Kako izgraditi Brick Wall

Posted by sorav at 21:26

Friday 11 November 2011

Izgradnja zida od opeke se mogu dati osjećaj ostvarenja, da ne možete izvući kada zaposliti profesionalni zidar. Međutim, ako nemate prethodnog iskustva u zid, onda ovaj zadatak može biti prilično izazov za vas. Ako planirate izgraditi zid, koji traje podnosi duge i svim Klime, onda je neophodno da vas naučiti ispravne tehnike izgradnje zid. Bez obzira da planirate izgradnju kuće, vrtni zid ili furnira zida, način i građevinskog materijala potrebno, ostaju isti.
Kako izgraditi zid; Prije nastavljanja zapravo izgradnji cigla zidu, morat ćete prikupiti sve materijale i alate koje trebate u svoj posao.
Materijali i alati, žbuke Mix, žlice, čekić, razina, linija, Voda, mistrija, Brush, mjerna traka, Nokti, Wall Kravate, Opeka, Wheelbarrow, Lopata, sigurnosna oprema, postupku
Prva stvar koju ćete morati osigurati prije polaganja opeke, da morate imati čvrste temelje da stavi cigle na. Ove zaklade bi trebalo po mogućnosti biti izrađen od betona. Ako nema postojeće betonske temelje onda ćete morati uliti beton oslonac, nekoliko dana prije no što zapravo početi polaganju opeke. Početak polaganja opeka s kraja zaklade. Izmjerite duljinu zid mjerenjem udaljenosti između vanjske rubove cigle na kraju. Tada, izmjeriti širinu vašeg opeke. Opeka dolaze u nekoliko veličina, neke su dugo, neke su široki, a neke su tanke. Cigla pretpostavimo da vaša je, 9 5 / 8 inča dugo, onda bi oznake na svakih 10 cm na temelj. Te oznake će vam omogućiti da postavite ispravno cigle na temelj. Jaz od 3 / 8 inča je ostavio za punjenje mort mix, koja djeluje kao mistrija.
Nakon što ste sve oznake na mjestu, početi polaganjem cigle s lijeve kraja zida. Spread sloj žbuke s žlice i pritisnite cigla na njega. Uklonite višak žbuke, koji izlazi nakon pritiskom na cigle. Nastaviti proces dok ne dođete do kraja zid. Ne zaboravite popuniti praznine između opeke s malterom miješati. Provjera razine sloja opeke koristeći razini. Napravite potrebne prilagodbe i usklađivanja. Sada, započeti polaganje drugog sloja cigle na vrhu druge. Slijedite isti postupak, kao u prvi sloj. Nastavite, dok ne dođete do željene visinu na zidu. Pobrinite se da provjeriti razinu i poravnanje svaki sada i onda da se ravno, pa čak i izravnati zid. Kada malter je skup ali ne otvrdne, alat na zglobovima od cigle, kako bi dobili glatku završiti.
Možete dobiti DVD zidarstvo dobiti demostracijom o tome izgraditi zid. Ako ste stvarno zainteresirani za zidove ili se traži da se na više radnih mjesta polaganja opeke u budućnosti, onda možete otići na tečaj cigle polaganja.

0 comments: