite jeste li dodali svoj omiljeni romantičan dečko pjesama kao pozadinu videa. Igrajte video i uživajte sa svojim večeru!
Spa kod kuće
Pa ako ste mislili da samo žene znaju cijeniti dobru masažu leđa i neke maženje tretmani kože zatim se probuditi i miris kave. U slučaju da želite masažu da se stvarno dobro, brzo možete pogledati za neke brze savjete o tome kako dati dobru masažu. Napravite opuštajućoj atmosferi s neke umirujuće aromaterapija svijeće i stvoriti masažu stol s podstavljene yoga mat, a neki jednokratnu listova. Također dodati u pozadini neke opuštajuće glazbe, već se potrudite da ga igrati na nizak volumen - ne želite glazbu preuzeti cijeli ambijent. Warm up neke ulje za masažu i dati umirujuće masaže. Sada ga iznenaditi s domaćim pomladiti tijelo omot ili čak i maske za lice. Dok je paket je sušenje, nacrtati ga opuštajuća kupka s ružinim laticama i aromaterapije ulja u kadi. Sada samo dopustiti mu da uživate u osvježenju kupku. Ako stvari idu jako dobro možda završiti uživanje s njim!
Ako ste u potrazi za više ideje, provjerite više članaka o romantičnih darova.

0 comments: