African American Prom frizura

Posted by sorav at 07:20

Sunday 27 November 2011

African American frizure remain među najzanimljivije vrste frizura stilova i ideja. To je jednostavno zato što bogate teksture African American kose. Iako African American kosu smatra da se stvarno teško upravljati, istinu ostataka, ovakav tip frizure je među najzanimljivije vrste zbog prirodnih tekstura kose. The grubost i kovrča svibanj dokazati da bude izazov za mnoge frizera ali dno crta ostaje da su ove frizure su među najviše oko-hvatanje vrste kao dobro.
Prirodne crne frizure su vrlo zapanjujući i imaju sklonost da privuku pažnju promatrača! These frizure, naravno, potrebno puno brige i održavanja. Dok su neki su kratke i pletene, drugi vole da nose svoje duge kose u mikro pletenice ili čak dreadlocks! Međutim, kako se jedan haljina za prom noći? Pa, postoje neke kreativne načine možete otići o jednoj African American prom frizura. Pogledajte.
African American Prom frizura:; Moderni updos su očigledan izbor za maturalne noći. Ako želite da se odlučiti za istu, onda ste sigurno bi trebao ispraviti vaše kose tako da oni mogu biti styled i zabodena s lakoćom. Ukoliko želite imati kovrče kada možete ostaviti na kraj niti uvijene. To će dodati zanimljivo dodir na svoj updos. When zabodena i uvijena, kosa bi izgledati raskošnih s kovrčama razbarušen gore nježno iza. Pola updos se još jedna mogućnost za žene sa afro kosu. To bi vam dati mogućnost da zadrži svoju prirodnu tresses još dodati dodir razlike.
African American hair pleter stil je pogodan za sve prilike i može čak biti učinkovito koristiti za Prom Night. Mikro pletenice su stvarno malen i delikatan i treba biti učinjeno uz pomoć stručne osobe. To se može koristiti za stvaranje zanimljivih pletena updos. Držite gornjem dijelu kose opleten tako da strane krune imaju lijepe pletenice za updo frizuru.
Klasični francuski twist je odličan izbor za African American prom frizuru. Evo, sve što trebate učiniti je uviti kosu pri dnu vrat. Čaroban pogled s jednostavnim dodirom, to može odgovarati žena s afro stil kose. Za to trebate držati kosu pleteni ili stan djelomično željezo. Time bi se stvorili zanimljivu mješavinu teksture.
Ako želite izbjeći updo frizura, onda možete se odlučiti za kosu brtva. Za to možete podijeliti vaše kose kada je mokro u noći i popustiti u jutarnjim satima. To će dati kosa prekrasna uvijen tekstura. To odgovara žene s prirodnim afričke kose kao kose može biti fluffed iz stvoriti prekrasne aureola oko glave. Pin neki pribor za kosu i vas će biti spremni za rock noći!
Boje za kosu je još jedna mogućnost da jazz se tresses. To bi pružiti jedinstven dodir na cijeli frizuru ste planiranje za prom noći.
Pobrinite se da se odluče za dobar frizer koji će vam pomoći u stilu kose na primjeren način. African American kose bi potrebno održavanje tako, naoružati se sve proizvode zadržati svoju kosu gleda prekrasna u svako doba! Ova noć prom, budite sigurni da blještavilo svi s novim izgledom! I nemoj me kriviti ako zemlja s mnogo datumi za dolazak vikenda!

0 comments: