Vanjski Party Svjetla

Posted by sorav at 02:00

Friday 25 November 2011

Ljepota vaš vrt ili vrt lit up tisuće ljeskanje svjetla, je za razliku od bilo koje druge. Suptilno ili podebljano, ili twinkly oslabile, vanjska svjetla se mogu začiniti svoj trijem ili dvorištu. Oni se koriste u različitim prilikama, to bude Valentinovo stranka ili Birthday Bash. Možete stvoriti spektakularne i trajan dojam na Vaše uzvanike one lijepe bajke svjetla ili izdržljiv konop svjetla. Štoviše, ova svjetla su jeftin način za ukrasiti stranka mjesto. In što su ti otvoreni svjetla dolaze u mnogim oblicima, veličinama i materijalima. Thumb pravilo je da se vanjska rasvjeta u sinkronizaciji s ukupnim vanjski ukras.
Tipovi Vanjski Svjetla stranke
Stil stranke svjetiljke koju odaberete će ovisiti o tome što tip osobe koju su otvoreni hosting. Dok postoje niz dizajna i oblici vanjskog svjetla party na raspolaganju, većina nizova dolaze u rasponu od standardne dužine, što je i do stotinu metara, sa svjetlima razmaknutim okolo dvanaest inča apart.
Bajka Svjetla: Iako ga se može koristiti u zatvorenim prostorima, otvoreni svjetla vila može transformirati tipičnu scenu u tren niz svjetla. Ukrasite drvo ili zgradi s vilinski svjetla za stvaranje zapanjujući pogled za svoju stranku. Za dekorativni izgled, pokušajte svjetla cvijeća koje su dostupne u različitim bojama i dužine niz vila.
String svjetla: spojiv string svjetla su idealni za apreturu drveće i razne druge dijelove vašeg vrta, kao što pergole i trellises. Postoji širok izbor string svjetla na raspolaganju. Od čili string svjetla na prelijepi cvijet string svjetla. Za više ćudljiv izgled, isprobajte šarene skup svih nizova znakova svjetla u obliku kuglica dragonflys ili dinosaura, za dekoriranje mjesto rođendana.
Neto svjetla: Neto svjetla su jednostavno opcija za uređenje otvoreni prostor. Samo ih ogrnuti oko grmlja ili ih objesiti na druge outdoor mogućnosti za veliku izgled. Dostupan u različitim bojama i veličinama ovi neto svjetla može biti je napravio to odijelo bilo koja od stranaka temu. Maleni icicles lukovica mogu imati profesionalni učinak s minimalistički napora.
Zavjese svjetla: Stvaranje zid svjetlosti učinak uz zavjese svjetla. Idealno za vjenčanja i komercijalnih centara, zavjese svjetla izrađena su s nitima mini-svjetla priključen u svjetlo bar. Možete koristiti različite duljine ili tren setovi za jedinstven izgled.
Rope Svjetla: izdržljiva i fleksibilna, LED konop svjetla su dostupna u različitim bojama stvaranja tom trenutku party ambijent. Idealan za vanjsku upotrebu stranku, ta svjetla može biti omotan okolo debla za taj učinak bombona trske. Naizmjence svjetlo gore nadstrešnice i vanjski bar područja sa šarenim konop svjetla. Fleksibilnost i jednostavnost korištenja čine konop svjetla od najpopularnijih vanjska svjetla stranke.
Lampiona: Postoje različiti outdoor lampiona dostupni u svakovrsne oblika i uzoraka. Najpopularniji među njima se, azijske svile i papira lampiona i lampioni od mesinga ili stakla. Većina ovih lampiona izrađeni su za objesiti iz oluka, grane drveća ili stol kišobrani.
Životinje i brojke: Svjetlosno životinje i brojke mogu napraviti za veliki vrt centerpieces sa svojim jedinstvenim dizajnom. Dakle, odabrati labud skulpture do sob figure, da ukrasite vaš otvoreni prostor za stranke.
Većina tih partija na otvorenom svjetla su dostupna u trgovinama rasvjete ili rasvjete odjela u većim trgovinama kuće. Planirajte svoj rasvjeta shemu unaprijed i pobrinite se da gelovi s svoju stranku teme, za stvaranje velike izgleda.

0 comments: