Deep sjedenja vrt Namještaj

Posted by sorav at 11:19

Tuesday 15 November 2011

Vrt od kuće je najbolje mjesto za opuštanje nakon napornog dana na radnom mjestu. To može biti mala i intimna ili velike. Vrt je vrsta povlačenje površina kuće. To ne mora nužno bi mogli imati zidove, već po mogućnosti bi trebao imati jasno definirano područje. Tu je niz vrt dizajnira i duboko vrt namještaja za sjedenje dostupna na tržište, ovisno o potrebama, cijene, boje, itd.
Materijala za Deep Namještaj sjedenja Patio
Širok spektar materijala se koriste kako bi vrt namještaja. Oni se kreću od drva, aluminija, plastike kovano željezo i lijevano željezo. Let's pogledajte svaki od njih blisko. ; Aluminijska: Patio namještaj, izrađen od aluminija, je gladak i dodaje glamur na terasu. Trajno ga je dugo i gotovo bez održavanja, a može se jednostavno čistiti sapunom vodom. Ali petlja strani aluminija vrt namještaja je da, ne može se koristiti u vjetrovito područjima, kao često je jako svjetlo u težini. , Wood: Drvena vrt Namještaj je dugotrajna ali je vrlo teško održavati, kao što treba retuširanja često. To je jedan od najboljih opcija u vjetar područjima. Trošak drvena kompleta vrt namještaj može be pretjeran i oni su velike i pozamašan u isto vrijeme. No, drveni namještaj vrt ima prednost u pogledu trajnosti u odnosu na druge otvoreni vrt namještaj postavlja, a time i pobjeda ruke dolje. , Kovano željezo: Ovi otvoreni vrt namještaj postavlja se teška u težini, stoga najprikladniji za vjetrovita područja. To je napravio kovanje željeza u potreban oblik i veličinu. Kovano željezo namještaja vrt can hrđe, stoga je održavanje troškova je visoka. Ali ipak, to je trajan. ; Lijevanog željeza: Kao što naziv sugerira, lijevanog željeza namještaja je izrađen od lijevanja željeza u kalupe različitih oblika i veličina. To je relativno svjetlo u težini u odnosu na kovano željezo namještaja. Kao i kovanog željeza namještaja, lijevano željezo namještaja također dolazi u različitim veličinama i dizajna. ; Plastika: Plastika vrt namještaj je svjetlo u težini, pa nije pogodan za vjetrovita područja. Najbolje ga je koristiti prostor oko bazena. Nije preporučljivo koristiti plastične vrt namještaj u područjima visoke topline kao roštilj području, vatra jama-, i sl. kao i toplina mogu imati negativan utjecaj na njega. To je jeftini u smislu troškova i održavanja, a mogu se čistiti sa sapunom vode kao dobro. ; Patio Design Ideje
Sada, neka je okupiti neke ideje vrt dizajn, koji se može ugraditi za izradu duboko vrt Raspored sjedenja za sjedenje. ; Klub Predsjedavajući: Ovo je jednosjed stolica, uz opuštajuću low back. Tu je još jedan izbor u to se zove proljeće kluba stolicu. Klub Stolica je duboko garniturom jastuk vrt namještaj. ; Double Klub Predsjedavajući: Ovo je dva sjedala verziju klub stolica. To je udoban sjedećih aranžman. Dvostruka kluba Stolica je također jedan jastuk na otvorenom garniturom za sjedenje. ; Rocker: To je također naziva glider. To je idealan komad namještaja za vrt sjedenje. To je ljuljanje sjedala koja pruža udobnost i idealan je za čitanje, sipping piće, itd. Vrlo često dolazi rocker sa Otomanskog kao skup. ; Osmanske: Kao rocker, otoman ima više imena poput tuffet, jastuče za klečanje ili pouf. Ona nema ruke ili leđa. To je kao mali komad namještaja s višestrukim korištenjem. Ona se može koristiti kao stolić za kavu, sjedi panj ili podnožje. Neki dijelovi otoman su dostupne kao duboko garniturom za sjedenje vrt jastucima ili tapecirane verziju, kao dobro. ; Naslonjača: To je stolica s zavaljen leđima. Oni obično dolaze s oslonac za noge. , Viseća Stalci i ljuljačke: Oni su moderne vrt namještaja. Ako imate sviđanje za swing i također imaju prostora za iste, ovo može biti idealan dio za sjedenje u vrtu. S viseća, možete se opustiti u vrt sa knjigom. Oni su čak može se koristiti sa jednim madraca ili samo kao plaže viseća. ; Dining Set: Oni čine prekrasan dubok garniturom za sjedenje na otvorenom raspored, posebno u ljeti. Setove blagovaona može doći u plastike, drva, željeza i aluminija. Oni dolaze u setu od četiri ili šest fotelje, uz stol. Neke od blagovaona i setovi dolaze s stolica za ljuljanje. Kišobran je izborni dio, koji može biti izabrana uz blagovaona set. ; Vatrogasci jama: Vatrogasci jama je komad namještaja za vas toplo na hladnoću zimske noći. Oni su korišteni od pamtivijeka. Oni su razvijao se tijekom godina u veličini, obliku i raznolikost. Izvorno, bili su ukopane u tlo. Ali u modernim vrt namještaj, oni su ili izgrađena koristeći cigle i mort ili se mogu kupiti u metalu. ; Umbrella: Dolazi u širokom rasponu boja i dizajna. Vrt kišobran štiti duboki garniturom za sjedenje i daje hladovini. Kišobran dolazi s različitim značajkama, kao što je nagib, rotacija, itd.; vrt može postati proširenje vaš dnevni boravak. Možete ukrasiti vaš vrt po veličini vrt i vašim željama, sa ovim prekrasnim dubokim sjedenje vrt namještaja, ljulja i uživajte u rocker ili opuštanje u viseća!

0 comments: