Kako izravnati vitičasta kose

Posted by sorav at 22:04

Monday 14 November 2011

Kovrčava dlaka su mnogo puta vrlo teško upravljati i treba puno održavanja u odnosu na ravno one. Osim toga, oni lako dobili messed up i može se element koji smanjuje svoje lijepe izgled. Ne samo žene, ali mnogi ljudi pokušati previše ravnanje kovrčave kose uljepšati svoj izgled. Mnogo puta, sušilo za ravnanje je učinio da su promjene u dnevnom izgledu, ili ako to posebne prigode. To je uvijek dobro pokušati ravno kosa izgleda odjednom, prije nego što odluče za trajno ispravljanje kovrčavu kosu. Također ako volite stalno eksperimentiranje s vašeg izgleda, onda možete probati privremeno ravnanje vaše brave. Evo nekoliko savjeta o tome kako izravnati kovrčave kose na razne načine.
Kako izravnati kovrčava kosa s ravnim željeza?Ti su pomoću elektroničkih aparata na osjetljivu kosu, pa ne zaboravite uzeti ekstra njegu. To je uvijek dobro investirati u dobar kvalitetu kose ravnanje stan željeza, koji će vam dati najbolje rezultate, bez nanošenja bilo kakve štete za kosu. U nastavku Postupak je također dobro izravnati permed kose. , Šamponirajte kosu da uklonite ulje ili prašina od nje. Koristite dobar omekšivač Nakon cisenja deterdzentom i to isprati temeljito nakon nekoliko minuta. ; Suha kosa pravilno i prirodno. Provjerite da li su suhi u korijenu, kao i, prije nego što počnete sa ravnanje proces. Mokre kose vam neće dati željene rezultate. ; Četka hair uredno bi ih zaplet-free. Nanošenje proizvoda za zaštitu topline za držati njima od bilo kakve štete zbog vruće željezo. ; Uzmi mali dio kose, širine manje nego što vaše kose željeza i isječak ostatak kose uz pomoć pandža isječaka. Uvijek početi od potiljka i nastavite prema gore. ; Držite otvoren željezo blizu korijena i uzeti dio dlake, zatvorite ga i gurnite kroz duljinu kose. Primjena jednak pritisak na željezo, dok ga slajd iz korijena do vrhova. ; Slijedite iznad korak na svaki dio, da pokrije cijeli gustoće kose. Kad su svi dijelovi su pokriveni, samo ih četkom, zajedno s finim zubima češlja. Možete vidjeti prekrasna izgleda ravno i sjajnu kosu. ; Ako razmišljate, kako izravnati kovrčavu kosu za muškarce, to je jednostavan. Nema različite hair izravnavanje kod muškaraca, morate slijediti gore hair ispravljanje savjete i imajte na umu nekoliko stvari navedene u nastavku.
Osim ako vaša kosa je ramena, trebate odlučiti za keramičkim pločicama ispravljanje željezo koji je oko jedan do dva inča širok. Novcanom kaznom-zub češalj najbolje je biti koristiti. Držite češlja u jednoj ruci i željeza u drugom. Uzmi mali dio vaše kose s češalj. Slijediti po stezanje ravnanje željeza u korijenje i povlačenjem niz dlake prema vrhovima kose. Zapamtite da smjer u kojem vas povući željezo smjeru vaša kosa će postaviti. Ovo postaje sve važno, kada radite na gornje slojeve, kao što će utjecati na cijeli stil. Općenito, možete povući gornje slojeve ravno gore u zraku, tj. okomito iz vaše vlasište, odnosno u smjeru prema nos, tako da oni leže u ispred smjeru kada je pušten iz željeza.
Kako izravnati kovrčavu kosu trajno?, Sušilo se tretira kemikalijama u tom procesu. Rezultati variraju od osobe do osobe i trajanje za koje to će trajati zavisi od teksture i briga o kosu. Iako ti idi za ravnanje kose permanentan, kosa raste koja je od prirodne teksture i to hair potrebe dodir prozora. Kemijski hair ravnanje setove dostupan na tržištu može kupiti izravnati kosu kuće. Slijedite korake navedene u nastavku su one lijepe i ravno brave. ; Očistiti vas kosu šamponiranje na pravi način, a zatim uređaj. ; Slijedite letak kit da se miješaju kemikalije upute. Udio svibanj varirati od marke do marke. ; Stavite debeli ručnik oko vrata, kako bi se izbjegli iritaciju kože. , Provjerite dijelove kosu i početka primjene straightening krema s četkom na najniže dio. Držite ostatak kose vezan gore, a vi rad preko jedan dio. Polazeći od potiljka, raditi na krunu. ; Nanesite kremu ravnanje potpuno u smjeru iz "korijena do vrhova". Cover dijelove ispravno od unutarnje i vanjske strane s kremom. ; Comb odjeljak ravno dolje sa običnom češlja. Se brzo dok to ne učinite ovaj proces, jer morate češalj cijeli hair zajedno kada su svi dijelovi su pokriveni. Imajte na umu da je kosa će početi postaje tvrda zbog kemikalija kao vrijeme prolaza. , Nakon što ste učinili s primjenom kreme preko cijelog kosu, češalj ga ravno dolje. Držite češljanje oko 15-20 minuta, a zatim ga isperite mlakom vodom. Trebate biste bili sigurni da nema krema ostaje u zamršene. ; Ručnik suha kose i primijeniti neutralizacijskih kremu cijelom vaše kose. ; Ostavite ga više za 20 minuta. ; Sada isperite kosu maknuti krema s mlakom vodom. Primjena uređaja u odnosu na kosu i isperite after 05/04 minuta. Postupak je završen i lijepe kose je samo u odnosu na krunu, imaju izgled. ; Kako izravnati prirodno kovrčavu kosu?; Ako je pitanje kako izravnati kovrčave kose bez oštećenja, evo odgovora na njega. No, zapamtite ove postupke izravnati hair, naravno, treba ponoviti nekoliko puta da imaju ravnu kosu. Iz prvi put koristite jedan od dolje navedenih hair izravnavanje, od vas će sigurno doći do drastičnih promjena u teksturi vaše kose, oni će biti više soft i sjajna i manje neposlušnu nego prije.
Mlijeko; Operite i osušite kosu pred procesa. Ulijte 1 šalicu mlijeka u sprej bocu. it Spry temeljito nad kose. Češljati putem kovrče i ostavite preko jedan sat. Ispirati šampon slijedi uređaj kao i obično. Naći ćete da vaša kosa postala svilenkasta i straighter nego prije.
Hot ulje; Morate imati čuli koliko koristan je vruće ulje tretman za suhu kosu. To je jedan od najboljih njegu kose proizvodima koji vlaži vaše suhu kosu. Da bi vruće ulje tretman za kosu, uzmite redovito ulje kosu i topline. Sada, masirajte vlasište s tim vrelom ulju lagano. Nanesite to cijeloj dužini vaše kose. Zamotajte vaše glave i cijeloj dužini kosu s vrućim ručnikom i ostavite 15 minuta. Sad, operite kosu blagim šamponom iza kojeg slijedi uređaj. You kosa će biti nježan, dobro hidratizirana i ravno.
Kokosovo mlijeko, Kokosovo mlijeko je vrlo učinkovit u kontroli kovrčave kose. Nanesite kokos mlijeko na kosu i ostavite oko sat vremena. Operite kosu temeljito šampon i ostavite da se osuši prirodnim putem. Vidjet ćete vaše kose je manje kovrčavu i jako Jevrejin kao.
Ako ste ikad imali pitanje, kako izravnati kovrčavu kosu, imate mnoge odgovore na to sada. Morate samo odabrati najbolju kose straightener po vašem zahtjevu. Sjeti poduzeti odgovarajuće njegu kose, tako da možete igrati sa vaše kose bez oštetili.

0 comments: